Shoplog DM Drogerie april 2018

11 april 2018 | Geplaatst in Beauty, Dierproefvrij, Shoplog

Afgelopen maandag was ik onverwacht in de middag vrij, dus besloot ik naar Duitsland te rijden. Ik was er al sinds begin januari niet meer geweest, reden genoeg om weer eens te gaan. Daarnaast was er tijdens de no-buy periode in maart het een en ander opgegaan waardoor ik nieuwe items nodig had. Daarom vandaag een shoplog DM Drogerie april 2018. Kijk je mee?
shoplog DM Drogerie april 2018

Shoplog DM Drogerie april 2018

Ik was dus al een paar maanden niet meer bij de DM Drogerie geweest en dat betekent altijd weer mijn ogen uitkijken. Ze hadden veel nieuwe merken en limited editions. Maar ik heb de verleiding weerstaan om volledig los te gaan. Wel kocht ik twee nieuwe shampoo’s en conditioners van merken die ik nog niet kende. Allerlei huishoudelijke dingen gingen mijn winkelwagentje in en daarnaast ook wat reinigingsproducten voor mijn gezicht. Ik kocht ook een nagelverharder van Essence, maar die is achtergebleven bij de kassa, omdat ie ergens onder terecht is gekomen. Ik heb alle prijzen in de video vermeld, dus vermeld ze daarom niet meer hieronder.

Vergeet vooral niet via het tandwieltje de videokwaliteit op 1080fp60 te zetten voor de beste kwaliteit.

Waar ben jij het meest nieuwsgierig naar?

liefs marloes

Vorige post

1 reactie

 • Reageer Beautyjuf 11 april 2018

  Gezondheid!

  Leuk dat je weer hebt geshopt bij DM. En nee, je maakt me helemaal niet jaloers, haha! Ik heb ‘wilde’ plannen om er in de meivakantie heen te gaan. Paar uurtjes rijden, maar ach… Ik ben ontzettend nieuwsgierig naar de nieuwe lijn shampoos. Ga je er nog een review over schrijven?

 • Laat een reactie achter

  WordPress spam blocked by CleanTalk.
  Lees vorig bericht:
  OOTD: Donkerblauwe Adidas Stan Smith

  Zo het was weer even geleden dat er een ander artikel online kwam dan mijn weekend vlogs. En daarnaast was...

  Sluiten