Treaclemoon Wild Cherry Magic

18 februari 2019 | Geplaatst in Beauty, Dierproefvrij, Review

Ik weet dat ik een lange tijd terug ook producten van Treaclemoon uit deze lijn heb gereviewd. Dat waren toen een handcrème en een scrub. Dit keer kon ik het niet laten om in de DM de showergel variant van deze geur mee te nemen. Ik review vandaag de Treaclemoon Wild Cherry Magic showergel, die alleen al vanwege de verpakking leuk is. Lees je mee?
Treaclemoon Wild Cherry Magic

Treaclemoon Wild Cherry Magic

Tover een glimlach op je gezicht met de Treaclemoon Wild Cherry Magic Bad- en Douchegel. Met de heerlijke geur van zoete, fruitige kersen zorgt de bad- en douchegel voor een frisse, goed verzorgde en onweerstaanbaar ruikende huid.

Treaclemoon prikkelt aangenaam al je zintuigen tijdens je dagelijkse bad of douchemomenten. Getest op ons, niet op dieren, 100% vrij van parabenen en verpakt in recyclebaar plastic. [Kruidvat]

 • Verleidelijk, fruitig en subtiel
 • Fabelachtig zacht en strelend voor de huid
 • Vol en romig schuimende bubbels

Kersengeur in verzorgingsproducten vind ik heerlijk en ik ben blij dat ik nu eindelijk deze bad- en douchegel van Treaclemoon kan testen en reviewen. De vorige keer dat ik de handcrème en scrub gereviewd heb, was deze namelijk steeds uitverkocht.
Treaclemoon Wild Cherry Magic

Verpakking

Alleen de verpakking van deze douchegel is toch al te schattig! Heerlijke kleur en dan dat draakje en de zeemeermin, super lief! Overigens staat op de variant die in Nederland verkocht wordt een unicorn én een andere tekst. Wel grappig dat dit dus per land verschilt. Op deze fles staat een verhaaltje over de draak en het zeemeerminmeisje. Ik vind het gebruik van de verschillende lettertypes erg goed passen bij het product. En je kan natuurlijk altijd zien hoeveel je nog in de fles hebt zitten, voor je weer een nieuwe moet kopen.

De fles bevat gelukkig een halve liter wild cherry magic en kost in Nederland € 4,99. Ik heb er in Duitsland € 3,95 voor betaald.
Treaclemoon Wild Cherry Magic

Ingrediënten

Hieronder is de ingrediëntenlijst te zien van de Treaclemoon Wild Cherry Magic douchegel. Uiteraard staat parfum erg hoog en zit er SLS in voor het fantastische schuim. Het is niet zozeer de meest verzorgende douchegel, maar hé daar gebruiken we dan wel een heerlijke bodylotion voor. Wel is het product vrij van parabenen en niet op dieren getest!

Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Sodium Chloride, Glycerin, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Styrene/Acrylates Copolymer, Benzoic Acid, Acrylates/Beheneth-25 Methacrylate Copolymer, Dehydroacetic Acid, Polyquaternium-7, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, CI 17200 (Red 33), CI 14700 (Red 4), CI 42090 (Blue 1)

Product

Ja, zoals we al hadden kunnen verwachten heeft deze douchegel natuurlijk een fantastische rood/roze kleur, zoals dat eigenlijk een beetje hoort bij Treaclemoon. Iedere lijn heeft zijn eigen vrolijke kleur. En welke kleur past er nou beter bij de geur van kersen dan deze kleur. Zoals je ziet op onderstaande foto is de douchegel redelijk aan de dunne kant, want hij liep vrij snel van mijn hand af. Nou gebruik ik onder de douche zo’n showerpuff, dus heb ik daar niet zoveel last van. Op de tweede foto hieronder heb ik getracht het schuim op de foto te zetten, alleen schuimt het product niet zo goed op je hand, als dat het met een spons doet. Maar je krijgt in ieder geval een beetje een idee. De geur is fantastisch, lekker zoet en echt zoals ik wil dat een product ruikt als het kersengeur is!
Treaclemoon Wild Cherry Magic Treaclemoon Wild Cherry Magic

Conclusie

Zoals je wel zult begrijpen ben ik fan van deze Treaclemoon Wild Cherry Magic bad- en douchegel. Dat kan ook niet anders als je van zoete en fruitige geuren houdt. Het is een heerlijk product voor onder de douche. Ruikt lekker, schuimt heel goed en droogt mijn huid niet uit. Zeker niet als je er na gewoon lekker een bodylotion gebruikt. Bijvoorbeeld de Balea Pflegecreme. Het voordeel is ook nog eens dat er heel veel product in de fles zit, dus je kunt heel wat keren genieten van de lekkere kersengeur.
Treaclemoon Wild Cherry Magic

Hou jij van zoete geuren of juist warme geuren?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

1 reactie

 • Reageer Kelly 18 februari 2019

  Wat een lekkere geur lijkt mij dit!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Balea Pflegecreme met sheabutter

  We blijven nog even in de reviews van Balea producten, want die zijn nou eenmaal gewoon heel fijn in gebruik....

  Close