GLAMOURMOES WEEKEND VLOG 4: PSV – NAC en Paasweekend

4 april 2018 | Geplaatst in GLAMOURMOES WEEKEND VLOG

Ik ben een slechte blogger, want het enige dat online komt zijn mijn vlogs. Momenteel heb ik gewoon geen inspiratie voor artikelen, of niks liggen om te testen. Dit komt ook, omdat ik een no buy month achter de rug heb en dus geen nieuwe producten heb getest. Het vloggen vind ik daarentegen wel heel leuk om te doen en dit is dan ook al GLAMOURMOES WEEKEND VLOG 4. Kijk je mee naar mijn weekendavonturen?
GLAMOURMOES WEEKEND VLOG 4

GLAMOURMOES WEEKEND VLOG 4: PSV – NAC en Paasweekend

Ik heb een heerlijk weekend gehad, want ik was vier dagen vrij. Vrijdag begon goed, want ik haalde mijn WFT Schade zakelijk examen in één keer met een 7. Zaterdag had ik een drukke dag met veel schoonmaken, daarnaast heeft mijn vader mijn nieuwe lamp opgehangen en een begin gemaakt in de tuin. ‘s Avonds reed ik naar Eindhoven voor de wedstrijd PSV – NAC. Deze wedstrijd wonnen we met 5-1 en het was eindelijk niet meer zo koud op de tribune. Zondag sliep ik uit tot half 11, want ik was echt zo moe. Verder heb ik lekker een rondje hardgelopen, voor zover dat goed ging. ‘s Middags met de auto naar mijn zus en zwager om te gourmetten.

Dit was GLAMOURMOES WEEKEND VLOG 4. Hoe was jouw paasweekend?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

1 reactie

 • Reageer pris 4 april 2018

  Gefeliciteerd met je examen. Je hebt een leuk weekend gehad. Ik ben ook bij familie geweest met pasen. Heb je op maandag ook nog iets gedaan?

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES WEEKEND VLOG 3: Ikea en Intratuin bezoeken

  Jeetje, wat vliegt de tijd. Het is inmiddels alweer 28 maart en vandaag is het dan ook alweer tijd voor...

  Close