Paaschocoladereep Johnny Doodle & Hands off my Chocolate

17 maart 2018 | Geplaatst in Food, Foodreview, Lifestyle

Oh oh, alweer een chocolade review ja. Ik kon het echt niet laten om toch ook deze twee repen mee naar huis te nemen, toen ik afgelopen weekend bij de Jumbo was. En heel eerlijk de Johnny Doodle chocolade nam ik alleen al mee vanwege de super schattige verpakking. Ik wist daarnaast dat Hands off my Chocolate meerdere ‘The Eggbar’ repen had uitgebracht dus ik nam Milk & White Chocolate Eggbar mee. Dus dit artikel staat in het teken van de paaschocoladereep van Johnny Doodle en Hands off my Chocolate.
Paaschocoladereep

Paaschocoladereep Johnny Doodle & Hands off my Chocolate

Hmmm chocolade, wat zou ik zonder je moeten. Echt ik probeer zo om de verleiding te weerstaan, maar het lukt gewoon niet. Dan zie ik weer een nieuwe smaak liggen in de supermarkt en ben ik verkocht. Vorige week konden jullie de review van Tony’s Chocolonely Paasei in je reep en Hands off my Chocolate The Eggbar Crushed Toffee eggs al lezen. Vandaag review ik nog een Eggbar reep en de paaschocoladereep van Johnny Doodle met citrus en elderflower.
Paaschocoladereep

Johnny Doodle -White chocolate citrus & elderflower blossoms

Houd je niet van melk of pure chocolade dan is White Citrus & Elderflower Blossoms een echte aanrader! De witte chocolade met texturen van citrusfruit zoals grapefruit, sinaasappel en citroen met een toets van vlierbloesem laat jouw smaakpapillen op hol slaan. Je krijgt meteen zin in de lente van deze zoete chocoladereep. There you go honey bunny! [Johnny Doodle]

Verpakking

Ik zei het in de inleiding al, deze verpakking is te schattig. Johnny Doodle heeft normaal gesproken witte verpakkingen met zwarte tekeningen. Deze opvallend fris oranje verpakking is even heel iets anders. De haas met z’n witte staartje naar de camera is echt zo schattig! En konijntjes/hazen doen het natuurlijk altijd goed bij mij. De verpakking oogt vrolijk en lente achtig. Daarnaast vind ik de tekst ‘There your go honey bunny’ heel toepasselijk. Ik vind Johnny Doodle gewoon een heel leuk merk met verrassende smaken chocolade.
Johnny Doodle -White chocolate citrus & elderflower blossoms

De smaak

Wat bij de Johnny Doodle altijd zo herkenbaar is, is de voorkant van de chocoladereep. Je ziet een J en D van Johnny Doodle en een toeter afgedrukt op de reep. En aan de achterkant van de reep voegen ze altijd de speciale smaakjes toe. In dit geval koos ik voor een variant die ik normaal gesproken op basis van de smaakcombinatie niet zou kiezen. Alleen doordat ik de verpakking zo schattig vond nam ik hem mee. En ik ben echt ontzettend verrast door deze smaken. Ik hou van witte chocolade, maar ik vind citrus nooit echt lekker in combinatie met chocola. Maar dit is zo lekker. De romige witte chocolade en de verschillende stukjes citrus laten mijn smaakpapillen inderdaad op hol slaan. De stukjes citrus zijn een beetje als snoepjes en daardoor lekker zacht. Daarnaast zitten er nog witte stukjes op de reep, die lijken op grote korrels suiker. Ik denk dat dit de elderflower bloesem is. Deze proef je niet heel erg, maar de stukjes geven wel een bite aan de reep.

De Johnny Doodle White citrus & elderflower blossoms reep kost bij de Jumbo € 2,99.Johnny Doodle -White chocolate citrus & elderflower blossoms
Johnny Doodle -White chocolate citrus & elderflower blossoms

Hands off my Chocolate – The Eggbar milk & white chocolate

De eerste eitjesreep ter wereld in de smaak Milk & White Chocolate, gemaakt van de allerlekkerste, eerlijke, Belgische chocolade. [Hands off my chocolate]

Verpakking

Hands off my Chocolate zit met deze repen natuurlijk heel erg in het paasthema. Was de crushed toffee egg bar nog lila van kleur, deze reep is paasgeel. Een zwart wit getekende afbeelding van een ei met een grote mond is afgebeeld. En in die mond is het zichtbaar hoe de chocoladereep eruit ziet. Het lettertype gebruik bij de Hands off my Chocolote repen vind ik tof. Daarnaast is het een vrolijke reep, die graag uitgepakt wil worden, om de inhoud te verorberen.
Hands off my Chocolate - The Eggbar milk & white chocolate

De smaak

De eerste eitjesreep ziet er allereerst natuurlijk super cool uit met z’n bruine ondergrond van melkchocolade, het eiwit van witte chocolade en dan de gele eidooier er bovenop. Natuurlijk staat er op ieder eitje ‘mine’. Deze chocoladereep van Hands off My Chocolate heeft niet zo’n bijzondere smaak combinatie als andere repen, maar toch wilde ik de reep testen. En het is ook absoluut een goede keus geweest om deze mee naar huis te nemen. Wit en melkchocolade is eigenlijk altijd wel een goede keuze. De melkchocolade is heerlijk, vol en romig van smaak. En de witte is ook echt top. Samen maken ze het een goede eitjes reep, die je makkelijk in stukjes kan breken.

Hands off my Chocolate The Eggbar milk & white chocolate kost € 2,19 bij de Jumbo.
Hands off my Chocolate - The Eggbar milk & white chocolate

Welke paaschocoladereep heeft jouw voorkeur?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

1 reactie

 • Reageer Donna 17 maart 2018

  Die reep met eitjes is zo leuk!!!! Wat origineel ook, zoiets heb ik nog nooit gezien. Bedankt voor de tip, dit moet ik proberen 😀

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES WEEKEND VLOG 1: Gezichtsbehandeling en hardlopen

  Ik liep er al een tijdje mee in mijn hoofd om het uit te voeren, maar het was er nog...

  Close