Disclaimer GLAMOURMOES.nl

Om misverstanden te voorkomen wil ik op deze pagina graag een aantal dingen met betrekking tot GLAMOURMOES.nl bespreken. Het gaat hierbij om samenwerkingen, reviews en winacties. Maar ook om de algemene inhoud en foto’s die verschijnen in de artikelen. Om een duidelijk beeld te schetsen hoe ik te werk ga op GLAMOURMOES.nl lees je hieronder een aantal belangrijke punten. De disclaimer GLAMOURMOES.nl is van toepassing op alle pagina’s en artikelen van de website.

Disclaimer GLAMOURMOES.nl

Reviews op GLAMOURMOES.nl

Op GLAMOURMOES.nl verschijnen regelmatig artikelen die in samenwerking zijn geschreven met een bedrijf of organisatie. Wanneer dit het geval is zal ik dat onderaan het artikel vermelden met de volgende zin: “Dit artikel bevat product(en) die zijn opgestuurd in samenwerking met een bedrijf.”. Wanneer deze zin niet onder het artikel staat, betekent het dat het product of de producten zijn aangeschaft door mijzelf. Maar ongeacht of ik de producten zelf heb gekocht of toegestuurd heb gekregen, mijn mening in reviews zal altijd eerlijk en oprecht zijn. Als een product mij minder goed bevalt zal ik dit net zo goed vermelden op mijn blog als dat een product wel heel goed is bevallen. Ik wil dat mijn bezoekers altijd weten wat ze van mij kunnen verwachten. Als een product niet voldoet aan de beloften die het maakt, dan wil ik dit ook publiceren.

Inhoud en foto’s op GLAMOURMOES.nl

De artikelen die geplaatst worden op GLAMOURMOES.nl zijn geschreven door mij, tenzij anders aangegeven. Productbeschrijvingen en – informatie die van de website van het merk zijn gebruikt worden altijd schuingedrukt geplaatst en daarnaast staat de link naar de pagina erbij. De foto’s die geplaatst worden op mijn blog zijn voor 90 % gemaakt met mijn eigen camera. Het is niet toegestaan om deze foto’s zonder mijn toestemming te gebruiken voor welk doeleinde dan ook. Wanneer ik foto’s heb gebruikt van een andere site dan zal ik dat aangeven door middel van een bronvermelding. Aan de inhoud en artikelen van GLAMOURMOES.nl wordt met zorg gewerkt. Toch kan het voorkomen dat er wel eens een foutje in de tekst staat of er is verkeerde informatie gebruikt. Mocht je iets tegenkomen wat niet klopt, laat het mij weten door een e-mail te sturen naar glamourmoes@gmail.com.

Winacties op GLAMOURMOES.nl

Op GLAMOURMOES.nl verschijnt eens in de zoveel tijd een winactie. Over het algemeen zijn deze winacties volledig door mij betaald tenzij anders vermeld. Ik stel de winactiepakketjes met zorg samen en verstuur ze goed verpakt met PostNL. Deze worden verstuurd door middel van standaard verzending. Wanneer ik het pakketje heb afgegeven bij een servicepunt ben ik niet meer verantwoordelijk voor de verzending en inhoud. Bij de winactie staan de voorwaarden om mee te doen altijd vermeld. Als er niet wordt voldaan aan de verplichte stappen heb ik het recht om je uit de deelnemerslijst te schrappen. De winnaar wordt eerlijk gekozen via de website random.org en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Als de winnaar is gekozen ontvangt hij/zij een persoonlijke e-mail waarin ik vraag om de adresgegevens. Deze gegevens zullen alleen gebruikt worden voor het versturen van het pakketje of om door te geven aan het bedrijf waarmee ik een samenwerking heb voor de winactie. Wanneer ik niet binnen drie dagen een reactie ontvang op de e-mail heb ik het recht om een nieuwe winnaar te kiezen en kan er door de eerste persoon geen aanspraak meer gemaakt worden op de prijs.

Advertorials

Het is mogelijk om advertorials te plaatsen op mijn blog en dit gebeurt vaak tegen een vergoeding. Wanneer ik een vergoeding krijg voor het plaatsen van een artikel met bepaalde links dan zal ik dit altijd vermelden. De artikelen worden geplaatst onder de categorie ‘Advertorial’ en zijn daarnaast herkenbaar aan het €-teken aan het begin van het artikel. Ik probeer dit soort artikelen niet te vaak achter elkaar te plaatsen, zodat er wel een goede balans blijft bestaan tussen mijn artikelen en advertorials. Soms zijn de advertorials aangeleverde teksten en andere keren zelfgeschreven.

Ik hoop dat dit duidelijk is voor jullie. Mochten er vragen zijn stuur mij gerust een e-mail: glamourmoes@gmail.com

liefs marloes