GLAMOURMOES WEEKEND VLOG 3: Ikea en Intratuin bezoeken

28 maart 2018 | Geplaatst in GLAMOURMOES WEEKEND VLOG, Lifestyle

Jeetje, wat vliegt de tijd. Het is inmiddels alweer 28 maart en vandaag is het dan ook alweer tijd voor mijn derde weekend vlog. Ik merk dat ik nog steeds heel leuk vind om te doen, dus als ik wat boeiends te doen heb in het weekend wil ik voorlopig ook gewoon blijven vloggen. Dus vandaag in GLAMOURMOES WEEKEND VLOG 3 gaan we weer op pad met de camera. Kijk je mee?GLAMOURMOES WEEKEND VLOG 3

GLAMOURMOES WEEKEND VLOG 3: Ikea en Intratuin bezoeken

Het was weer een vol en druk weekend net zoals de vorige vlog. Ik genoot van de zon die weer lekker scheen en het feit dat ik zonder winterjas naar buiten kon. Ik maakte weer schoon bij mijn oma, die weer thuis was na haar verblijf in het ziekenhuis en revalidatiecentrum. We aten zoals gewoonlijk weer samen een broodje tijdens de lunch. Verder ging ik boodschappen doen bij de Lidl, waar het trouwens super druk was. Mijn hardlooppoging faalde en ik at een stuk Daim taart tijdens het bezoek aan de Ikea. Laten jullie weten of de vlogs te lang zijn?

Vergeet vooral niet via het tandwieltje de videokwaliteit op 1080fp60 te zetten voor de beste kwaliteit. En abonneren op mijn Youtubekanaal is gratis!

Wat heb jij dit weekend gedaan. En hoe vond je GLAMOURMOES WEEKEND VLOG 3?

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Read previous post:
GLAMOURMOES WEEKEND VLOG 2: PSV en hardlopen

Vorige week woensdag verscheen mijn allereerste weekend vlog op mijn blog en Youtube kanaal. Ik vond het vloggen eigenlijk wel...

Close