Op pad met mijn CANON #3: Ouwenhands Dierenpark

11 oktober 2017 | Geplaatst in Fotografie, Lifestyle

Vorige week had ik een weekje vakantie en besloten mijn moeder en ik om een dagje uit te gaan. Via de Jumbo hadden we nog dagje uit zegels en kochten we met korting 2 kaartjes voor Ouwehands Dierenpark. We wilden namelijk nog graag de panda’s bekijken. Dus vorige week woensdag ging ik met mijn moeder samen richting Rhenen voor een gezellig dagje dierentuin. Uiteraard nam ik mijn camera mee en maakte ik weer een heleboel foto’s. Daarom een nieuwe ‘Op pad met mijn Canon #3, kijk je mee?
Op pad met mijn Canon #3

Op pad met mijn CANON #3: Ouwenhands Dierenpark

Ik vind het ontzettend leuk om eens in de zoveel tijd naar een dierentuin te gaan. Ik woon redelijk in de buurt van Burger’s Zoo en ben er dan ook al heel vaak geweest. Maar ik vind Ouwehands Dierenpark ook een toffe dierentuin.  De laatste keer dat ik een bezoek bracht aan Ouwehands, was in april 2016. Vanwege het feit dat er bijvoorbeeld een berenbos is, ze witte leeuwen hebben en dus sinds april dit jaar ook panda’s. Uiteraard was het onze missie om deze prachtige dieren te spotten. Het weer was ons in ieder geval goed gezind, want het was droog. Ik heb de tijgers gespot, de kleine panda’s waren super actief en ook de stokstaartjes deden weer hun best om aandacht te trekken. Al met al heb ik weer ontzettend veel foto’s gemaakt (284 om precies te zijn). Ik deel de mooiste en leukste foto’s vandaag in op pad met mijn Canon #3. Kijk je mee of ik ook de panda’s heb gespot?
Op pad met mijn Canon #3 Ouwehands Dierenpark Op pad met mijn Canon #3 Ouwehands Dierenpark Op pad met mijn Canon #3 Ouwehands Dierenpark Op pad met mijn Canon #3 Ouwehands Dierenpark Op pad met mijn Canon #3 Ouwehands Dierenpark Op pad met mijn Canon #3 Ouwehands Dierenpark Op pad met mijn Canon #3 Ouwehands Dierenpark Op pad met mijn Canon #3 Ouwehands Dierenpark Op pad met mijn Canon #3 Ouwehands Dierenpark Op pad met mijn Canon #3 Ouwehands Dierenpark Op pad met mijn Canon #3 Ouwehands Dierenpark Op pad met mijn Canon #3 Ouwehands Dierenpark Op pad met mijn Canon #3 Ouwehands Dierenpark Op pad met mijn Canon #3 Ouwehands Dierenpark Op pad met mijn Canon #3 Ouwehands Dierenpark Op pad met mijn Canon #3 Ouwehands Dierenpark Op pad met mijn Canon #3 Ouwehands Dierenpark Op pad met mijn Canon #3 Ouwehands Dierenpark Op pad met mijn Canon #3 Ouwehands Dierenpark Op pad met mijn Canon #3 Ouwehands Dierenpark Op pad met mijn Canon #3 Ouwehands Dierenpark Op pad met mijn Canon #3 Ouwehands Dierenpark Op pad met mijn Canon #3 Ouwehands Dierenpark Op pad met mijn Canon #3 Ouwehands Dierenpark Op pad met mijn Canon #3 Ouwehands Dierenpark Op pad met mijn Canon #3 Ouwehands Dierenpark Op pad met mijn Canon #3 Ouwehands Dierenpark Op pad met mijn Canon #3 Ouwehands Dierenpark Op pad met mijn Canon #3 Ouwehands Dierenpark Op pad met mijn Canon #3 Ouwehands Dierenpark Op pad met mijn Canon #3 Ouwehands Dierenpark Op pad met mijn Canon #3 Ouwehands Dierenpark Op pad met mijn Canon #3 Ouwehands Dierenpark Op pad met mijn Canon #3 Ouwehands Dierenpark Op pad met mijn Canon #3 Ouwehands Dierenpark Op pad met mijn Canon #3 Ouwehands Dierenpark Op pad met mijn Canon #3 Ouwehands Dierenpark Op pad met mijn Canon #3 Ouwehands Dierenpark Op pad met mijn Canon #3 Ouwehands Dierenpark Op pad met mijn Canon #3 Ouwehands Dierenpark Op pad met mijn Canon #3 Ouwehands Dierenpark Op pad met mijn Canon #3 Ouwehands Dierenpark Op pad met mijn Canon #3 Ouwehands Dierenpark Op pad met mijn Canon #3 Ouwehands Dierenpark Op pad met mijn Canon #3 Ouwehands Dierenpark

Wat vind jij de leukste dierentuin?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

8 reacties

 • Reageer Kelly 11 oktober 2017

  Wat leuk die foto’s! Heerlijk zo’n dagje op pad met de camera 🙂

 • Reageer Chelsey 11 oktober 2017

  Awhhh, al die beestjes <3 Leuke foto's!

 • Reageer Manon 11 oktober 2017

  Leuk zeg zo een dagje dierentuin.Ik had toen ook mijn camera meegenomen, erg leuk om dieren te fotograferen! Mooie foto’s heb je gemaakt.

 • Reageer Lindsey Beljaars 11 oktober 2017

  Ah wat een leuke en mooie foto’s! Altijd leuk, een dagje naar de dierentuin!

 • Reageer Wendy (B) 11 oktober 2017

  Mooie foto’s!
  Ik hou toch zo van dieren.

 • Reageer Rosanne 11 oktober 2017

  Wauw wat een mooie foto’s heb je gemaakt! Als ik zelf naar de dierentuin ga is het vooral om foto’s te maken, dat is zo leuk!

 • Reageer Sonja 12 oktober 2017

  Aaaaaah Miley Cyrus was er ook met haar bal 😂 ik ben verliefd op de stokstaartjes foto! Die moet je verkopen! Leuk voor op een ansichtkaart!

 • Reageer Saskia 15 oktober 2017

  Prachtige foto’s! Ik hou van dierentuinen<3

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Budget mascara review met o.a. Essence en Primark

  Dit artikel staat in het teken van mascara's, want ik review vier budget mascara's voor jullie. Dus dit betekent dat...

  Close