Rituals The Ritual of Anahata

30 oktober 2017 | Geplaatst in Beauty, Dierproefvrij, Review

Ik heb vandaag een hele leuke review voor jullie, want ik review twee producten van Rituals The Ritual of Anahata voor jullie. Deze nieuwe limited edition van de Rituals is perfect voor de winter en ik heb de scrub en shower foam voor jullie getest. De producten heb ik gekocht met een bon die ik had ontvangen van mijn vorige opdrachtgever. Ik vind de producten van Rituals erg lekker, maar door de prijs koop ik het niet altijd. Met een gifcard is het natuurlijk wel leuk shoppen en met een kleine bijbetaling heb ik twee prachtige producten in mijn badkamer staan. Kijk je mee?
Rituals The Ritual of Anahata

 Rituals The Ritual of Anahata

Ontdek onze nieuwe Limited Edition-collectie, geïnspireerd door de eeuwenoude chakrafilosofie uit India. Anahata, het hartchakra, staat voor compassie en vriendelijkheid. Open je hart en laat de energie vrij stromen. 

DENNENHOUT: Dennenhout is een uitstekend middel om je stemming te verbeteren dat het van oudsher in veel culturen wordt gebruikt. PALISSANDER: Palissander staat bekend om zijn heerlijke geur en is in India in de loop der eeuwen een van de meest gebruikte en gewaardeerde stoffen geworden. [Rituals]
Rituals The Ritual of Anahata

Tijdens mijn bezoek aan de Rituals winkel in Arnhem werd ik super fijn geholpen door een medewerkster van het filiaal. Ik had nog niet echt bedacht welk producten van welke lijn ik wilde kopen, dus liet ze me kennismaken met de Limited Edition voor deze winter. Mijn hand werd eerst gescrubd, vervolgens ingezeept met de shower foam en na het afdrogen werd er een laagje body cream aangebracht. En eigenlijk was ik al gelijk verkocht, hoewel ik nog even twijfelde of ik niet de Ritual of Sakura producten moest kopen. Uiteindelijk nam ik de body scrub en shower foam mee na lang twijfelen.

De verpakking van deze lijn van Rituals vind ik echt prachtig. Het groen oogt heel warm en door de combinatie met de gouden tekst vind ik het er heel mooi uit zien. Toen ik in de winkel was viel deze lijn me eigenlijk gelijk al op. Een shower foam van Rituals zit altijd in de welbekende bus met plastic dop. De body scrub zit in een stevige plastic pot met een mooie gouden deksel. Deze producten zijn ook heel erg leuk om cadeau te geven. De inhoud van de shower foam is 200 ml en de scrub bevat 375 gr.
Rituals The Ritual of Anahata

Rituals The Ritual of Anahata Body Scrub

Luxe combinatie van suiker en heerlijk verzachtende oliën. Speciaal ontwikkeld om de huid te voeden en vitaliseren. Ook voor de droge huid. Combineert de betoverende geur van dennen met het zoete, houtachtige aroma van rozenhout. Beide geuren brengen je tot rust en helpen je hart, lichaam en geest te ontspannen.
Rituals The Ritual of Anahata

Ingrediëntenlijst

SUCROSE, ETHYLHEXYL STEARATE, ISOPROPYL MYRISTATE, CARTHAMUS TINCTORIUS (HYBRID SAFFLOWER) SEED OIL, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, PARFUM/FRAGRANCE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, ARGANIA SPINOSA (KERNEL) OIL, MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA SEED) OIL, PINUS PALUSTRIS (PINE) OIL, DALBERGIA SISSOO (ROSEWOOD) WOOD OIL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, TOCOPHEROL, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, EUGENOL, GERANIOL, CINNAMAL, LIMONENE, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE.

Dierproefvrij, geen parabenen, minerale olie of plastic scrubdeeltjes.
Rituals The Ritual of Anahata

Product

The Ritual of Anahata Body Scrub bevat dus suiker en verzachtende oliën. Als je het beschermfolie van de pot afhaalt kun je dit ook heel goed zien. Er ligt een laagje olie over de scrub heen, dus ik gebruik een houten lepel om dit met elkaar te mengen. Vervolgens schep ik een klein beetje scrub uit de pot en verdeel dit zachtjes over mijn lichaam. Je merkt dat de suiker lekker zijn werk doet en dat de olie erg verzorgend is en een laagje achter laat op je huid. Mijn huid voelt direct al een stuk zachter aan.

En die geur is ZO lekker, maar zo moeilijk te omschrijven. Het is een hele warme geur die ontzettend lang blijft hangen. Ik dacht dat er kaneel bij in zat, maar dit is niet terug te vinden op de ingrediëntenlijst. De geur van dennenhout zou niet een ingrediënt zijn waarvoor ik een product zou kopen, maar de combinatie is zo lekker en ontspannend. Het liefst gebruik ik dit product iedere dag.
Rituals The Ritual of Anahata Rituals The Ritual of Anahata

Rituals The Ritual of Anahata Shower Foam

Unieke doucheschuimtechnologie, speciaal ontwikkeld voor The Ritual of Anahata. Breng een kleine hoeveelheid gel op je hand aan – in contact met water verandert de gel onmiddellijk in een rijk, verzorgend schuim. Deze schuimende douchegel sensation combineert de betoverende geur van dennen met het zoete, houtachtige aroma van rozenhout. Beide zijn een uitstekende stemmingsverbeteraar en helpen je hart, lichaam en geest te ontspannen. Gebruik na een douche met dit unieke doucheschuim de verzachtende bodycrème om nog langer van deze geurbeleving te genieten.
Rituals The Ritual of Anahata

Ingrediëntenlijst

AQUA/WATER, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, ISOPENTANE, SORBITOL, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, ISOPROPYL PALMITATE, ISOBUTANE, PARFUM/FRAGRANCE, PINUS PALUSTRIS (PINE) OIL, DALBERGIA SISSOO (ROSEWOOD) OIL, SODIUM BENZOATE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, CITRIC ACID, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, EUGENOL, GERANIOL, CINNAMAL, LIMONENE, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE.

Dierproefvrij, geen parabenen en minerale olie.
Rituals The Ritual of Anahata

Product

Je kunt er voor kiezen om de shower foam apart van de scrub te gebruiken, maar het is ook mogelijk om na de scrub je huid nog even extra te verwennen met de shower foam. Omdat ik heel zuinig ben met deze producten gebruik ik ze afwisselend van elkaar en ook niet iedere dag. Zo blijft het speciaal om ze te gebruiken en kan ik er langer van genieten. De foam komt eerst als een gel uit de bus, waar je maar één keer kort op hoeft te drukken, om voldoende schuim te hebben. Na een paar seconden veranderd de gel in een heerlijk zacht schuim, met dezelfde lekkere warme en kruidige geur van deze lijn. Ik gebruik een douche puff om de shower foam te verdelen over mijn lichaam.
Rituals The Ritual of Anahata Rituals The Ritual of Anahata

Conclusie

Ik denk dat je al wel kan raden dat ik super enthousiast ben over deze limited edition van Rituals. De geur is zo lekker voor koude dagen en laat je echt lekker ontspannen. De producten zijn lief voor je huid en zorgen dat deze weer heerlijk zacht aanvoelt. Het zou natuurlijk perfect zijn om af te sluiten met de body cream, want dan heb je je huid echt helemaal verwend. Ik zou deze lijn echt aanraden als je houdt van warme en kruidige geuren. Je kunt je zelf echt verwennen tijdens een me-time momentje.

Rituals The Ritual of Anahata Body Scrub is verkrijgbaar voor € 19,50 en de Shower Foam kost € 8,50.

Wat is jouw favoriete lijn van Rituals? Of heb je de producten nog nooit geprobeerd?

liefs marloes

 

Vorige post Volgende post

11 reacties

 • Reageer Kelly 30 oktober 2017

  Ik vind de vormgeving prachtig! Ben benieuwd naar de geur 🙂

 • Reageer Lindsey Beljaars 30 oktober 2017

  Oh deze lijn klinkt zooo heerlijk!! Mooie vormgeving ook

 • Reageer Simone 30 oktober 2017

  Klinkt héél goed! Ik denk dat ik binnenkort maar weer eens moet gaan ruiken bij de Rituals store.

 • Reageer Loes 30 oktober 2017

  Ik heb zelf de schuim en dat vind ik zo’n heerlijk product! De geur is zo lekker warm.

 • Reageer femketje 30 oktober 2017

  ik hou van foamy shower producten 😀

 • Reageer mieke | mieksmind 30 oktober 2017

  Ik heb het vorig weekend in Eindhoven geprobeerd en OMG wat is dit een lekkere lijn! staat op mijn wishlist voor kerst cadeaus hihi

 • Reageer Manon 30 oktober 2017

  Dit lijkt mij echt een heerlijke lijn. Heb er zoveel goeds over gelezen!

 • Reageer marloes 30 oktober 2017

  Dat ziet er goed uit! Mooie foto’s heb je gemaakt <3

 • Reageer Beautyjuf 30 oktober 2017

  Oh, ik ben verliefd op de groene verpakking! Wat een prachtige, donkere tint. Je maakt me heel nieuwsgierig naar de geur! Ik heb nog een cadeaubon van Rituals. Die ga ik misschien aan een product uit deze lijn besteden.

 • Reageer bertine 31 oktober 2017

  rituals ruikt zo lekker! deze lijn lijkt mij ook wel wat!

 • Reageer BALEA Hawaiian Dream showerfoam - GLAMOURMOES.nl 6 augustus 2018

  […] Zoals je wel hebt gemerkt ben ik heel enthousiast over deze showerfoam. Hij schuimt ontzettend goed en verdeeld daardoor lekker makkelijk over je lichaam. De tropische geur zorgt voor een heerlijk feestje onder de douche. Ik vind het een fantastisch product en gebruik hem regelmatig onder de douche. Het is niet per definitie een heel verzorgend product, maar ik heb geen trekkende huid na het douchen. De flacon bevat 200 ml en kost € 1,95 en dat is natuurlijk een lekkere low budget prijs. Zeker als je het vergelijkt met de showerfoams van bijvoorbeeld Rituals. […]

 • Laat een reactie achter

  Lees vorig bericht:
  Echtepostiscool 5.0 – Mijn ontvangen pakket

  Misschien heb je het op Twitter of Instagram de afgelopen periode wel voorbij zien komen, de hashtag: Echtepostiscool. Je vraagt...

  Sluiten