DM liebt Langhaarmädchen shampoo en conditioner

29 oktober 2018 | Geplaatst in Beauty, Dierproefvrij, Review

De producten van de DM zijn al langere tijd favoriet bij mij en ik kom dan ook regelmatig bij de DM Drogerie in Kleve. Alweer een tijd geleden nam ik een shampoo en conditioner mee van een nieuwe lijn producten: DM liebt Langhaarmädchen. Alleen de verpakking is al een plaatje om te zien, maar natuurlijk was ik ook benieuwd of de producten fijn in gebruik waren. Nu heb ik beide al een tijdje in gebruik en wil ik de review met jullie delen. Kijk je mee?DM liebt Langhaarmädchen

DM liebt Langhaarmädchen shampoo en conditioner

DM liebt Langhaarmädchen Shampoo Volume Boost geeft de ultieme leeuwenmanen. De fruitige geurige exclusieve verzorgingsformule met een aminozuurcomplex en panthenol reinigt het haar zachtjes en geeft het een gigantische volheid. De Superfruits Acai Berry en Acerola bieden overweldigende volheid met een fascinerend lifteffect. [DM]

DM liebt Langhaarmädchen Conditioner Volume Boost is perfect voor alle langharige meiden die houden van een volle bos zijdezacht haar. De formule geeft je haar natuurlijke kracht zonder het te verzwaren. Wat overblijft is prachtig glanzend haar dat barst van het volume. Voor volume en adembenemende zachtheid. [DM]

Ik ben altijd in voor het testen van nieuwe shampoo’s en conditioners. Dus toen ik deze nieuwe lijn zag van de DM wilde ik graag wat van de producten proberen. Ze hebben producten voor ‘zilverblond’, ‘Angel blond’, ‘Pretty brown’, ‘Volume’ en ‘Repair’. Ik nam de productne van de volume lijn mee naar huis.DM liebt Langhaarmädchen

Verpakking

De verpakking viel me gelijk op in de schappen bij de haarproducten. Hoe fantastisch zien deze flessen eruit! Lekker babyblauw met verschillende soorten bloemen afgebeeld. Daarnaast vind ik de vormgeving van de tekst erg leuk. Beide flessen hebben een bronzen/rosé gouden klikdop. Van dit soort verpakkingen word ik echt heel vrolijk. De shampoo bevat 300 ml en kost € 4,95, de conditioner bevat 250 ml en kost ook € 4,95. Ik snap overigens nog steeds niet waarom conditioner altijd 50 ml minder inhoud bevat als shampoo. Ik gebruik namelijk altijd meer conditioner dan shampoo, dus mijn crèmespoeling is altijd eerder op.
DM liebt Langhaarmädchen DM liebt Langhaarmädchen

Ingrediëntenlijst

Shampoo

Geen siliconen, dierproefvrij en vegan.

Aqua | Sodium Laureth Sulfate | Cocamidopropyl Betaine | Sodium Chloride | Panthenol | Niacinamide | Arginine | Serine | Euterpe Oleracea Fruit Extract | Malpighia Emarginata Fruit Extract | Parfum | Glycerin | Glyceryl Oleate | PCA | Glycine | Histidine | Ethylhexylglycerin | PEG-4 Rapeseedamide | Glycol Distearate | Sodium PCA | Glyceryl Stearate | Aspartic Acid | Polyquaternium-44 | Alanine | Valine | Isoleucine | Proline | Threonine | Phenylalanine | Sodium Benzoate | Potassium Sorbate | Benzoic Acid | Phenoxyethanol | Linalool | Citric Acid | Sodium Lactate
DM liebt Langhaarmädchen

Conditioner

Geen siliconen, dierproefvrij en vegan.

Aqua | Cetearyl Alcohol | Glycerin | Panthenol | Isopropyl Alcohol | Arginine | Serine | Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate | Euterpe Oleracea Fruit Extract | Malpighia Emarginata Fruit Extract | Parfum | Dicaprylyl Ether | PCA | Glycine | Histidine | Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate | Stearamidopropyl Dimethylamine | Behentrimonium Chloride | Cetrimonium Chloride | Sodium PCA | Aspartic Acid | Alanine | Valine | Isoleucine | Proline | Threonine | Phenylalanine | Sodium Benzoate | Benzyl Alcohol | Linalool | Geraniol | Alpha- Isomethyl Ionone | Limonene | Citronellol | Citric Acid | Sodium Lactate
DM liebt Langhaarmädchen

Product & gebruik

Hieronder zie je de shampoo en conditioner op mijn hand. De substantie van de shampoo is prima, niet te dun en de kleur zit tussen transparant en wit in. Bij het verdelen in het natte haar schuimt het product ruimvoldoende. Je kunt er je haar lekker mee wassen. De conditioner is wit, lekker vol en crèmig, deze kan je makkelijk verdelen door je haar. De geur van beide producten is zoet en fruitig, maar tegelijkertijd ook bloemig. Ik vind het een lekkere schone geur voor haarproducten.DM liebt Langhaarmädchen DM liebt Langhaarmädchen

Conclusie

Nu ik deze producten een tijdje in gebruik heb, merk ik dat ik ze heel fijn vind. Niet zo zeer, omdat ze mijn haar veel volume geven, maar wel omdat mijn krullen er baat bij hebben. Met de shampoo wordt mijn haar lekker schoon. En als ik daarna de conditioner aanbreng, even laat intrekken en uitspoel voelt het haar heerlijk zacht. De geur is heerlijk en blijft na het drogen ook nog een beetje hangen. Mijn krullen vallen mooi als mijn haar is opgedroogd. Dus ik ben zeker te spreken over deze nieuwe lijn van de DM.DM liebt Langhaarmädchen

Wat is jouw favoriete shampoo en conditioner?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reageer Kelly 29 oktober 2018

  Wat fijn dat je krullen hier baat bij hebben! Ik ben heel nieuwsgierig geworden. Leuk ook die vrolijke verpakkingen! 🙂

 • Reageer Chelsey 29 oktober 2018

  Alleen al vanwege de pakkingen zou ik ze willen hebben! Deze ga ik volgende week scoren bij de DM 🙂

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Het Leukste Fotoboek – Thailand fotoboek

  Je kent het wel, je hebt super veel leuke foto's gemaakt tijdens je vakantie, maar ze belanden altijd in een...

  Close