KRUIDNOTEN PROEVEN: Van Delft, AH en Kruidvat

28 november 2017 | Geplaatst in Foodreview, Lifestyle

Als ik ergens weer zin in heb rond de herfst dan zijn het wel kruidnoten en dan het liefst de chocolade variant. Tot een aantal jaren terug had je eigenlijk alleen die gemengde zakken met melk, wit en pure chocolade kruidnoten. Later kwamen daar de zakken met alleen bruin, wit of puur bij, maar tegenwoordig heb je echt de meest gekke combinaties te koop. Mijn favoriet tot nu toe is altijd de witte chocolade kruidnoot, maar wie weet vind ik een nieuwe favoriet. Ik besloot om eens een keer gek te doen en verschillende soorten chocolade kruidnoten te kopen. Lees snel verder om te zien welke smaken ik koos in dit KRUIDNOTEN PROEVEN artikel.
Kruidnoten proeven

KRUIDNOTEN PROEVEN: Van Delft, AH en Kruidvat

Vorige week was ik op de site van Jamin aan het kijken welke chocolade kruidnoten ze verkochten, maar veel van de smaken waren net niet op voorraad, dus ging ik verder zoeken. Toen kwam ik in de webshop van Van Delft terecht en daar zag ik gekke combinaties en combinaties die me wel lekker leken. Ik koos een zestal smaken uit en liet die naar me toe sturen. Naast de Van Delft kruidnoten had ik ook nog een zak van het Kruidvat met Karamel Zeezout kruidnoten liggen. En last minute besloot ik nog even bij de AH langs te gaan om te kijken wat ze daar nog in de winkel hadden liggen. Want ik kan je vertellen dat er bijvoorbeeld bij de Jumbo waar ik zaterdag was bijna geen kruidnoot meer te vinden was.

In onderstaande video proef ik alle smaken en laat ik jullie weten welke tegenvallen en welke me juist verrast hebben. Kijk je mee?

Kadoneren KWF

In de video vertel ik jullie ook over het initiatief Kadoneren van het KWF. Ik heb dit jaar helaas zelf van heel dicht meegemaakt hoe het is om iemand te zien strijden tegen kanker en deze strijd verliezen. Dit heeft me ontzettend veel pijn gedaan. Ik steun het KWF al jaren met een maandelijkse bijdrage voor onderzoek. Maar doe jij dit niet en wil je toch een steentje bijdragen? Dan kun je jouw verjaardag (of ieder ander feestje) daarvoor gebruiken en een donatie aan het KWF op je verlanglijstje zetten. Via de Kadoneren.nl kun je je eigen donatiepagina aanmaken en die link sturen naar de mensen die je wil uitnodigen. Je kunt ook de kadonatiebox aanvragen en deze tijdens je feestje een duidelijk zichtbare plek geven. We willen toch allemaal een wereld zonder kanker?
kadoneren

Wat is jouw favoriete sinterklaas snack? En steun jij een goed doel?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageer Lindsey Beljaars 28 november 2017

  Aah leuk! Absoluut geen straf om kruidnoten te proeven 🙂

 • Reageer Iris 28 november 2017

  Dit was vast HEEEEL vervelend om te doen :’) Ik vind die van Van Delft wel echt heel lekker. De appeltaart smaak daarvan vond ik verrassend goed. Maar stiekem vind ik alle chocoladekruidnoten lekker hahaha

 • Reageer Rosita Elise 30 november 2017

  OMGGGGGGGGG DE APPELTAART SMAAK! Je moet ook echt de tompoes variant er van proberen die is echt to die voor! Verder vond ik stroopwafel erg lekker en de smaak yoghurt! (nu lijkt het echt of ik een obsessie heb met pepernoten; maar eerlijk gezegd heb ik dat dit jaar ook wel een beetje hihi)

  LEUK!!

 • Reageer Jouvence 5 december 2017

  Leuke video. Ze hebben echt aparte smaken tegenwoordig. Ben een tijd terug bij de van Delft pepernotenfabriek in Nijmegen geweest en een aantal geproefd. Sommigen combinaties waren lekkerder dan ze klonken.

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Shoplog Aliexpress 1 [november 2017]

  Het is alweer even geleden dat ik een artikel gepost heb op mijn blog, maar ik hoop dat ik vanaf...

  Close