GLAMOURMOES WEEKEND VLOG 2: PSV en hardlopen

21 maart 2018 | Geplaatst in GLAMOURMOES WEEKEND VLOG, Lifestyle

Vorige week woensdag verscheen mijn allereerste weekend vlog op mijn blog en Youtube kanaal. Ik vond het vloggen eigenlijk wel erg leuk om te doen en ik heb daarom ook afgelopen weekend mijn camera erbij gepakt. Het was namelijk weer een weekend met leuke dingen op de planning, dus mijn vlogcamera ging mee op zaterdag en zondag. Kijk je mee naar mijn belevenissen tijdens GLAMOURMOES WEEKEND VLOG 2?
GLAMOURMOES WEEKEND VLOG 2

GLAMOURMOES WEEKEND VLOG 2: PSV en hardlopen

Het was weer een vol weekend met allerlei verschillende dingen en het was HEEL koud. Zaterdag ging ik schoonmaken, boodschappen doen en deed ik dingen in het huishouden. Daarnaast bracht ik Nani naar huis en at ik heel makkelijk, omdat ik naar PSV ging. PSV won met 3-0 en ik had weer een mooie bon onder mijn ruitenwisser zitten toen ik terug kwam bij mijn geparkeerde auto. Zondag ging mijn wekker echt heel vroeg, omdat ik om 9:45 uur aan de start moest staan van mijn 5 km hardloopwedstrijd in Utrecht. Vervolgens moedigde ik Jorien aan die de halve marathon liep, diep respect! Verder ging ik vroeg slapen, want ik was ontzettend moe.

Ik had dit keer een uur aan beeldmateriaal, dus ik moest ontzettend veel knippen en keuzes maken wat ik in de vlog zou laten en wat niet. Daarnaast merkte ik dat het handiger is om twee SD kaartjes te hebben, om te voorkomen dat je kaartje vol is en je niet meer kan filmen. Ook is het misschien slim om een extra batterypack te kopen, zodat ik altijd een reserve bij de hand heb. En volgens mij heb ik wel 100 x gezegd dat het koud was buiten haha.

Vergeet vooral niet via het tandwieltje de videokwaliteit op 1080fp60 te zetten voor de beste kwaliteit.

Wat vond jij van GLAMOURMOES WEEKEND VLOG 2?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageer pris 25 maart 2018

  leuk vlog!!!! maar is de hond niet van jou dan??!

  • Reageer GLAMOURMOES 25 maart 2018

   Nee helaas niet. Het is de hond van ons gezin, dus ze is alleen in het weekend bij mij.

   • Reageer pris 25 maart 2018

    ohkee… dank je voor de reactie

 • Reageer Sonja 26 maart 2018

  Leuke vlog!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Paaschocoladereep Johnny Doodle & Hands off my Chocolate

  Oh oh, alweer een chocolade review ja. Ik kon het echt niet laten om toch ook deze twee repen mee...

  Close