Christmas Giveaway: Win een dekbedovertrek [GESLOTEN]

25 december 2017 | Geplaatst in Winactie

Fijne kerst allemaal! Ik weet niet of er veel mensen zijn die vandaag blogs lezen of een blog artikel hebben gepubliceerd, maar ik doe het dus wel op eerste kerstdag. Want ik heb namelijk een hele leuke Christmas Giveaway voor jullie in samenwerking met LivingComfort Textiel. Kijk snel verder om er achter te komen wat je kunt winnen.
christmas giveaway

Christmas Giveaway: Win een dekbedovertrek van LivingComfort Textiel

Dekbedovertrekken en hoeslakens vind je bij LivingComfort Textiel. Dekbedden, hoeslakens en dekbedovertrekken hebben wij in verschillende maten en designs. Van luxe dekbedovertrekken tot goedkope dekbedovertrekken, je vindt ze allemaal in onze online dekbedovertrek winkel.

Ons grote assortiment dekbedovertrekken bestaat uit merken zoals Dreamhouse Bedding, Sleeptime en Primaviera Deluxe. Hiermee kan je je slaapkamer net wat extra’s geven om hem helemaal af te maken. Niet alles voor volwassenen hebben wij dekbedovertrekken, ook hebben we een ruime keus in kinderdekbedovertrekken van bijvoorbeeld Frozen, Spiderman en andere superhelden. [LivingComfort]

In samenwerking met LivingComfort Textiel mag ik een dekbedovertrek naar keuze weggeven. Ga jij voor een effen wit overtrek, of juist één met een tropische print? LivingComfort Textiel heeft het allemaal, een ruime keuze in dekbedovertrekken. Van éénpersoons tot lits jumeaux voor kinderen en volwassenen. Hieronder een kleine greep uit de dekbedovertrekken die ik erg leuk vind.
Christmas giveaway

Wat moet je doen?

Vergeet niet een geldig e-mailadres in te vullen in het daarvoor bestemde vakje.

Extra winkans?

Uitgesloten

 • Gedichten en ontvolgers.
 • Niet aangegeven welke stappen je hebt gedaan.

Je kunt meedoen tot en met 31 december 23:59 uur.

liefs marloes

Vorige post Volgende post

20 reacties

 • Reageer Nynke B 25 december 2017

  Ik lees nog wel hoor, ook vandaag! Ik volg je via bloglovin en heb beide FB paginaś geliked. Ik volg je ook via youtube. Cherry blossom turquoise vind ik heel mooi

 • Reageer Nina Simplynspecial 25 december 2017

  Altijd leuk, een nieuw dekbedovertrek 🙂 Ik zou gaan voor de Katinka Anthracite. Een keer wat anders dan wat ik normaal heb. Ik vind die van jou ook wel erg leuk. Roze, maar niet too much! Ik volgde je natuurlijk al via Instagram en Facebook, en heb nu ook de pagina van Living Comfort geliked en geabonneerd op je kanaal. Fijne kerst nog! x

 • Reageer Maaike J. Didérique 25 december 2017

  Ah, fijn een nieuw dekbedovertrek! Ik vind Purple Fields of France mooi.
  Jouw Facebookpagina en die van Living Comfort heb ik geliked. Ik volg je op Bloglovin en Instagram. En ik heb een abonnement op je YouTube kanaal genomen.

  🎄 Fijne dagen 🎄

 • Reageer Anita te Gussinklo 25 december 2017

  Mooie dekbedovertrek heb je.
  Wij hebben aparte dekbedden, jammer dat Living Comfort hier niet zo veel keuze in heeft.
  De Katinka blue vind ik wel mooi.
  Ik doe graag mee en volg je via Bloglovin,Facebook,Instagram & Youtube.

 • Reageer Anita H. 25 december 2017

  Ik doe mee voor de kleur Katinka Anthracite. Mooie actie!!!

 • Reageer Natasja 25 december 2017

  Heb alle stapjes gedaan 😊 mijn keuze zou zijn het dekbed Moon and Back Anthracite. Deze tekst zeggen mijn zoontje en ik altijd voor het slapen gaan tegen elkaar en lijkt me heel.leuk om daar een dekbed van te hebben

 • Reageer Sonja 26 december 2017

  Ik volg je kanalen, heb de Facebook pagina geliked!
  Ik zag op de site de Marble Art Grey… omdat ik graag voor mijn zoon een 1-pers. dekbedovertrek zoek.

 • Reageer Jacoba Lamers 26 december 2017

  Hartstikke leuke actie! Ik heb een leuk dekbedovertrek gezien voor mijn nichtje.. namelijk: de ‘Emoji Family White’. Mijn nichtje woont in het buitenland en ik had haar een cadeautje gestuurd voor de kerst.. maar helaas… het pakje is niet aangekomen! 🙁 Heel jammer… er zijn ergere dingen op de wereld… maar toch jammer… Dit overtrek zal bij haar zeker in de smaak vallen.. Ik volgde je al op Bloglovin en FB.. heb je actie gedeeld op FB.. Ook de pagina van Living Comfort heb ik geliket.

 • Reageer Sabrina 26 december 2017

  Mooie overtrekken hebben ze! Ik vind Goodnight 3 Taupe heel mooi, maar zie er nog zoveel! Ik doe graag mee en heb alles gedaan!

 • Reageer Marian B 26 december 2017

  Mooie dekbedovertrekken! Wij kunnen wel weer een nieuwe gebruiken dus ik loot graag mee. Ik volg je op Bloglovin (loved/saved), geabonneerd op je Youtube-kanaal en heb het gedeeld met G+.

 • Reageer Myrthe 27 december 2017

  Ik zou graag kans maken op Mountains of Madagascar Blue in maat 140 bij 220.
  Ik vind het patroontje helemaal ‘zen’.
  Ik heb geen FB, maar ik volg je op Bloglovin’ (meermyr) en daar heb ik dit artikel ook geloved en gesaved.
  Ik heb me zojuist ook geabonneerd op je Youtube kanaal (Myr Meer)

 • Reageer Lisette Kleiweg 27 december 2017

  Wat een keuze ! Ik vind de Twin Washed Cotton Blue, 240 x 220, erg mooi passen bij mijn slaapkamer 🙂 ik volg jou al op Bloglovin , Facebook , Instagram en YouTube . LivingComfort volg ik op Facebook .

 • Reageer Esmeralda Groenland 27 december 2017

  Dat zou goed van pas komen. Ze hebben veel moois. Ik zou landscape white graag winnen. Ik volg via alle genoemde social media.

 • Reageer Lieke van Veen 27 december 2017

  Super mooie dekbedhoezen. Ik maak graag kans op deze mooie hoes met een hert https://www.livingcomforttextiel.nl/dekbedovertrekken/maten/2-persoons/deer-forest-green-8719242004425-conf

  Ik volg je op Instagram (liekevv24), Youtube (Liekeee24) en http://www.bloglovin.com/liekevanveen8
  Ik volg jou en Livingcomfort ook op Facebook (Lieke van Veen)

 • Reageer Daphne Goorden 29 december 2017

  Wat een superleuke winactie! Een nieuw dekbed kan ik wel gebruiken 😀 Dan zou ik voor ‘n mooi wit exemplaar gaan, zoals de Hotel Linnen White. Overigens heb ik alle stappen gedaan! Liefs

 • Reageer Marieke 29 december 2017

  Ik doe graag mee
  Ik wil graag meedoen voor een Tropische print
  Ze zien er allemaal leuk uit

 • Reageer Marieke 30 december 2017

  De mountains of Madagascar Blue is zo mooi! Daar hoop ik onder te mogen slapen 😀 (200×220)
  Ik heb alle stappen gevolgd: Je facebookpagina geliket, die van Living Comfort en je
  gevolgd op Bloglovin’, Instagram en je Youtube kanaal! Liefs

 • Reageer Merel 30 december 2017

  Leuk! Ik heb een maand geleden koffie laten vallen over m’n ene dekbed en deze week is de andere ook helaas onderweg richting de vuilnisbak. Een nieuwe (leuke, want die ik nu heb kan echt niet) kan ik zeker gebruiken. Ik zou gaan voor “twinkle stars sand”.

 • Reageer Manuela Diepstraten 30 december 2017

  Ik wil graag kans maken op het Beach Life Blue dekbed.

 • Reageer Veronique 30 december 2017

  Wat een leuke actie. En wat een mooie dekbedovertrekken. Ik vind de He and She Puzzle Black helemaal geweldig.
  Ik heb alle stappen gedaan.
  Ik like jouw pagina een die van Living Comfort.
  Ik volg je op Bloglovin en heb het bericht geloven en gesaved.
  Ik ben je op Instagram gaan volgen.
  En ik heb me geabonneerd op je youtube kanaal.

  Ik wens je alvast een hele fijne jaarwisseling.
  Groetjes Veronique

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Instagram tag 2017

  Het is half december, dus we kijken langzaam vooruit naar 2018 en blikken nog even terug op het jaar 2017....

  Close