WIN Giftcard van ICI PARIS XL t.w.v. € 20 [GESLOTEN]

25 september 2017 | Geplaatst in Bloggerslife

Vorige week zaterdag 16 september was mijn blog jarig, GLAMOURMOES.nl bestaat 7 jaar. Ik werd me er pas van bewust toen ik een herinnering op Facebook voorbij zag komen. Ik had dan ook helemaal nog niks bedacht voor mijn blogverjaardag. Diezelfde dag ging ik nog de stad in om wat te scoren voor een winactie. Ter ere van mijn de verjaardag van mijn blog kan je een giftcard van ICI PARIS XL winnen.

Giftcard van ICI PARIS XL

GLAMOURMOES 7 jaar –Shutterstock

WIN Giftcard van ICI PARIS XL t.w.v. € 20

Het begon dus ooit op 16 september 2010 tijdens mijn afstudeerperiode, toen begon ik met bloggen. De artikelen die ik toen schreef waren kort en niet boeiend. Naar mate ik het bloggen meer onder de knie kreeg, begon het steeds meer vorm te krijgen. Ik stapte uiteindelijk drie jaar geleden over naar WordPress en kocht mijn eigen domein: GLAMOURMOES.nl. Ik leer nog steeds iedere dag en heb behoorlijk wat dipjes in het bloggen gehad. Het fulltime werken combineren met bloggen is nog steeds best lastig. Ook kan ik soms niet de energie opbrengen om nog een laptop aan te doen ‘s avonds. Toch is het bloggen iets wat ik niet zo snel zal opgeven. Het heeft me veel leuke dingen gebracht, mooie samenwerkingen en een flink aantal Primark openingen bijgewoond.

Feitjes GLAMOURMOES.nl

 • 685 volgers op Bloglovin’
 • 288 likers op Facebook
 • 1023 volgers op Instagram
 • 2135 foto’s op Instagram
 • 1284 artikelen zijn online gekomen
 • 9837 reacties geplaatst
 • Eerste ervaring met Veet is het meest bekeken artikel van dit jaar tot nu toe
 • 54.000 gebruikers van 24 september 2016 tot en met nu.

Wat kun je winnen?

Je kunt een giftcard van ICI PARIS XL t.w.v. € 20 en een pakketje met heerlijke Etos huismerk producten.
Giftcard van ICI PARIS XL

Wat moet je doen?

 • Volg mij op Bloglovin’ en Instagram
 • Laat een reactie achter en vul een geldig e-mailadres in
 • Geef aan waar jij de giftcard aan zou uitgeven

Uitgesloten

 • Gedichten
 • Dubbele accounts
 • Ontvolgers
 • Deelnemers buiten Nederland

Je kunt meedoen tot en met 7 oktober 2017, 23:59 uur.
Giftcard van ICI PARIS XL

Wat vind jij het leukste aan GLAMOURMOES.nl?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

33 reacties

 • Reageer Daphne 25 september 2017

  Ahh zò leuk om te zien dat je al zo lang blogt; 7 jaar is echt een lange tijd! Uiteraard doe ik mee, volgde ik je al op Bloglovin’ en Instagram ennnn zou ik de 50 euro gebruiken voor iets dat al onwijs lang op mijn wish list staat: Miss Dior! (want het scheelt nogal met zo’n giftcard erbij, haha!)

 • Reageer Loes 25 september 2017

  Wat een prachtig jubileum, 7 jaar! Je hebt echt mooie dingen al bereikt, gefeliciteerd! Ik zou de giftcard uitgeven aan een nieuwe Primer Potion van Urban Decay. Die is al jaren favoriet hier, maar die ik nu heb is toch echt aan vervanging toe.. En de winactie eindigt op mijn verjaardag, dus het zou ook een super leuk verjaardagscadeautje zijn natuurlijk!

 • Reageer evelien 25 september 2017

  Wauw wat goed en zo leuk dat je al zeven jaar aan het bloggen bent, gefeliciteerd!!
  Wat een onwijs leuke winactie, ik doe heel erg graag mee, ik ben je gaan volgen op instagram en ik volg je al op bloglovin. (:
  Liefs,
  Evelien

 • Reageer Hannah Kagenaar 25 september 2017

  Gefeliciteerd! Ik doe mee! Ik heb zelf niet veel verstand van ici paris xl, noch zulke vewennerij als deze. Maar ik heb altijd al een zus gehad die er dol op was. En laat het nou net zo zijn dat zij in november jarig is! Toevalliger kan het niet, toch? :p Zoals je misschien inmiddels begrepen had, zou ik dit wonderlijke pakketje graag voor haar willen winnen. Niet alleen omdat zij onwijs veel voor mij betekent, maar ook omdat zij deze vewennerij wel goed kan gebruiken met de kleine op komst! Poehoe. Nou, dat was het wel allemaal. Nogmaals, ik heb hier 0,0 verstand van, maar het komt wel in goede handen bij mijn zus!

  Instagram: fanartmi
  Bloglovin: Hannah Kagenaar

 • Reageer mieke | mieksmind 25 september 2017

  wauw je blogt al een ruime tijd! Goed bezig 🙂 ik doe graag mee en volgde je natuurlijk al. Ik wil al een hele tijd de heerlijke geur van Narciso maar die is altijd uitgesloten van korting. Met een giftcard kan ik hem wel iets goedkoper scoren dus duimen!

 • Reageer Nynke B 25 september 2017

  Gefeliciteerd! Dat is een hele prestatie. Ik vindt persoonlijke en vooral eerlijke ervaringen met producten het meest interessant. Dat inspireert me ook om blogs te lezen. Soms zijn het producten die ik nog niet ken, maar soms kom ik ook op ideeën vanwege goede ervaringen of kan ik het links laten liggen vanwege slechte ervaringen. Ik volg je via bloglovin.

 • Reageer Simone 25 september 2017

  Ooooh wat een leuke actie ter ere van je blogverjaardag! Wat een tijd zeg, 7 jaar! Hoop dat ik het ook zo lang kan volhouden, vind het echt heel knap van je! Ik doe natuurlijk super graag mee en ik volgde je al op beide kanalen!

 • Reageer Marijke 25 september 2017

  Gefeliciteerd!! En leuke blogs schrijf je😃
  Ik zou een heerlijk geurtje voor mij zelf kopen, ik ben net mama geworden van ons zoontje Arvin,en hoe fijn zou wat verwennerij voor mij zelf zijn 😍 het geurtje Coco Chanel is favoriete geurtje!😍 #fingerscrossed

 • Reageer Chantalle 25 september 2017

  Gefeliciteerd! Die feitjes over je blog zijn echt zo leuk haha. Super lief dat je een winactie organiseert. Als ik zou winnen zou ik de cadeaubon uitgeven aan n nieuwe parfum.

 • Reageer Marian B 25 september 2017

  Allereerst van harte gefeliciteerd met je 7de blogverjaardag! Dat is echt al een hele tijd, petje af!
  Lastig hoor waar ik de bon aan zal besteden, waarschijnlijk parfum.

 • Reageer femketje 25 september 2017

  leuke winactie, ik doe graag mee 😀 ik denk dat ik het shoptegoed bij een mooi parfum zou leggen!

 • Reageer Henrieke 25 september 2017

  Gefeliciteerd. Leuk zo met die statistieken erbij!

  Als ik win dan zou ik het uitgeven aan parfum, want dat koop ik echt veel te weinig.

 • Reageer Nina Simplynspecial 25 september 2017

  Wauw, 7 jaar is echt al een lange tijd joh! Gefeliciteerd 😉 Wat ik het leukste vind aan jouw blog? Dat is toch de diversiteit denk ik. Ik heb niet iedere dag zin in hetzelfde onderwerp, dus ik bezoek ook het liefste blogs die zich niet enkel en alleen op 1 onderwerp richten. Wat ik zou doen met de giftcard.. Een nieuwe parfum aanschaffen natuurlijk. Alien staat al een tijd op mijn wishlist. Come to mama!!!!

 • Reageer Manon 25 september 2017

  Wow 7 jaar alweer zeg! de tijd gaat snel. Gefeliciteerd met je blog x

 • Reageer Anita te Gussinklo 25 september 2017

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal, echt lang al 7 jaar.
  Ik doe graag mee en mocht ik de giftcard van Ici Paris XL winnen dan koop ik daar graag reinigingsproducten van Clinique voor.(https://www.glamourmoes.nl/2015/04/01/clinique-3-stappenplan-gezichtsreiniging/)
  Ik volg je via Bloglovin & Instagram.

 • Reageer Kim 25 september 2017

  Gefeliciteerd!! Nog vele jaren blogplezier gewenst. Wat een mooie mijlpaal, zoveel jaren al! Graag waag ik een kansje op de winactie en ik volg je op insta en bloglovin! Ik zou gaan voor een lekkere nieuwe parfum of een make upje!

 • Reageer verna 25 september 2017

  Zo leuk! Ik probeer het gewoon 🙂 en gefeliciteerd 💙

 • Reageer Theeleuter 25 september 2017

  Gefeliciteerd! Ik volg je op Instagram en Bloglovin onder de gebruikersnaam Theeleuter. De bon zou ik uitgeven aan een eau de parfum spray van Calvin Klein, namelijk Euphoria. Vind deze zo lekker ruiken en wil hem al een tijdje kopen, maar ik heb het geld er helaas niet voor. Deze bon zou een goede uitkomst bieden!

 • Reageer Jamie 26 september 2017

  Ik doe mee! Ik volg je op beide kanalen 🙂
  Ik zou de giftcard uitgeven aan een geurtje. ♥
  Ik volg je blog trouwens erg graag ☺

 • Reageer Oui Nathalie 26 september 2017

  Wauw mooi jubileum! Gefeliciteerd!:-)
  Knap dat je toen tijdens de afstudeerperiode bent begonnen.
  Ik doe graag mee, ik volg je al een tijd in bloglovin maar instagram ga ik nu direct even kijken, hihi!
  Van de cadeaubon zou ik een mooie lipstick kopen van MAC!:-)
  Liefs Nathalie

 • Reageer Sonja 26 september 2017

  Gefeliciteerd! Wat een mijlpaal! Ik gun een ander de prijs! Wel superlief dat je dit doet!

 • Reageer ilsiee prins 27 september 2017

  Gefeliciteerd!!! 😉 op naar de volgende gezellige blogjaartjes! 😉 Super dat je dit viert met de lezers van je blog!
  Ik doe graag mee voor dit heerlijke verwenpakket..
  Ik zal dolgraag voor komende herfst/winter een goede gezichts en handcreme willen kopen bij ici… Dus daar zou dat shoptegoed mooi aan besteed kunnen worden! 😉
  Groetje van Ilsiee

 • Reageer Ellen 27 september 2017

  Hoi Marloes,

  Gefeliciteerd met dit jubileum!
  Natuurlijk maak ik graag kans op dit verwenpakket; volgende maand ga ik het huis uit dus na een periode van klussen, sjouwen en schoonmaken kan ik wel wat ontspanning en een lekker geurtje gebruiken!

  Groetjes,
  Ellen

 • Reageer Jolijn 28 september 2017

  Gefeliciteerd met je blog!
  Ik maak graag kans en heb alle stappen gedaan.

 • Reageer Arianne 29 september 2017

  Gefeliciteerd! Ik volg je al jaren. Leuk om te zien hoe een blog kan groeien.
  Ik volg je uiteraard op Bloglovin en op Instagram onder @Ariannevlierop
  De giftcard zou ik uitgeven aan het geurtje pearblossom van Tommy Hilfiger. Ik heb dat geurtje pasgeleden bij iemand geroken die het toevallig op spoot en dat was zo lekker dat ik er aan blijf denken.

 • Reageer Nicole 1 oktober 2017

  Gefeliciteerd met je jubileum! Ik zou de giftcard graag winnen. Als ik hem zou winnen zou ik denk ik een highlighter kopen van Dior aangezien dat echt mijn favorieten zijn of een mooie foundation van Chanel!

 • Reageer Laura 2 oktober 2017

  Wauw 7 jaar al! Wat lang! Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Het leukste aan jouw Blog vind ik de outfit posts. Vind het altijd leuk om te zien wat anderen dragen. Gezien ik zelf niet zo fashion ben. Ik ding graag mee met de winactie! Ik zou er een leuk make-upje van halen.

 • Reageer Tamara van Roij 4 oktober 2017

  JAAAAAAAA gefeliciteerd! Ik moet je eerlijk zeggen, ik ben een nieuwe volger van je op Bloglovin en Instagram maar ik vind het nu al leuk! Ik hoop dat je nog meerdere jaren hiermee doorgaan en dat we straks het tien jarig, twintig jarig en vijftig jarig bestaan kunnen vieren…. HOERAAAAAAAAAAA!!!

  Ik zou van die bon echt wel weten wat ik ermee zou doen. Wat droom ik toch al lang van mijn eigen Chanel geurtje.. Chanel Mademoiselle hmmmmmmm!! Die ruikt goddelijk! Als ik toch zo’n bon bij de hele prijs kan leggen is het nog wel te doen voor die prijs! Ik ga hopen hopen en hopen!!!! En ik ga je goed bijhouden via Instagram 👀👀👀

 • Reageer Sabrina 5 oktober 2017

  Gefeliciteerd! Ik volg je al een hele tijd trouw op bloglovin en insta. En ik doe heel graag mee, ik denk om een steuntje in de rug voor la vie est belle ☺️
  Ik vind je shoplogs van de DM altijd zo leuk!

 • Reageer Anita H. 6 oktober 2017

  Ik ding heel graag mee!! Waar ik het tegoed aan zou besteden, dat weet ik nog niet zeker. Waarschijnlijk aan een toner / lotion. Onlangs las ik een interessant stuk over toners: aangebracht in meerdere lagen, zou de huid een flinke verbetering van aanzien ondergaan. De moeite waard om eens te proberen.

 • Reageer Ling 7 oktober 2017

  Wat leuk! Shoppen bij mijn favoriete winkel wil ik wel. Trouwens nog gefeliciteerd en ga vooral door!

 • Reageer Marieke 7 oktober 2017

  Graag bij ETOS haal ik altijd mij producten

 • Reageer Priscilla 8 oktober 2017

  Oeh gefeliciteerd en wat lang al! Leuk ook om de feitjes te lezen 🙂 ik doe graag mee met je winactie en volg je eigenlijk overal al. Wat ik zou doen met de giftcard? Ik denk het nieuwe palette kopen van Urban Decay. Die vind ik zo mooi!!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Delicata Melk Stroopwafel en Zoete Popcorn Karamel

  De laatste weken ontdek ik steeds weer nieuwe repen chocolade. Zo testte ik natuurlijk al de Tony's Chocolonely Limited Edition...

  Close