Het Leukste Fotoboek – Thailand fotoboek

18 oktober 2018 | Geplaatst in Lifestyle, Travel

Je kent het wel, je hebt super veel leuke foto’s gemaakt tijdens je vakantie, maar ze belanden altijd in een mapje op je laptop. Je wil ze wel graag in een fotoboek hebben, maar alleen al het uitzoeken zorgt ervoor dat ze digitaal verstoffen. Heel eerlijk, dat heb ik ook, want ik moet nog fotoboeken maken van Lissabon, Rome en Porto. Maar er is nu een oplossing, want je kunt je fotoboek door iemand anders laten maken. Dit kan via Het Leukste Fotoboek! Ben je benieuwd naar mijn resultaat, kijk dan snel verder!
Het Leukste Fotoboek

Het Leukste Fotoboek – Thailand fotoboek

Afgelopen januari ben ik samen met mijn nicht op vakantie geweest naar Thailand. Uiteraard is toen mijn camera mee geweest en hebben we veel foto’s gemaakt. Het maken van een fotoboek is alleen altijd iets wat er bij inschiet. Je moet de foto’s uitzoeken, vervolgens online uit de vele mogelijkheden kiezen waar je het boek wil laten maken. En dan moet je ook nog met een leuke lay-out alle foto’s over de pagina’s verdelen. Ik heb het inmiddels zelf een stuk of 5 keer gedaan en de resultaten zijn best prima, maar het zijn toch een beetje standaard boeken. Vanaf nu hoeven die saaie boeken niet meer, want mijn schoonzus is ontzettend creatief en heeft sinds een aantal maanden haar eigen bedrijf gestart: Het Leukste Fotoboek.

Over Het Leukste Fotoboek

Tegenwoordig, in het digitale tijdperk, maken we met z’n allen zo ontzettend veel foto’s. Van vakanties, onze kinderen, feestjes en vele andere bijzondere momenten. Helaas belanden deze meestal ergens op de harde schijf van de computer en wordt er daarna niet of nauwelijks meer naar gekeken (of gaan foto’s verloren bij bijvoorbeeld het crashen van een computer of verliezen van een telefoon). 

Geen tijd, zin of inspiratie om een fotoboek te maken? 
Laat nu gemakkelijk en snel jouw leukste fotoboek maken in 6 verschillende formaten en afwerkingen. 
Laat je inspireren door onze voorbeelden en kies uit verschillende thema’s, stijlen en diverse opties. 
Wij maken van jouw foto’s het leukste fotoboek! 

Het Leukste Fotoboek

Hoe werkt het?

Eigenlijk is het super eenvoudig! Als eerste moet je natuurlijk je foto’s uitzoeken. Welke wil je wel en niet in het fotoboek terug laten komen? Maak eventueel een verslag/tekst die je bij de foto’s wil. Vervolgens kun je in 3 stappen een fotoboek aanvragen.

 1. Geef bij het aanvraagformulier aan wat je wensen zijn. Kies een formaat, thema, stijl en extra opties.
 2. Na het goedkeuren van de offerte upload je jouw foto’s en gaan wij aan de slag met je leukste fotoboek.
 3. Ontvang het ontwerp binnen 10 werkdagen. We geven je de mogelijkheid om wijzigingen door te voeren alvorens het boek gedrukt wordt.

Zodra je eerste versie van het fotoboek klaar is ontvang je een link naar het boek, zodat je iedere pagina kunt controleren. Daarnaast kun je ook aangeven wat je nog zou willen wijzigen. Bijvoorbeeld een foto op een andere pagina, of tekst die niet klopt bij de foto’s.

Het resultaat

Om een duidelijk beeld te geven van het fotoboek heb ik onderstaande video gemaakt, waarin ik door het boek blader. Ik ben zo ontzettend blij met het resultaat! De ontwerpstijl vind ik super tof en geeft het boek net wat meer extra. De verschillende manieren van tekstgebruik en fotokaders maken het fotoboek echt een pareltje om aan iedereen te laten zien. Je krijgt er veel meer een vakantiegevoel bij dan bij een standaard boek. Bovendien ontvang je je fotoboek ook nog eens mooi ingepakt toegestuurd! Dus het voelt een beetje als een cadeautje als je het uitpakt. Daarna beleef je gewoon je vakantie nog een keer opnieuw bij het bladeren door het fotoboek.

Foto’s van het boek
Het Leukste Fotoboek Het Leukste Fotoboek Het Leukste Fotoboek Het Leukste Fotoboek Het Leukste Fotoboek Het Leukste Fotoboek Het Leukste Fotoboek

Prijzen?

Een fotoboek laten ontwerpen via Het Leukste Fotoboek kost wel wat meer, maar wat je er voor terug krijgt is echt fantastisch. En waarom zou je er niet iets meer voor betalen als je daardoor straks een prachtig boek in je kast hebt staan waarmee je die geweldige vakantiefoto’s altijd binnen handbereik hebt? Dus heb je nog foto’s van je vakantie, huwelijksreis, bruiloft of een overload aan foto’s van je kind(eren) neem dan een kijkje op de website van Het Leukste Fotoboek!

Het Leukste Fotoboek

Voor de extra opties verwijs ik je naar de prijzen op de website.

Maak jij fotoboeken van je vakanties of andere gelegenheden?

liefs marloes

Dit artikel bevat (een) product(en) die is/zijn opgestuurd in samenwerking met een bedrijf.

Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageer Lieke van Veen 18 oktober 2018

  Wat een leuk fotoboek! Alleen inderdaad wel prijzig.
  Ik maak zelf geen fotoboeken, maar vind het wel leuk om ze af te laten drukken bij Kruidvat.

 • Reageer Kelly 18 oktober 2018

  Wat gaaf vormgegeven! Prachtige herinnering 🙂

 • Reageer Eline 11 januari 2019

  Wat leuk! Ik maak zelf wel is foto boeken maar zo’n foto album met zo’n thema is super leuk voor vakantie foto’s!

 • Reageer Hunkemöller wishlist + tips voor ultieme relaxdag - GLAMOURMOES.nl 23 oktober 2019

  […] Zoek foto’s uit voor een fantastisch fotoboek van Het Leukste Fotoboek. […]

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Shoplog Primark, Action en The Sting

  Het is vandaag 1 oktober en ik dacht laat ik weer eens een artikel posten op mijn blog. Dat was...

  Close