BALEA Hawaiian Dream showerfoam

6 augustus 2018 | Geplaatst in Beauty, Dierproefvrij, Review

Ik heb het ultieme doucheproduct voor deze zomer ontdekt. En waar anders dan bij de DM Drogerie in Duitsland! Ik kan je nu alvast vertellen dat dit een hele enthousiaste review gaat worden. Want ik ontdekte de Balea Hawaiian Dream showerfoam een tijdje geleden bij die fantastische Duitse drogisterij. Ja, daar waar ik altijd met een enorme tas vol naar buiten loop. Jammer dat ze alleen bezorgen op adressen in Duitsland haha. Maar anyway deze showerfoam is echt heerlijk en vandaag vertel ik jullie er alles over.
Balea Hawaiian Dream

BALEA Hawaiian Dream

Ik denk dat het wel algemeen bekend is dat Balea, het huismerk van de DM, fantastische producten heeft voor een hele betaalbare prijs. Ze komen regelmatig met nieuwe limited edition producten van bodylotion tot badschuim. Dit keer heb ik een showerfoam ontdekt met een heerlijke tropische geur. Laten we snel kennismaken met dit heerlijke zomerse doucheproduct.

Verpakking

Ik word eigenlijk altijd heel vrolijk van de verpakkingen van Balea. Zo ook deze keer! Ook deze showerfoam zit in een deodorant flacon. Een heerlijke zomerse roze kleur in combinatie met aqua blauw. De afbeelding op de voorkant doet natuurlijk al vermoeden waar het product naar zal ruiken. De verpakking is in ieder geval erg tropisch en doet zijn naam Balea Hawaiian Dream dan ook wel eer aan. Onder de plastic dop zit een bijzondere plastic creatie waardoor het schuim naar buiten moet komen.Balea Hawaiian DreamBalea Hawaiian Dream

Ingrediënten

De ingrediëntenlijst heeft niet enorm veel spannende dingen te vermelden en zijn ook niet dusdanig verzorgend voor je huid. Maar dat geeft niet, daar gebruik ik dan wel een bodylotion voor. Wel vind ik het prettig dat er geen alcohol, parabenen, minerale olie en nanodeeltjes in zitten. Bovendien is het product vegan.

AQUA | SODIUM LAURETH SULFATE | GLYCERIN | PROPANE | BUTANE | COCO-GLUCOSIDE | COCAMIDOPROPYL BETAINE | PARFUM | GLYCERYL OLEATE | HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE | CITRIC ACID | TOCOPHEROL | ASCORBYL PALMITATE | LECITHIN | HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPRO PYLTRIMONIUM CHLORIDE | PERSEA GRATISSIMA OIL | PHENOXYETHANOL | ETHYLHEXYLGLYCERIN | BENZYL SALICYLATE | LIMONENE | LINALOOL | CI 42090
Balea Hawaiian Dream

Product

Bij een showerfoam is het altijd de vraag hoe het product op je hand eruit ziet, vlak nadat het uit de flacon komt. Soms is het eerst een gel, en soms is het gelijk schuim. Toen deze showerfoam uit de verpakking kwam was ik echt verrast. Een enorme hoeveelheid lichtblauw schuim kwam te voorschijn. Het leek wel een beetje op een combinatie van haarmousse en slagroom. De geur is in ieder geval echt fantastisch. Een heerlijke zomerse en zachte geur van kokos en tiarebloem. Ik hou van kokos, maar deze combinatie is echt nog beter! Het is echt alsof je op een tropisch eiland bent met een wit strand en palmbomen. Heerlijk om even bij weg te dromen!Balea Hawaiian Dream

Conclusie

Zoals je wel hebt gemerkt ben ik heel enthousiast over deze showerfoam. Hij schuimt ontzettend goed en verdeeld daardoor lekker makkelijk over je lichaam. De tropische geur zorgt voor een heerlijk feestje onder de douche. Ik vind het een fantastisch product en gebruik hem regelmatig onder de douche. Het is niet per definitie een heel verzorgend product, maar ik heb geen trekkende huid na het douchen. De flacon bevat 200 ml en kost € 1,95 en dat is natuurlijk een lekkere low budget prijs. Zeker als je het vergelijkt met de showerfoams van bijvoorbeeld Rituals.
Balea Hawaiian Dream

Gebruik jij liever een showerfoam of een doucheschuim?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

1 reactie

 • Reageer Kelly 6 augustus 2018

  Ik ben dol op showerfoams, deze klinkt wederom erg fijn!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  ZOMER SHOPLOG Juli 2018 / Arnhem

  Ik heb weer gewinkeld en dit keer samen met mijn moeder in Arnhem. Vorige week zag ik bij The Sting...

  Close