FIETSVLOG BANGKOK, THAILAND

1 februari 2018 | Geplaatst in Lifestyle, Travel

Wow, dat is alweer even geleden zeg! Mijn laatste artikel kwam op 5 januari online en het is nu 1 februari. Ik had weinig energie om te bloggen en dat had ook een reden, want ik blijk een vitamine D tekort te hebben. Ik slik nu vitamine D tabletten en hopelijk ga ik dit merken en voel ik me weer energieker. Daarnaast ben ik van 15-23 januari op vakantie geweest naar Thailand, dus ik heb daar in ieder geval flink vitamine D tot me genomen. Nu ben ik herstellende van een luchtweginfectie, maar wil ik vast de fietsvlog Bangkok met jullie delen. Kijk je mee?
Fietsvlog Bangkok

FIETSVLOG BANGKOK, THAILAND

Rooted in small-town family values and a simple desire to please, Co van Kessel Bangkok Tours has transformed what was once an eccentric diversion into one of Bangkok’s most unique and inspirational travel experiences. Led by co-founder, Chanmanee Phonphakdee (Nong) and former silicon valley tech geek, Henry Hsu, we devote every day to the simple, but amazing task of showing the REAL Bangkok to astute visitors from around the world. [Co van Kessel] 

For the hardy adventurer or for those who just wish to extend their bicycle tour experience a bit more. Join us for an all day exploration that will take us to the outskirts of Bangkok by way of classic railway and other local modes of transport . In between, pedal-power and longtail boats will bring us into a world of fascination far removed from central Bangkok and her traditional tourist sites.

On this tour, we will see scintillating beauty combined with amazing contrasts: modern lifestyles derived from classical traditions, Buddhist temples coexisting harmoniously with Muslim mosques, and frenetic urban sprawl giving way to gentle rural landscapes. Most importantly, you will see the many faces of Bangkok as few else have and in a way you will not soon forget.[Co van Kessel]

Onze ervaring met Co van Kessel

Tijdens onze tweede dag in Bangkok hadden we een fietstour geboekt bij Co van Kessel. Deze tour boekte we op aanraden van een collega van mijn nicht. En grappig genoeg hadden alle Corendon vakantiegangers die bij ons in het hotel zaten ook deze 9 uur durende tocht geboekt. Super gezellig dus met allemaal Nederlanders op de fiets door Bangkok. We besloten om met z’n 6en een taxi te nemen richting River City Bangkok om daar te verzamelen voor de fietstour. Uiteindelijk waren we met een groep van 8 Nederlanders en twee begeleiders van Co van Kessel. We hebben echt een super intensieve, maar toffe dag gehad. En ik heb tijdens het fietsen gefilmd en dit wilde ik graag aan jullie laten zien in deze video. Ga jij nou ook nog naar Bangkok, dan kan ik je zeker deze tour aanraden.

Dit was de fietsvlog Bangkok! Heb jij al een vakantiebestemming voor 2018 uitgezocht?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reageer Anita te Gussinklo 2 februari 2018

  Zo leuk om te zien dit, wij hebben dit vorig jaar mei gedaan, ook bij Co van Kessel.
  Alleen een wat kortere fietstocht.
  Ik herken zoveel.

 • Reageer Het Leukste Fotoboek - Thailand fotoboek - GLAMOURMOES.nl 17 oktober 2018

  […] januari ben ik samen met mijn nicht op vakantie geweest naar Thailand. Uiteraard is toen mijn camera mee geweest en hebben we veel foto’s gemaakt. Het maken van […]

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  MEGA SHOPLOG ACTION, DM en meer

  Ja lieve lezers, het is weer eens zover: een MEGA SHOPLOG. Ik heb namelijk de afgelopen weken behoorlijk wat geshopt...

  Close