GLAMOURMOES HOMETOUR 1: Mini make-over badkamer

11 februari 2018 | Geplaatst in GLAMOURMOES HOMETOUR, Lifestyle

Een nieuwe serie vandaag op mijn blog, want ik ga starten met de GLAMOURMOES HOMETOUR series! In mijn GLAMOURMOES gaat verhuizen serie heb ik jullie de ontwikkelingen laten zien rondom het verhuisproces en het klussen. Nu ben ik inmiddels al meer dan een half jaar geleden verhuist, dus is het tijd voor nieuwe video’s! Vandaag in GLAMOURMOES HOMETOUR 1 laat ik jullie mijn badkamer zien.
GLAMOURMOES HOMETOUR 1

GLAMOURMOES HOMETOUR 1: Mini make-over badkamer

Mijn huis is nog niet klaar, maar een aantal ruimtes zijn zo goed als af. Daarom heb ik besloten om te beginnen met het filmen van de hometour van mijn eigen huis. Ik woon er inmiddels bijna 8 maanden en het bevalt me ontzettend goed. Natuurlijk zijn er momenten waarop ik het mis om mijn dag te bespreken met mijn ouders en ook de hond mis ik ontzettend. Maar het is zo fijn om je eigen plek te hebben, waar je je thuis voelt en waar je kunt doen en laten wat je wilt.

Over naar dat waar het in deze video om draait, namelijk GLAMOURMOES HOMETOUR 1: Mini make-over badkamer. Ik heb mijn badkamer een soort van make-over gegeven en vond het daarom wel leuk om dit gelijk te filmen. Jullie krijgen voor én na beelden te zien en ik geef nog een korte introductie. De nieuwe items zijn van de Ikea en de H&M en zijn momenteel nog verkrijgbaar. De badkamer is nog niet klaar, want ik wil nog nieuwe tegels op de vloer en een douchewand. Maar dit zal niet op korte termijn gerealiseerd worden, omdat ik eerst weer moet sparen. Daarom deel ik alvast de roomtour van de badkamer met jullie in onderstaande video.

Veel plezier bij het kijken van deze video en vergeet niet om de kwaliteit via het tandwieltje op 1080p60 te zetten.

Vind jij een douchegordijn ook zo vervelend?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Sonja 26 februari 2018

  Ziet er netjes uit. Heb je een textiel gordijn of plastic?

  • Reageer GLAMOURMOES 1 maart 2018

   Ik heb een douchegordijn van 100 % polyester.

 • Reageer Hometour badkamer 2019 - GLAMOURMOES.nl 15 mei 2019

  […] jaar februari kwam er een mini make-over video over de badkamer online, waarbij ik wat kleine aanpassingen deed. Maar nu is het eindelijk zover, […]

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Balea Winter Protect shampoo + haarbalsem

  Ik had deze review al veel eerder willen schrijven, maar het kwam er steeds niet van. Nu zie ik dat...

  Close