OOTD: Look a like Dr Martens

30 januari 2020 | Geplaatst in Fashion, OOTD

Het artikel van vandaag is weer een nieuwe outfit of the day, want ik had namelijk nog een serie foto’s van de shoot in december. In deze foto staan mijn look a like Dr Martens en rode jas centraal. De rode jas steekt prachtig af tegen de groene achtergrond van het Sonsbeekpark in Arnhem. De look a like Dr Martens zijn een vondst op de Margriet Winterfair die ik bezocht in november. Kijk snel verder voor de complete outfit en alle foto’s.
outfit of the day

OOTD: Look a like Dr Martens

Tijdens de Margriet Winterfair spotte ik deze toffe boots die heel veel weg hebben van de echte Dr. Martens. Ik lees eigenlijk vooral veel ‘horrorverhalen’ over het inlopen van Dr. Martens en vind ze bovendien erg duur. Toen ik deze look a like Dr Martens spotte bij de stand van Tango Shoes was ik gelijk enthousiast. Nadat ik ze ook gepast had en in de spiegel kon bekijken wist ik dat ik ze mee wilde nemen. Ik had geluk dat ze ook nog eens een goede prijs hadden en rekende ze daarom af. Het toffe aan deze schoenen is dat je ze in een stoere outfit kan dragen, maar ook juist in een hele nette outfit. En dat heb ik in de outfitfoto’s van deze keer gedaan. Ik draag de boots namelijk in combinatie met een blouse, nette jas en zwarte broek.

De blouse die ik draag is van Only en draag ik met veel plezier zowel in een zakelijke/nette ouftit als in een outfit met sneakers. Ik heb al een vergelijkbare blouse in mijn kast met luipaardprint. De jeans is mijn favoriete van Tommy Jeans, omdat hij lekker zit en overal mee te combineren is. De jas kocht ik bij de Primark en heeft als enige nadeel dat er maar twee knopen zijn om dicht te maken. Hierdoor heb je altijd een groot stuk van je bovenlichaam niet bedekt. Dit heb ik opgelost met de heerlijke zachte sjaal die ik in september kocht op Terschelling. Helaas pluist de sjaal wel enorm, ondanks twee keer koud wassen. Iemand nog tips? Als laatste is de outfit af met het tasje dat ik ook op de Margriet Winterfair kocht bij Ook-leuk.

Broek – Tommy Jeans (bij Open32) / Blouse – Only / Jas – Primark / Tas – Ook-Leuk / Schoenen – Tango Shoes / Sjaal – Winkeltje op Terschelling.
outfit of the day look a like dr. Martens outfit of the day outfit of the day look a like dr. Martens outfit of the day outfit of the day look a like dr. Martens outfit of the day outfit of the day look a like dr. Martens outfit of the day outfit of the day look a like dr. Martens outfit of the day outfit of the day outfit of the day outfit of the day outfit of the day outfit of the day outfit of the day

Wat vind jij van deze look a like Dr Martens?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reageer Kelly 30 januari 2020

  Wat een stoere boots!

 • Reageer Jenn 3 februari 2020

  Staat je goed!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Foto op canvas van Fotofabriek

  Op zaterdag 16 november hebben wij helaas afscheid moeten nemen van onze fantastische hond Nani. Gelukkig hebben we in de...

  Close