Draag jij de juiste BH-maat? – Hunkemöller

27 september 2017 | Geplaatst in Fashion

Ik hou van mooie lingerie, maar ik vind dat er te weinig over gesproken word. Daarom wil ik in het artikel van vandaag eens stil staan bij het kiezen van de juiste BH. Wist je dat 80 % van de vrouwen de verkeerde BH-maat draagt? Het was mij wel bekend dat vrouwen vaak een verkeerde BH dragen, maar niet dat dat percentage 80% bedroeg. Draag jij de juiste BH-maat?
juiste BH-maat

Draag jij de juiste BH-maat? – Hunkemöller

Via de website van Hunkemöller kun je nu in 3 stappen achterhalen wat jouw sexy shape is. Past Perfect Plunge, Beautiful Balcony, Fabulous Full Cup of Delicious Demi het beste bij jou. Aan de hand van borstgrootte, volheid en positie van de borst wordt jouw perfect pasvorm bepaald. Hieronder een overzicht van de verschillende sexy shapes. En als je dan jouw sexy shape hebt gevonden kun je op de Favourite Fits pagina de favoriete bh’s van Hunkemöller overzichtelijk terugvinden. Twijfel je nog welke BH-maat je moet kiezen, ga dan langs in één van de filialen, zodat een medewerker je hierin kan adviseren.
juiste BH-maat

Beautiful Balcony

Is jouw Sexy Shape een Beautiful Balcony? Vind dan hier alle balconette bh’s zodat jij altijd een bh met perfecte pasvorm aankunt. Onze Sexy Shape Beautiful Balcony zorgen voor een mooie open halslijn omdat de bandjes ver uit elkaar staan. Ook heeft deze shape een opliftend effect.

Delicious Demi

Delicious Demi is de meest populaire Sexy Shape bij Hunkemöller. We hebben het model dan ook in veel verschillende kleuren, maten en stijlen. Een Delicious Demi geeft een zacht en subtiel decolleté, dus is zeer geschikt om elke dag te dragen.

Fabulous Full Cup

Fabulous Full Cup bh’s is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, zodat ook jij elke dag een goed-zittende bh aan kan. Deze Sexy Shape zorgt voor volledige dekking van de borsten en maximale ondersteuning. Check ook onze minimizer bh’s!

Perfect Plunge

Heb jij als Sexy Shape Perfect Plunge? Dan hebben wij een grote collectie Perfect Plunge bh’s voor jou, in verschillende maten, kleuren en stijlen! De Perfect Plunge creeërt een sensuele look en is perfect voor onder een laag uitgesneden topje of jurk.
juiste BH-maat

Mijn sexy shape

Ik heb de test uiteraard ook zelf gedaan en mijn sexy shape is Delicious Demi. Ik ben in het verleden al eens bij de Hunkemöller geweest voor de juiste BH-maat, dus ik weet nu precies welke maat ik moet pakken. Ik zocht een prachtig setje uit van de Duitse Fashion Blogger Pamela Reif. Deze BH heeft bijzondere details en is gemaakt van kant en satijn. Door de ‘cut-outs’ krijgt deze BH nog een extra mooie en sexy touch. Ik vind daarnaast de kleur ook echt prachtig en voel me heel mooi en sexy als ik het draag.
juiste BH-maat

National Glamour Day

Aanstaande zaterdag 30 september is het weer National Glamour Day. Dat betekent dat je weer bij een heleboel merken kunt shoppen met korting. Dit kan zowel online als fysiek in een van de vele winkels. Hunkemöller is één van de merken die eigenlijk altijd meedoet aan deze National Glamour Day. Dus weet jij de juiste BH-maat en heb je de test gedaan om te ontdekken wat jouw sexy shape is? Dan kun je aanstaande zaterdag shoppen met 20 % korting bij de Hunkemöller. Ben je nou geabonneerd op het tijdschrift, dan krijg je nog eens 5 % extra korting als je in een van de winkels langs komt. Denk er wel aan dat je editie 10 van de Glamour meeneemt tijdens het shoppen of vul online de code in: GLAMOURLOVESHKM

Weet jij wat jouw juiste BH-maat is?

liefs marloes

Dit artikel bevat (een) product(en) die is/zijn opgestuurd in samenwerking met een bedrijf.

Vorige post Volgende post

10 reacties

 • Reageer Simone 27 september 2017

  Super leuk he die Glamourday acties! Ik ben ook al overal mijn winkelmandjes aan het volgooien met de leukste items! Vind de fits van Hunkemöller heel fijn. Ik heb er gewerkt en dan pas kom je erachter hoeveel vrouwen echt totaal de verkeerde maat dragen!

 • Reageer Manon 27 september 2017

  Volgens mij draag ik ook gewoon de verkeerde maat en denk ik als het goed zit oke prima haha

 • Reageer Chelsey 27 september 2017

  Die beha is zo mooi! Heb zelf onlangs ook een artikel geschreven over sexy shape tool van Hunkemöller. Ik droeg voorheen ook de verkeerde maat, maar sinds een jaar loop ik wel met de juiste rond 🙂

 • Reageer Nina Simplynspecial 27 september 2017

  Echt een prachtige set! Ik wil toch eens wat nieuwe lingerie aanschaffen want wat ik nu heb is maar een trieste bedoeling, haha. Het ziet niet meer lekker, of het staat niet meer mooi.

 • Reageer Natascha 27 september 2017

  Ik draag altijd plunge bh’s van Hunkemoller! Het is trouwens weer eens tijd om langs te gaan want na mijn zwangerschap heb ik ook het idee dat ik een andere maat heb.

 • Reageer Kelly 28 september 2017

  Ik heb zelf een tijdje bij Hunkemöller gewerkt, dus dat is heel handig geweest. Nu is het geen probleem om mijn goede maat te vinden, en het zit zoveel lekkerder dan een te kleine maat!

 • Reageer Oui Nathalie 29 september 2017

  Wat een fijne tips en wat een prachtig setje!!
  Liefs, Nathalie

 • Reageer Mariëlle 29 september 2017

  Wat een tof setje!! Ik ben eens bij Hunkemoller geweest en toen werd mijn BH veel te strak aangemeten. Dat vind ik niet prettig zitten. Dus misschien heb ik nu niet de juiste maat, maar het past volgens mij wel allemaal prima haha. De laatste tijd draag ik trouwens amper nog een BH, alleen als ik de deur uitga! En ik ben van plan om zonder beugel te gaan kopen 🙂

 • Reageer Sonja 29 september 2017

  Mooi setje, leuk dat je geen zwart showt, wat ik weer zou kiezen.
  Ik kies altijd iets wijder qua omvang, het knelt anders zo. Nu ik afgevallen ben kan ik een maat kleiner nemen.

 • Reageer Rosanne 1 oktober 2017

  Heel mooi setje, die van Hunkemöller zijn altijd erg mooi! Ik kwam zelf bij toeval erachter dat ik de verkeerde maat droeg. Ik zag een mooie balconette bh en hij leek wel goed voor mijn lichaam maar was een cup groter, maar hij paste perfect! Sindsdien draag ik nu een cup groter en het zit ook veel fijner (:

 • Laat een reactie achter

  Lees vorig bericht:
  WIN Giftcard van ICI PARIS XL t.w.v. € 20 [GESLOTEN]

  Vorige week zaterdag 16 september was mijn blog jarig, GLAMOURMOES.nl bestaat 7 jaar. Ik werd me er pas van bewust...

  Sluiten