Instagram tag 2017

18 december 2017 | Geplaatst in Bloggerslife

Het is half december, dus we kijken langzaam vooruit naar 2018 en blikken nog even terug op het jaar 2017. Voor mij een jaar met ups en downs, waar ik uiteraard nog een keer een artikel aan ga wijden, zoals ik de afgelopen jaren ook heb gedaan. Maar vandaag wil ik weer eens tag invullen, namelijk de Instagram tag 2017, die ik tegenkwam op de blog van Laura. Dus kijk snel verder als je benieuwd bent naar mijn meest gelikete foto, leukste foto van mijn huisdier en meer.
instagram tag 2017

Instagram tag 2017

Ondanks al het gezeur dat ik regelmatig lees over Instagram en haar algoritmes vind ik het nog steeds een leuk social media platform. Ik kan me echt ontzettend vermaken met alle leuke, mooie en grappige foto’s van mijn volgers. Ik merk wel dat ik de laatste tijd gewoon even geen zin heb om iedere dag een foto te posten, dus doe ik het alleen als ik echt iets heb om te delen. Wat ik wel echt jammer vind aan Instagram is het feit dat ik niet meer de nieuwste foto bovenaan zie en soms foto’s van wel zes dagen geleden. Dan kan ik wel eens geïrriteerd raken, maar dan denk ik:”ik kan er niks aan veranderen, dus laat maar”. Nu terug naar de Instagram tag 2017, want daar gaat het tenslotte om in dit artikel. Het zijn 10 vragen die ik heb overgenomen van Laura en ik heb nog één vraag zelf toegevoegd.

Welke foto’s kregen in 2017 de meeste likes?

Ik heb dit jaar minder foto’s gepost dan vorig jaar, maar het aantal likes per foto is wel gestegen. Ook merk ik dat er veel meer interactie is met mijn volgers dan voorheen. Ik reageer zelf meer op foto’s dit jaar, terwijl ik vorig jaar alleen maar likete. Het is leuk om een gemeende comment te plaatsen bij de foto’s die je voorbij ziet komen op Instagram. Mijn meest gelikete foto is niet geheel verrassend de foto van mijn nieuwe lingeriesetje van Hunkemöller. Deze foto is ook echt meer dan 4.000 keer bekeken en heeft 176 likes. Grappig om te zien dat twee sportieve foto’s het heel goed hebben gedaan en dat een foto waarop ik net een muur geverfd heb ook zo goed ontvangen werd.

instagram tag 2017

Wat is je allerlaatste geplaatste foto op Instagram in 2017

Op het moment dat ik het artikel aan het schrijven ben is dat een foto van een deodorant van Balea, waar ik een review over heb geschreven. Als je mij langer volgt weet je dat het marmeren snijplankje en het faux fur kleedje regelmatig op mijn account voorbij komen. Ik vind het effect van beide erg mooi op foto’s met beautyproducten, maar ik probeer er wel altijd iets aan toe te voegen, zodat de foto toch iets ‘eigens’ krijgt. Het is leuk om te experimenteren met mijn camera en dit soort foto’s maak ik altijd met de ‘M’ stand op mijn Canon.instagram tag 2017

Wat is de allereerste foto die je in 2017 plaatste op Instagram?

De allereerste foto van 2017 is deze hippe foto met de lightbox die ik vorig jaar in een kerstpakket ontving. Daarnaast staat er een super schattig rendier op die ik kocht bij de Intratuin. Ik vind het nog steeds een leuke en gezellige foto, waarmee ik mijn volgers een gelukkig nieuwjaar wilde wensen. Ongelooflijk dat dit jaar alweer voorbij is, veel gebeurd en meegemaakt. Het hoogtepunt toch wel de dag dat ik de sleutel kreeg van mijn eigen huis. Hopelijk wordt 2018 ook weer een heel mooi jaar met vooral heel veel leuke dingen.
instagram tag 2017

Wat is de allerleukste foto van 2017 waar je zelf op staat?

Ik heb natuurlijk het hele jaar door regelmatig een foto van mezelf gepost. Wel lastig om van jezelf een leuke foto uit te zoeken. Veel leuke foto’s gemaakt, ook met mijn nicht weer voor mijn blog. Deze foto is gemaakt tijdens een hardloopwedstrijd en vond ik toch eigenlijk wel een leuke foto. Het grappige is dat het er op deze foto uitziet alsof ik het helemaal niet zwaar heb, maar mijn nicht heeft heel veel foto’s gemaakt in een paar minuten en op de meeste foto’s heb ik het super zwaar. Deze vond ik lekker sportief en ik ben helemaal in mijn element. Met hardlopen kan ik echt mijn hoofd leegmaken, dus ook in 2018 zal ik mijn hardloopschoenen weer heel veel aantrekken. Ik heb ook inmiddels een hardloopaccount aangemaakt op Instagram, dus vind je hardlopen ook leuk? Je vindt mijn hardloopaccount door te zoeken op @runningmoes.
instagram tag 2017

Van welke Instagramfoto uit 2017 krijg jij ter plekke heimwee?

Ik ben dit jaar maar één keer op vakantie geweest, dus de keuze was niet heel moeilijk. Dat is namelijk deze foto die ik maakte op het strand van Porto. Ik ben daar in juni van dit jaar geweest samen met mijn nicht. Een mooie, compacte stad en super lekker weer. We hebben genoten van de Portugese zon, het strand en de mooie gebouwen. Ik ben helemaal geen liefhebber van dagen op het strand liggen bakken, maar dit was echt lekker. Ondanks het feit dat ik de dag daarna echt ontzettend verbrand bleek te zijn door de combinatie van de zon met de wind. Voor aankomend jaar heb ik weer super leuke reisplannen in ieder geval.
instagram tag 2017

Wat is het allerlekkerste gerecht dat je in 2017 op Instagram deelde?

Qua eten heb ik niet super veel bijzondere gerechten gedeeld en het meeste was dan mijn ontbijt of een pizza. Deze plaattaart vond ik daarom zeker wel het noemen waard in deze Instagram tag 2017, want het is een super lekker gerecht. Naast het feit dat het lekker is, is het ook nog eens heel gemakkelijk te maken. Het recept staat in het eerste boek van Lekker & Simpel, een site waar ik heel veel inspiratie van op doe.
instagram tag 2017

Wat is de allerleukste foto die je in 2017 maakte van een (huis)dier?

Dit vond ik een lastige keuze, want ik heb heel veel foto’s gepost van Nani en Luuk, maar als ik dan moet kiezen, dan is het deze foto. De foto zelf is gemaakt tijdens de fotoshoot die ik met Nani had in 2016, maar ik postte hem in 2017 op Instagram. Ze ziet er zo blij en schattig uit op deze foto, net of ze lacht.
instagram tag 2017

Op welke foto uit 2017 die je plaatste op Instagram ben je het meest trots?

De foto waar ik het meest trots op ben, was niet moeilijk om te kiezen. Dat was deze foto die ik maakte tijdens GLOW in Eindhoven. Ik probeerde voor het eerst te fotograferen met een lange sluitertijd en een groot statief. Het resultaat is deze foto van de Sint-Catharina kerk in Eindhoven. De kleuren tegen de zwarte achtergrond van de lucht en de silhouetten van mensen op de voorgrond geeft de foto een speciale touch. Hopelijk kan ik vaker op pad met mijn camera om zulk soort foto’s te maken. Daarom vind ik het programma ‘Het Perfecte Plaatje’ ook zo leuk om te zien. Lijkt me tof om dit soort opdrachten zelf eens uit te voeren.
instagram tag 2017

Welke fotobewerkingsapps of instagramfilter gebruikte jij het meest dit jaar?

Ik bewerk mijn foto’s eigenlijk nauwelijks qua licht, kleur of contrast. Het enige wat ik doe is gebruikmaken van de VSCO app. In de VSCO app pas ik één filter toe op iedere foto die ik op Instagram post. Ik wil op Instagram wel gewoon posten wat ik wil, maar ik vind het wel mooi als iets hetzelfde is aan alle foto’s. Dit is dus het filter M3 dat ik op al mijn foto’s toepas. Het is een geluk dat de kleurstelling van dit filter eigenlijk op iedere foto past. Alleen de sterkte pas ik soms aan als het iets te overheersend is.

Wat zijn jouw meest gebruikte hashtags op Instagram (top 5?)?

#photooftheday #blogger #picoftheday #glamourmoes #dutchblogger

Welke 3 accounts zijn bij jou favoriet?

Gowoedie

Gewoon omdat Ewout echt ontzettend grappig is en de draak steekt met fitgirls. Hij heeft pakkende teksten onder zijn foto´s en ziet er uiteraard ook gewoon goed uit. Daarnaast heeft hij een ontzettend leuke en grappige kat Joe. Ondanks het feit dat hij in Amsterdam woont (niet mijn favoriete stad uiteraard), maakt hij wel prachtige foto’s van de grachten en zonsondergangen.

Laviededaphne

Ik denk dat ik velen haar wel kennen door de prachtige foto’s die Daphne maakt. Ze heeft zich het afgelopen jaar echt ontwikkeld tot een flatlay koningin. Ze maakt ontzettend creatieve foto’s met heel veel leuke items en thema’s.

Annemerelcom

Als laatste mijn favoriete hardloopster, waardoor ik ook zelf begonnen ben met hardlopen, namelijk Annemerel. Ze is leuk, spontaan en houdt ook op z’n tijd van lekker eten. Haar foto’s zijn mooi en motiveren me ook om de deur uit te gaan om een lekker rondje hard te lopen.

Wie is jouw favoriete Instagrammer?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageer Lindsey Beljaars 18 december 2017

  Super leuke TAG dit!!

 • Reageer Loes 18 december 2017

  Ik vind dit echt een leuke tag, denk dat ik hem ook ga invullen! Mooie foto’s zitten er tussen!

 • Reageer femketje 18 december 2017

  leuke tag is dit 😀 dat best nine overzicht vind ik altijd leuk!

 • Reageer Manon 18 december 2017

  Ik vind dit wel een hele leuke tag, zo kijk je nog eens terug na wat je gepost hebt ook

 • Reageer Sonja 19 december 2017

  Ik ga deze ook doen! Erg leuk! Mits ik het niet vergeet, hahaha!

 • Reageer Rosita Elise 19 december 2017

  OEHHHH Dit is echt een hele leuke tag zeg!!! Eentje om te onthouden! <333 Ik zou btw ook heimwee krijgen als ik naar vakantie foto's terug kijk :'(

 • Laat een reactie achter

  Lees vorig bericht:
  Balea Antitranspirant 5 in 1 Protection deo

  Iets wat in mijn ochtendroutine altijd standaard is toegevoegd, is natuurlijk deodorant. Ik vind het belangrijk om een schoon en...

  Sluiten