Soap & Glory ‘Get a Smooth on’ producten

1 februari 2020 | Geplaatst in Beauty, Dierproefvrij, Review

Als je een bezoekje brengt aan Londen dan moet je natuurlijk ook even naar de Boots. Eerder konden jullie in mijn shoplog Londen al zien wat ik allemaal kocht en daarin benoemde ik al dat ik naar de Boots was geweest. Ik kocht er een shampoo en conditioner van het merk Soap & Glory. Het gaat om de Soap & Glory ‘Get a Smooth on’ shampoo en conditioner. Deze producten heb ik inmiddels al een tijdje getest en vandaag wil ik mijn ervaringen met jullie delen.
Soap & Glory

Soap & Glory ‘Get a Smooth on’ producten

Ik had al vaker wat gelezen over het merk Soap & Glory en op Instagram foto’s voorbij zien komen, maar ik had het merk zelf nog nooit geprobeerd. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt toen ik deze producten bij de Boots in Londen zag. Ik heb met mijn krullen nog wel eens problemen om de juiste shampoo en conditioner te vinden, omdat mijn haar nogal pluist. Deze ‘Get a smooth on’ lijn zou je haar zijdezacht en glad moeten maken. En ik weet dat dit natuurlijk kreten zijn die op veel producten staan, maar op de een of andere manier sprak deze lijn me gewoon aan, daarnaast rook het lekker en ziet de verpakking er geweldig uit. Nu maar eens zien of ze daadwerkelijk ook fijn zijn in gebruik.
Soap & Glory

Soap & Glory ‘Get a Smooth on’ verpakking

De verpakkingen van Soap & Glory zijn heel erg tof! Veel roze, zwart/wit en zilver. Ik krijg er een beetje een retro gevoel van en mijn aandacht werd er ook gelijk door getrokken. Op de eerste dag kocht ik al een handcrème, omdat ik die vergeten was mee te nemen. En deze shampoo en conditioner kon ik ook niet laten staan vanwege de verpakking. De shampoo en conditioner hebben beide een inhoud van 300 ml, dus dat vind ik altijd fijn. Ik vind de combinatie van het roze, met wit,zwart en zilver heel tof en ook de verschillende combinaties van lettertypes. Normaal gesproken vind ik verpakkingen die heel druk ogen niet mooi, maar op de een of andere manier past het bij dit merk. Het lijkt een beetje alsof je terug gaat in de tijd. De producten hebben een klikdop en doseren daardoor makkelijk.
Soap & Glory

Shampoo

Soap & Glory GET A SMOOTH ON™ Smoothing Shampoo 300ml
FOR SILKY, SMOOTH & TAMED HAIR
Scented with notes of hazelnut and vanilla

Enriched with marula oil and shea butter, plus an antioxidant complex, GET A SMOOTH ON™ leaves hair silky, noticeably smoother and easy to manage!*
*Results based on GET A SMOOTH ON™ Shampoo & Conditioner tested together. Massage through wet hair and rinse thoroughly. Follow with GET A SMOOTH ON™ Conditioner. Ideal for daily use.[Soap & Glory]
Soap & Glory

Ingrediënten

De Soap & Glory Get a Smooth on shampoo is vrij van sulfaten en parabenen, geschikt voor gekleurd haar en niet getest op dieren. Hieronder zie je de volledige ingrediëntenlijst waarbij duidelijk is dat parfum redelijk hoog staat en de benoemde Marula olie en shea butter staan veel verder naar beneden.
Get a smooth on producten

Product

Hieronder heb ik de shampoo op mijn hand aangebracht. Het is een fijne substantie die een goede structuur heeft en heel iets transparant is. Wanneer ik de shampoo aanbreng op mijn haar en vermeng met water gaat het product goed schuimen, hierdoor is het makkelijk te verdelen over mijn haarlengte. De geur is is heerlijk zoet, maar ook warm. Dit komt vermoedelijk doordat er vrij veel parfum in het product zit, maar ik vind het wel heel lekker ruiken. Op de verpakking lees ik dat het geparfumeerd is met tonen van vanille en hazelnoot. Ik vind de shampoo fijn in gebruik.
Get a smooth on producten

Conditioner

Soap & Glory GET A SMOOTH ON™ Smoothing Conditioner 300ml
FOR SILKY, SMOOTH & TAMED HAIR
Scented with notes of hazelnut and vanilla

Enriched with marula oil and shea butter, plus an antioxidant complex, GET A SMOOTH ON™ leaves hair silky, noticeably smoother and easy to manage!*
*Results based on GET A SMOOTH ON™ Shampoo and Conditioner tested together. After using GET A SMOOTH ON™ Shampoo, massage gently into hair. Wait 1-2 minutes and then rinse thoroughly. Ideal for daily use.[Soap & Glory]
Soap & Glory

Ingrediënten

Ook de Soap & Glory Get a Smooth on conditioner bevat geen sulfaten en parabenen en is dierproefvrij. Hier staat parfum zelfs als vierde genoemd op de lijst. Eveneens zijn sheabutter en marula olie veel verder op de lijst pas terug te vinden.
Get a smooth on producten

Product

Op onderstaande foto is de Get a Smooth on conditioner te zien. Zoals een conditioner hoort te zijn, namelijk een dikke romige substantie die het haar voedt. De conditioner is makkelijk te verdelen over het haar en laat zich ook goed uitspoelen, nadat ik het een aantal minuten heb laten inwerken. Ook dit product heeft weer dezelfde heerlijke geur van hazelnoot en vanille, waardoor de geur van de shampoo versterkt wordt. Ook de conditioner heeft me niet teleurgesteld.
Get a smooth on producten

Conclusie

Soap & Glory heeft me zeker verrast met deze shampoo en conditioner. Ik vind ze ontzettend lekker ruiken en gebruik ze geregeld. De shampoo maakt mijn haar schoon en schuimt goed. Als ik daarna de conditioner heb laten inwerken en uitspoel voelt mijn haar ontzettend zacht aan. Ik merk dat mijn krullen er ook heel blij van worden, want de krul zit er gelijk al goed in. Zeker als ik er wat mousse in heb gedaan en de volgende ochtend mijn haar verder in model breng. Dus ik kan wel concluderen dat ik enthousiast ben! Helaas zijn deze producten niet via de Nederlandse website van Boots te koop, dus moet ik geduld hebben tot ik weer in Londen ben.

Heb jij al wel eens producten van Soap & Glory geprobeerd?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

1 reactie

 • Reageer Kelly 2 februari 2020

  Heerlijk zijn deze! Ik heb ze ook eens gehad en was er erg enthousiast over. Om je vraag te beantwoorden: ik heb vrijwel elk product van Soap & Glory in mijn collectie haha. Ik ben echt een S&G fan. 🙂

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  OOTD: Look a like Dr Martens

  Het artikel van vandaag is weer een nieuwe outfit of the day, want ik had namelijk nog een serie foto's...

  Close