Balea Schönheitsgeheimnisse öl-peeling

19 april 2019 | Geplaatst in Beauty, Dierproefvrij, Review

Ik probeer iedere week tijdens het douchen mijn huid goed te scrubben, zodat deze weer lekker zacht wordt. Inmiddels gebruik ik al een tijdje de Balea Schönheitsgeheimnisse öl-peeling. Deze kwam ik tijdens de shopsessie in Duitsland bij de DM Drogerie tegen. De Balea Schönheitsgeheimnisse producten van de DM zijn er in verschillende geuren en hebben wel wat weg van de Garnier Lovings Blends lijn. Vandaag is het tijd voor een review van deze peeling/scrub van Balea, lees je mee?
Balea Schönheitsgeheimnisse

Balea Schönheitsgeheimnisse öl-peeling

  • Met mineraalcomplex
  • Kruidenextracten
  • Met witte thee-extract en zeezout

Ds Balea Dode Zee Zout Olie Scrub met frisse geur maakt de huid soepel en glad. De waardevolle formule met een extract van witte thee en zout uit de Dode Zee is geïnspireerd door de kracht van de zee en zorgt voor een merkbaar gevoed huidgevoel. Laat de formulering met mineralencomplex u naar verre regio’s brengen. [DM Drogerie]

Verpakking

De verpakking viel me gelijk op in de DM Drogerie en ziet er heel schoon en fris uit. De scrub zit in een plastic doorzichtige pot met een babyblauwe deksel. De Schönheitsgeheimnisse lijn heeft een mooie professionele verpakking en ik vind het er ook erg mooi uit zien. Het is duidelijk dat het in dit geval gaat om een scrub met olie die voornamelijk bestaat uit Dode Zeezout. Deze producten werken bij mij altijd goed, dus laten we het product verder verkennen.

Balea Schönheitsgeheimnisse öl-peeling kost € 2,95 en bevat 250 ml.
Balea Schönheitsgeheimnisse

Ingrediënten

De ingrediëntenlijst van de peeling ziet er goed uit wat mij betreft, ook niet heel lang overigens. Het hoofdingrediënt is zout en er zit groene thee extract en zonnebloemolie in. Ook zit er parfum in dit product, waar ik overigens geen last van heb.

Maris Sal | Ethylhexyl Stearate | Isopropyl Myristate | Tocopherol | Camellia Sinensis Leaf Extract | Helianthus Annuus Hybrid Oil | Aleurites Moluccana Seed Oil | Parfum | Phenoxyethanol | Limonene | Linalool | Geraniol | Citronellol
Balea Schönheitsgeheimnisse

Product

Zoals ik al aangaf bestaat dit product dus uit voornamelijk Dode zeezout en dat is op onderstaande foto goed te zien. Het zijn duidelijk heel veel korreltjes zout die in een laagje olie zitten. Ik vind zoutscrub eigenlijk altijd het fijnste en bovendien zijn ze niet belastend voor het milieu, omdat er geen plasticdeeltjes in zitten. Net zoals het uiterlijk van de verpakking is de geur ook erg schoon en fris. De geur doet me vooral denken aan een wellness/sauna complex. Het is niet zo heftig als eucalyptus en ruikt daardoor een stuk frisser en lekkerder.
Balea Schönheitsgeheimnisse

Conclusie

Ik heb de pot nu open naast me staan tijdens het schrijven van de review en de geur ruik je super goed! Ik ben heel erg te spreken over deze heerlijke scrub/peeling van Balea. Een losse scrub is natuurlijk altijd wat lastiger in gebruik tijdens het douchen, maar door de houten lepel, kan ik wel beter doseren. Heerlijk om één keer per week mijn huid te verwennen met een scrub, waarna deze weer super fijn aan voelt. Door de olie voelt de huid gelijk super zacht en verzorgd. De pot is nu voor meer dan de helft leeg, dus bij een volgend bezoek aan de DM neem ik vermoedelijk weer een nieuwe pot mee.
Balea Schönheitsgeheimnisse

Welke scrub gebruik jij voor je lichaam?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Read previous post:
Shoplog Arnhem en DM april 2019

Afgelopen donderdag ben ik spontaan met een vriendinnetje naar de DM in Kleve geweest, omdat ik opmerkte dat mijn mousse...

Close