MEGA SHOPLOG: DM, Primark, Kruidvat en Aliexpress

28 mei 2018 | Geplaatst in Beauty, Dierproefvrij, Shoplog, Winactie

Vandaag heb ik een mega shoplog voor jullie, want ik heb geshopt bij de Primark, DM Drogerie en de Kruidvat. Daarnaast laat ik jullie mijn bestelde posters van Aliexpress zien. Ook heb ik een winactie gekoppeld aan de video op mijn Youtube kanaal. Dus ben je benieuwd wat ik dit keer allemaal gekocht heb, kijk dan snel verder voor de video!
MEGA SHOPLOG

MEGA SHOPLOG: DM, Primark, Kruidvat en Aliexpress

Een vriendinnetje vroeg vorige week of ik tijd had om met haar mee te gaan ‘crississhoppen’. Want ze had een bruiloft en niks om aan te trekken. Dus ik ben met haar samen naar de Primark in Arnhem geweest. Uiteindelijk nam ik zelf ook nog een aantal dingen mee die ik aan jullie laat zien. Diezelfde zaterdag bracht ik ook een bezoek aan de DM Drogerie in Duitsland, waar ik in april ook al was geweest. Ik kocht er wat voor mezelf, maar besloot ook spontaan om voor jullie een leuk pakketje samen te stellen. Dus als je benieuwd bent naar de winactie, dan moet je vooral de hele video bekijken. Verder deed ik nog wat aankopen bij de Kruidvat VIP avond en heb ik alle posters binnen die ik op Aliexpress bestelde. Via de store van NICOLESHENTING heb ik negen posters gekocht waar ik super blij mee ben.

Vergeet vooral niet via het tandwieltje de videokwaliteit op 1080fp60 te zetten voor de beste kwaliteit. En abonneren op mijn Youtubekanaal is gratis!

Voor de winactie vind je op mijn Youtube kanaal in de beschrijving van de video de stappen die je moet volgen.

LET OP DEELNEMEN ALLEEN VIA REACTIE OP YOUTUBE!

Wist jij dat je dit soort posters op Aliexpress kunt vinden?

liefs marloes

 

Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageer Marlot 28 mei 2018

  Super leuke shoplog 😉 !

 • Reageer Anita te Gussinklo 28 mei 2018

  Zo je hebt heerlijk geshopt.
  Ik doe graag mee aan de actie en mijn favoriete zomerproduct is toch wel deo.
  Ben geabonneerd en volg je ook op Insta.

  • Reageer GLAMOURMOES 29 mei 2018

   Je kunt alleen deelnemen via Youtube.

 • Reageer Shoplog Action juni 2018 - GLAMOURMOES.nl 10 juni 2018

  […] shoplog. Ik ging naar de Action om nog wat fotolijsten te kopen voor de posters die ik in mijn vorige shoplog al aan jullie heb laten zien. Uiteraard ben ik niet alleen met de fotolijstjes de winkel […]

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Unboxing H&M bestelling mei 2018

  Begin april plaatste ik een grote bestelling bij de H&M, want ik had een kortingscode voor 25 % korting op...

  Close