Dermolin Pure Care dag- en nachtcrème

10 december 2018 | Geplaatst in Beauty, Dierproefvrij, Review

Eens in de zoveel tijd wissel ik van producten voor mijn gezicht. Ik gebruikte al een lange tijd de Dode Zee lijn van De Tuinen, waar ik nog steeds wel erg tevreden over ben, maar het is soms goed om te switchen. Op de Margriet Winter Fair stond Dermolin met een stand en daar kocht ik nieuwe gezichstcrème. Dermolin heeft namelijk een nieuwe lijn producten, Dermolin Pure Care. Ik nam de dag- en nachtcrème mee voor de droge huid en heb ze de afgelopen tijd getest.Dermolin Pure Care

Dermolin Pure Care dag- en nachtcrème

Dermolin is een merk dat o.a. verkocht wordt bij Etos, Dio en DA. In het verleden heb ik al wel eens een dagcrème van Dermolin getest en daar was ik wel tevreden over. Nu heeft Dermolin een nieuwe lijn namelijk: Dermolin Pure Care. Deze lijn bevat producten voor de droge huid, gevoelige huid, zeer gevoelige huid en anti-aging. Ik kocht de producten voor de droge huid en heb ze de afgelopen weken getest. In deze review laat ik jullie weten wat ik er van vind.

De verpakking ziet er in ieder geval echt heel mooi uit. De dag- en nachtcrème zitten beide in een kartonnen doosje en zien er heel luxe uit door het gebruik van de bronzen kleur. De dagcrème heeft de bekende lichtblauwe kleur van Dermolin en de nachtcrème is nachtblauw. De crème zelf zit in een mooie mat glazen potje uiteraard met het bekende Dermolin vlindertje en witte deksel. Ik vind het er echt super mooi, chique en professioneel uitzien. De crèmes bevatten 50 ml.
Dermolin Pure Care

Dagcrème

De crème helpt huidirritatie door oppervlakte actieve stoffen te voorkomen. De huid wordt gevoed en de huidbarrière verstrekt. Bij de ontwikkeling van Dermolin dagcrème droge huid is extra aandacht besteed aan het gebruik bij huidaandoeningen zoals huidirritatie, allergische reacties, eczeem en psoriasis. Dagcrème droge huid bevat geen Parfum / Kleurstoffen / Parabenen / Alcohol / Siliconen / Cocamidopropyl betaïne. [Dermolin]
Dermolin Pure Care

Ingrediënten

Aqua, Glycerin, Betaine, Glyceryl Stearate, Dipropylheptylcarbonate, Glyceryl stearate citrate, Hydrogenated vegetable glycrides, Pentylene Glycol, Prunus Amygdalus Dulcis (sweet almond oil), Cetearyl Alcohol, Glyceryl Caprylate, Panthenol, Peg-4 Rapeseedamide, Xanthan Gum, Tocopherol, Glycine Soja, Beta Vulgaris Extract, Hydrolyzed Cornstarch.

Product

Over het product hoef ik eigenlijk niet zo heel veel te zeggen. Het is gewoon een standaard witte crème, die een fijne substantie heeft en makkelijk uitsmeert. Ik gebruik een spateltje om de crème uit het potje te halen, dat is hygiënischer dan met mijn vingers. Er zit geen geur aan het product, zodat het ook voor de mensen te gebruiken is, die niet tegen parfum kunnen. Ik breng het product altijd aan, nadat ik mijn gezicht heb gereinigd met de face wash en cleansing lotion van De Tuinen. De hoeveelheid die hieronder zichtbaar is, is voldoende voor het hele gezicht en de hals. Het gedeelte rondom de ogen vermijd ik.
Dermolin Pure Care

Nachtcrème

De crème helpt huidirritatie door oppervlakte actieve stoffen te voorkomen. De huid wordt gevoed en de huidbarrière verstrekt.Bij de ontwikkeling van Dermolin nachtcrème droge huid is extra aandacht besteed aan het gebruik bij huidaandoeningen zoals huidirritatie, allergische reacties, eczeem en psoriasis. Nachtcrème droge huid bevat geen Parfum / Kleurstoffen / Parabenen /Alcohol / Siliconen / Cocamidopropyl betaïne. [Dermolin]
Dermolin Pure Care

Ingrediënten

Aqua, Glycerin, Betaine, Glyceryl Stearate, Glyceryl stearate citrate, Dipropylheptylcarbonate, Decyl Oleate, Hydrogenated vegetable glycrides, Pentylene Glycol, Prunus Amygdalus Dulcis (sweet almond oil), Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Caprylate, Beta Vulgaris Extract, Hydrolyzed Cornstarch Panthenol, Xanthan Gum, Tocopherol, Glycine Soja.

Product

De nachtcrème verschilt niet veel van de dagcrème, want ook wit en dezelfde substantie. Uiteraard gebruik ik dit product ‘s avonds na het douchen op mijn gereinigde huid. Ook dit product is makkelijk uit te smeren op mijn huid. Bovendien trekt het heel snel in, waardoor je geen plakkerig of vette huid over houdt na gebruik van het product. De nachtcrème heeft eveneens geen geur en is daarom perfect geschikt voor de gevoelige en droge huid.
Dermolin Pure Care

Conclusie

Nu ik deze producten al een aantal weken in gebruik heb, kan ik niets anders zeggen dan dat ik ze heel fijn vind. Ze irriteren niet, hebben geen parfum en trekken snel in. Daarnaast voelt mijn huid echt heel erg lekker verzorgd en gehydrateerd aan als ik het product heb gebruikt. Het fijne vind ik ook dat ze dus dierproefvrij en vegan zijn, maar ook geen kleurstoffen en parabenen bevatten. Dermolin heeft met deze producten echt iets kwalitatief goeds op de markt gebracht. Zeker voor de mensen die niet goed tegen parfum kunnen, een gevoelige en/of droge huid hebben zijn dit geschikte producten. Ik heb zelf echt vaak last van een droge huid, maar door deze producten heb ik daar op dit moment geen last van.

De producten zijn niet goedkoop, want bij Dio betaal je € 29,95 per potje. Ik had het gelukt dat ik de producten kocht op de Margriet Winter Fair, 2 potjes voor € 20.
Dermolin Pure Care

Wat is jouw favoriete gezichtsproduct?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Read previous post:
DM liebt Langhaarmädchen shampoo en conditioner

De producten van de DM zijn al langere tijd favoriet bij mij en ik kom dan ook regelmatig bij de...

Close