OOTD: Biker Boots met gouden details

14 januari 2020 | Geplaatst in Fashion, OOTD

De outfitfoto’s die ik vandaag laat zien zijn alweer een tijdje geleden gemaakt, namelijk begin december. Maar het weer is eigenlijk niet dramatisch veranderd, dus wat ik aan had kan ik nu nog steeds dragen als we kijken naar de temperatuur. Ik vond het echt weer heel erg leuk om op pad te gaan om foto’s te maken en ben ook weer heel blij met het resultaat. Inmiddels is er wel een stuk van mijn haren af, want toen ik deze outfitfoto’s bekeek viel het me op hoe lang mijn haar was. Ik deel vandaag de outfit met mijn biker boots van H.I.S. Ik draag dezelfde broek als in de vorige OOTD.
OOTD Tommy Jeans

OOTD: Biker Boots met gouden details

De biker boots die ik in deze outfit draag zag ik voor het eerst in de app van About You. Daar waren ze vrij snel niet meer beschikbaar in mijn maat en dacht ik er even niet meer aan. Maar volgens mij was het rond Black Friday dat ik ze weer tegen kwam bij Zalando en ook nog eens in de sale. Ik twijfelde geen moment en bestelde ze alsnog. Ik ben ontzettend blij dat ik ze heb besteld want ze kunnen in een stoere outfit, maar ook in een nette outfit.

In deze outfit heb ik de boots gecombineerd met mijn zwarte Tommy Jeans en een donkergroene blouse van de H&M. Deze combinatie zou ik dragen naar mijn werk, maar kan ook heel erg goed in mijn vrije tijd. Om de outfit helemaal af te maken heb ik mijn gouden Pandora ringen om die ik kocht naar aanleiding van het overlijden van mijn geliefde hond Nani. De oorbellen met een V kreeg ik van mijn moeder op Terschelling. Het tasje is van de Primark en is ideaal voor momenten waarop je geen grote tas nodig hebt.

Boots – H.I.S. / Jeans – Tommy Jeans / Blouse – H&M / Tasje – Primark / Oorbellen – winkeltje Terschelling / Ringen – Pandora.
OOTD Tommy Jeans Pandora ringen OOTD Tommy Jeans V oorbellen OOTD Tommy Jeans biker boots OOTD Tommy Jeans biker boots OOTD Tommy Jeans biker boots OOTD Tommy Jeans OOTD Tommy Jeans OOTD Tommy Jeans OOTD Tommy Jeans Pandora ringen OOTD Tommy Jeans

Wat vind jij van deze outfit?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

1 reactie

 • Reageer Kelly 14 januari 2020

  Wat een toffe boots!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Shoplog Londen december 2019

  Door allerlei omstandigheden schrijf ik veel minder artikelen dan normaal, terwijl ik het wel super leuk vind om te doen....

  Close