THAISE SNACKS PROEVEN in Thailand

12 maart 2018 | Geplaatst in Foodreview, Lifestyle

Het lijkt alweer eeuwen geleden dat ik genoot van de zon, palmbomen en 32 graden in Thailand, maar het is pas twee maanden geleden. Van 15 t/m 23 januari verbleef ik samen met mijn nicht in het warme Thailand. We begonnen onze trip met 3 dagen Bangkok en vervolgens reisden we door naar Hua Hin. Daar besloten we om een video op te nemen waain we allerlei snacks proeven. Kijk snel verder voor de video Thaise snacks proeven in Thailand.
THAISE SNACKS PROEVEN in Thailand

THAISE SNACKS PROEVEN in Thailand

In de Thaise badplaats Hua Hin haalden mijn nicht en ik verschillende snacks bij verschillende supermarkten. We vonden roze KitKat, dunne Oreo’s met Tiramisu smaak en jelly snoepjes. Wat me in de supermarkten opvalt is dat ze veel snoepjes in zak verkopen die allemaal apart verpakt zijn. Natuurlijk verkopen ze dus merken zoals KitKat en Oreo. Maar we kwamen ook merken tegen die we hier niet kenden. Al met al gingen we met een behoorlijke zak snacks op het balkon van onze hotelkamer van het Escape Hua Hin hotel zitten. Mijn nicht wilde niet de hele tijd in beeld, maar toch heb ik het voor elkaar gekregen dat ze af en toe in beeld is. Ik heb geen make-up op en het is een behoorlijk lange video geworden, ondanks dat ik er best wel fragmenten uitgeknipt heb. Ik vond het alleen niet leuk om het in twee delen te posten. Veel plezier met kijken!

Vergeet vooral niet via het tandwieltje de videokwaliteit op 1080fp60 te zetten voor de beste kwaliteit.

Wat lijkt jou het lekkerste uit deze video?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Read previous post:
Etos The Journey Of Beauty Hawaii

Een tropische ervaring onder de douche? Ik hou ervan als mijn douche producten ervoor zorgen dat ik me op een...

Close