OOTD: Fred van Leer x Shoeby

31 december 2017 | Geplaatst in Fashion, OOTD

Al een aantal jaar op rij deel ik mijn outfit van eerste kerstdag met jullie. Zo droeg ik in 2016 een midi rok met blousje en vest, het jaar daarvoor een jurkje van Only. En in 2014 een rokje met blouse. Opvallend is wel dat ik eigenlijk ieder jaar met kerst kies voor een zwarte basis. Met sieraden geef ik de outfit dan net een beetje wat extra. Dit jaar besloot ik voor iets anders te gaan. En die outfit met een item uit de Fred van Leer x Shoeby collectie deel ik vandaag met jullie.
Fred van Leer x Shoeby

OOTD: Fred van Leer x Shoeby

Ik had eigenlijk helemaal nog geen outfit in gedachte om met kerst te dragen. Ik was eigenlijk ook niet van plan om iets nieuws te kopen. Maar afgelopen zaterdag liep ik in de stad, omdat ik voor m’n oma een kerstkaart moest halen en toen kwam ik langs de Takko. Ik was er al heel lang niet geweest en besloot spontaan om er even binnen te lopen. Bij de party collectie viel me direct een rokje op en die nam ik dan ook mee in een maat M. Ik had geen tijd om te passen, maar gelukkig was het de juiste maat. Toen ik ‘s middags ook nog even met mijn moeder in de stad was gingen we de Shoeby in, waar ik eigenlijk nooit kom. Maar we zagen in de etalage een leuke outfit, die helaas niet zo leuk bleek te zijn op de hanger. Wat ik wel tegen kwam was een shirtje uit de collectie van Fred van Leer x Shoeby en die ging mee naar huis. Het shirtje pas heel goed bij het glitterrokje en geeft toch net wat meer kleur aan de outfit.

Rokje – Takko Fashion / Top – Fred van Leer x Shoeby / Horloge – Aliexpress / Pumps – Van Haren / Ketting – H&M.
Fred van Leer x Shoeby Fred van Leer x Shoeby Fred van Leer x Shoeby Fred van Leer x Shoeby Fred van Leer x Shoeby Fred van Leer x Shoeby Fred van Leer x Shoeby Fred van Leer x Shoeby  Fred van Leer x Shoeby Fred van Leer x Shoeby Fred van Leer x Shoeby Fred van Leer x Shoeby  Fred van Leer x Shoeby Fred van Leer x Shoeby Fred van Leer x Shoeby

Wat heb jij aan gehad tijdens de kerstdagen?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reageer bertine 1 januari 2018

  leuke top! gaaf met die mouwen! en natuurlijk gelukkig nieuwjaar!

 • Reageer Jouvence 3 januari 2018

  Erg leuke outfit, staat je mooi!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Christmas Giveaway: Win een dekbedovertrek [GESLOTEN]

  Fijne kerst allemaal! Ik weet niet of er veel mensen zijn die vandaag blogs lezen of een blog artikel hebben...

  Close