BAE Hema Violet & Blackberry en Orange Blossom & Rose

13 mei 2019 | Geplaatst in Beauty, Dierproefvrij, Review

Eind maart ontdekte ik de nieuwe geurlijn van Hema en reviewde ik al de groene en roze variant. Vandaag zijn de paarse en oranje geuren van BAE Hema aan de beurt. Omdat ik heel erg enthousiast was over de eerste twee geuren, kocht ik in april nog twee geuren uit de nieuwe parfumlijn van de Hema. Ben je benieuwd naar de Violet & Blackberry en Orange Blossom & Rose parfum? Lees dan snel de review hieronder.
B.A.E. Hema

BAE Hema Violet & Blackberry en Orange Blossom & Rose

De parfumlijn van B.A.E. bestaat uit vijf verschillende geuren die verkrijgbaar zijn in een eau de toilette van 50 ml en 10 ml en daarnaast is er ook een bodymist te verkrijgen. De geuren zijn niet ingewikkeld en er is voor ieder wat wils. Je kunt kiezen uit: Green Apple & Amber, Orange Blossom & Rose, Peony & Raspberry, Vanilla & Liquorice en Violet & Blackberry. Dit keer koos ik voor de paarse geur: Violet & Blackberry en de oranje geur: Orange Blossom & Rose. Alleen Vanilla & Liquorice kan me nog niet helemaal bekoren. Wederom nam ik één variant van 10 ml en één van 50 ml mee.

De eau de toilette geuren kosten € 12,50 en de on the go verstuivers zijn € 4,50.
B.A.E. Hema

B.A.E. eau de toilette Violet & Blackberry

Een glazen fles met verstuiver gevuld met B.A.E. eau de toilette in de geur viooltje en braam. Dit formaat past prima op je toilettafel. Er is ook een klein formaat dat je heel makkelijk meeneemt in je tas. Let op: buiten het bereik van kinderen houden en beschermen tegen zonlicht.

Dit artikel is vegan, er zijn geen grondstoffen van dierlijke oorsprong gebruikt. [Hema]
B.A.E. Violet & Blackberry

Verpakking

De BAE Hema parfum heeft een typische verpakking die als basis wit is en daarnaast voor iedere lijn zijn eigen kleur. In dit geval is de onderkant van het doosje wit en de bovenkant lila. Daarnaast is er gebruikgemaakt van rosé gouden accenten. Ik vind de verpakking nog steeds erg goed gedaan van de Hema. Heel stijlvol, maar toch simpel. Dat zelfde geldt voor de flacon, een simpele ronde vorm, een sticker met B.A.E. en de namen van de geur. Het oogt niet goedkoop en staat mooi op je make-up tafel.
B.A.E. Violet & Blackberry

Geur

Ondanks het feit dat de geuren niet heel spannend zijn qua namen, vind ik deze paarse variant ontzettend lekker ruiken. Het is een warme en zoete geur. Als je hem opspuit ruik je eerst de zoete blackberry’s en naar mate de geur wat meer is vervlogen ruik je de bloemige viooltjes. De combinatie zorg toch voor een heerlijke warme parfum, die ik ontzettend graag draag. Omdat het een eau de toilette is, is het parfum natuurlijk wel wat sneller vervlogen, maar toch ruik ik ‘s avonds onder de douche nog een vleugje van B.A.E. Violet & Blackberry. Bovendien is de geur super betaalbaar, dus kan je ook nog wel een keer extra sprayen.
B.A.E. Violet & Blackberry

B.A.E. edt On the Go! Orange Blossom & Rose

Een verstuiver gevuld met B.A.E. eau de toilette in de geur oranjebloesem en roos. Door het kleine formaat neem je de verstuiver heel makkelijk mee in je tas, on the go!

Dit artikel is vegan, er zijn geen grondstoffen van dierlijke oorsprong gebruikt.[Hema]
B.A.E. Orange Blossom & Rose

Verpakking

De Orange Blossom & Rose variant heeft oranje/zalmroze accenten op het doosje en de flacon. Deze variant is natuurlijk super makkelijk mee te nemen door het handige kleine formaat. Naast kleuraccenten heeft ook iedere geur zijn eigen vorm op het etiket en aan de binnenkant van het doosje staan. Bij de Violet & Blackberry waren het stipjes en bij deze zijn het een soort van halve sinaasappels.
B.A.E. Orange Blossom & Rose

Geur

Deze geur rook ik voor het eerst bij een collega die hem had gekocht. Ik moest er even aan wennen, omdat ik roze en paarse zo ontzettend lekker vind ruiken. Maar hoe vaker ik deze gebruik, hoe meer ik de geur ga waarderen. Als ik Orange Blossom & Rose opspuit is er niet één van de twee geurnoten die direct naar voren springt. Het is een combinatie van zacht, zoet en warm. Hij blijft ook wat langer hangen dan de echte zoete/fruitige varianten uit deze lijn. Dus ook deze van B.A.E. is een favoriete geur geworden de afgelopen weken.
B.A.E. Orange Blossom & Rose

Conclusie

Wederom ben ik heel enthousiast over de geuren van B.A.E.! Ze zijn ontzettend betaalbaar, hebben geen poespas en ruiken ook nog eens heel lekker. De verpakkingen zijn simpel, maar ogen wel ‘chique’. Doordat het een eau de toilette is blijven ze niet zo lang hangen, maar je kunt er toch zeker een paar uurtjes van genieten. Daarna werk je de geur gewoon weer even bij, want voor de prijs hoef je het niet te laten. Daarnaast vind ik het ontzettend fijn dat de producten niet alleen dierproefvrij zijn, maar ook nog eens vegan.B.A.E. Hema

Heb jij ze al geroken?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

1 reactie

 • Reageer Kelly 14 mei 2019

  Wat een lekkere geuren lijken mij dit, ik ben benieuwd! Ik heb eigenlijk nog niets van dit merk geprobeerd, omdat ik er heel veel gemixte reviews over lees.

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Shoplog DM Drogerie mei 2019 + Action

  Afgelopen donderdag besloot ik spontaan om 's middags naar de DM Drogerie in Duitsland te gaan. En dat resulteert altijd...

  Close