Shoplog DM Drogerie mei 2019 + Action

12 mei 2019 | Geplaatst in Shoplog

Afgelopen donderdag besloot ik spontaan om ‘s middags naar de DM Drogerie in Duitsland te gaan. En dat resulteert altijd in een tas vol aankopen. Ik weet ook weer dat ik liever naar de Nederlandse Lidl ga dan naar die in Duitsland. Hoe kan het assortiment en de winkel zo anders zijn dan hier?! Anyway ik laat jullie in de shoplog DM Drogerie mei 2019 alle gekochte items zien en ik laat jullie ook nog de aankopen van de Action zien. Kijk snel verder voor de video.
Shoplog DM Drogerie mei 2019

Shoplog DM Drogerie mei 2019 + Action

Ik kan echt zo genieten van een middagje winkelen in mijn eentje in Duitsland bij de DM en bijvoorbeeld de Kaufland. Dit keer bezocht ik alleen de DM Drogerie en daarna ging ik nog even snel voor wat boodschappen naar de Aldi en de Lidl. Helaas blijkt maar weer dat ik verwend ben met de Lidl in mijn eigen woonplaats, want het assortiment is zo beperkt in Duitsland. Ik kon er niet eens wraps of bladerdeeg vinden, bovendien waren de paprika’s en courgettes echt schreeuwend duur. Anyway ik laat jullie in deze video de aankopen zien van de DM Drogerie en daarnaast ook nog wat dingen die ik bij de Action kocht. Kijk je mee?

Vergeet vooral niet via het tandwieltje de videokwaliteit op 1080P 60 fps te zetten voor de beste kwaliteit. En abonneren op mijn Youtubekanaal is gratis!

 

Wanneer ben jij voor het laatst bij de Action of DM Drogerie geweest?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reageer Marloes 12 mei 2019

  Yes, weer een filmpje met aankopen van DM! 🙂 Erg leuk om te zien welke producten je hebt gekocht. Ik ben ontzettend benieuwd naar de shampoobar. De laatste keer dat ik bij DM was, hadden ze dit merk niet. Ik zag wel een aantal shampoobars van Alverde liggen. Uiteindelijk heb ik die niet gekocht, want ik moet eerst mijn voorraad shampoos opmaken.

 • Reageer Shoplog DM juli 2020 - GLAMOURMOES.nl 12 juli 2020

  […] huismerk Balea, zijn ook veel A-merken gewoon vaak euro’s goedkoper dan in Nederland. Mijn vorige video van een shoplog van de DM Drogerie dateerde van mei 2019. Daarna ben ik nog wel met regelmaat naar […]

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Balea Schönheitgeheimnisse Cocos Wasser

  Ik vond het wel weer eens tijd voor een review van shampoo en conditioner die ik al een aantal keer...

  Close