Indemne Gimme Soothing en Miss Ella Lotion

10 september 2017 | Geplaatst in Beauty, Dierproefvrij, Review

Begin augustus schreef ik een review over de Santa Verde Aloe Vera crème die ik ontvangen had in een pakketje van SoloBioMooi. Vandaag review ik nog twee producten die ik van dezelfde webshop heb ontvangen. Het zijn twee producten van het merk Indemne, waar ik nog nooit eerder van had gehoord. Ik review de Indemne Gimme Soothing Lotion en de Miss Ella Lotion. Ben je benieuwd naar het merk en de producten? Lees dan snel verder voor de review.
Indemne Miss Ella Lotion Indemne Gimme Soothing

Indemne Gimme Soothing en Miss Ella Lotion

Een probleemhuid kan niet alleen oncomfortabel of zelfs pijnlijk aanvoelen, maar je kunt je er ook erg onzeker over voelen. Indemne reikt je oplossingen aan de in vorm van met zorg ontwikkelde treatments voor onder andere psoriasis, eczeem, acne en cellulite.

Ik werd super nieuwsgierig toen ik de verpakkingen van dit merk in het pakketje zag. Erg leuk design en leuke benamingen voor de producten. Namen zoals Miss Ella, Gimme Soothing, My Little Heater en Gimme Smooth. De producten zijn niet op dieren getest, bevatten geen alcohol, parabenen of chemische toevoegingen.
Indemne Miss Ella Lotion Indemne Gimme Soothing

Indemne Miss Ella Lotion

Miss Ella lotion is een 100% natuurlijk en deels biologisch micellair water waarmee je snel en makkelijk je gezicht reinigt.

Het reinigen van je huid is super belangrijk om haar mooi en gezond te houden. Ook wanneer je geen make-up draagt. Met micellair water verwijder je make-up en onzuiverheden van het gezicht. Tijdens het reinigen geeft deze bijzondere formule van Indemne de huid ook een intensieve hydraterende boost en bovendien heeft dit micellair water een herstellende werking, waardoor hij erg geschikt is voor een gevoelige huid.

Sandelwood werkt verzachtend en herstellend. Lavendel werkt anti-bacterieel, schimmelwerend, regenerend en verzachtend. Citroen werkt anti-septisch en kamille tot slot heeft eveneens een verzachtende werking.[SoloBioMooi]
Indemne Miss Ella LotionIndemne Miss Ella Lotion

Ingrediëntenlijst Miss Ella Lotion

AQUA, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, ANTHEMIS NOBILIS FLOWER WATER, HAMAMELIS VIRGINIANA BARK/LEAF/TWIG EXTRACT, GLYCERIN*, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, SWEET ALMOND OIL POLYGLYCERYL-6 ESTERS, SANTALUM AUSTROCALEDONICUM WOOD OIL, CITRUS LIMON (LEMON) PEEL OIL, ANTHEMIS NOBILIS FLOWER OIL, LAVANDULA HYBRIDA OIL, PARFUM, BENZYL ALCOHOL, DEHYDROACETIC ACID, LIMONENE, LINALOOL.
Indemne Miss Ella Lotion

Verpakking

De Miss Ella Lotion komt in een super leuke kartonnen verpakking die de afbeelding van de flacon bevat. Daarnaast is er een veertje afgedrukt en blauw/groene accenten. De verpakking oogt clean, maar toch speels door het gebruik van verschillende lettertypes. Als je het doosje opent zit er een plastic flacon in waar de lotion in zit. Een zwarte dop, waar je op moet drukken om de opening zichtbaar te krijgen. Het materiaal van de flacon is doorzichtig, waardoor je precies kan zien hoeveel product er nog in zit. Op de fles staat verder weinig informatie behalve de merknaam, het soort product en een korte beschrijving.
Indemne Miss Ella Lotion

Product

De lotion is een vloeibare substantie met een goudgele kleur. Ik gebruik dit product iedere ochtend en avond nadat ik mijn gezicht heb gereinigd met een facewash. De geur is kruidig en fris, dit komt uiteraard door de lavendel, kamille en citroen. Ik gebruik dit product nu een aantal maanden en de flacon is nu wel voor meer dan de helft leeg. Nadat ik mijn gezicht heb gereinigd breng ik een klein beetje lotion aan op een wasbaar wattenschijfje en haal deze over mijn hele gezicht heen. Het product irriteert niet, ruikt lekker en trekt snel in. Daarnaast haalt het de laatste restjes make-up en vuil van mijn gezicht.

Op de foto hieronder zie je eerst een schoon wattenschijfje met de lotion (overigens bijna niet zichtbaar). Op de tweede foto heb ik het wattenschijfje over mijn gezicht heen gehaald. Het vuil was voor mij duidelijk zichtbaar, maar op de foto komt het niet helemaal goed over.
Indemne Miss Ella Lotion Indemne Miss Ella Lotion
De Indemne Miss Ella Lotion bevat 260 ml en kost € 14,90 bij SoloBioMooi

Indemne Gimme Soothing Lotion

Speciaal ontwikkeld om de overgevoelige en geïrriteerde huid van kinderen te kalmeren en te verzorgen.

Lotion die zowel voor het gezicht als het lichaam gebruikt kan worden en die zelfs de meest geïrriteerde huid hydrateert, kalmeert en tot rust brengt. Waarmee? Met een cocktail aan puur natuurlijke ingrediënten.

Cade heeft een verzachtende en beschermende werking op de huid. Kamille heeft een uitermate kalmerende werking op de rode en gevoelige huid, die geïrriteerd is geraakt door interne of externe factoren, of een combinatie daarvan. Werkt bovendien verzachtend, anti-septisch en ontstekingsremmend. Neroli brengt de onrustige huid weer in balans. Zoete amandelolie werkt hydraterend, verzachtend en herstellend op de huid.[SoloBioMooi]
Indemne Gimme SoothingIndemne Gimme Soothing

Ingrediëntenlijst Gimme Soothing Lotion

CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, OLIVE OIL DECYL ESTERS, TRITICUM VULGARE (WHEAT) GERM OIL, SQUALENE*, DICAPRYLYL ETHER, LAURYL ALCOHOL, JUNIPERUS OXYCEDRUS WOOD OIL, CYMBOPOGON MARTINI OIL, ANTHEMIS NOBILIS FLOWER OIL, PISTACIA LENTISCUS LEAF OIL, TOCOPHEROL, PARFUM, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL.
Indemne Gimme Soothing Indemne Gimme Soothing

Verpakking

De Gimme Soothing lotion wordt ook geleverd in een witte kartonnen verpakking met een groene opdruk. Deze kleur is meer groen dan de Miss Ella Lotion. Ook hier zie je al een afbeelding van de flacon die in het doosje verpakt zit. De Gimme Soothing lotion zit in een glazen flacon met zo’n spraykop net zoals je bij parfum ziet. Er zit geen beschermend dopje op, dat vind ik wel een nadeel. Daarnaast is een glazen flacon natuurlijk altijd een risico in de badkamer. Verder is de vormgeving hetzelfde als bij de Miss Ella Lotion, strak en clean, maar toch ook speels.
Indemne Gimme Soothing

Product

De Indemne Soothing Lotion is een stuk minder vloeibaar dan de Miss Ella Lotion. De kleur is ook donkerder en wat geliger, meer richting de olie kant. Het lijkt een beetje op een haarolie, maar het is een stuk minder vet. Dit product ruikt wat sterker naar kruiden en is super zuinig in gebruik. Ik gebruik dit met name op plekjes in mijn gezicht waar ik vaak jeuk heb. Eén pompje is dan voldoende om op de huid te smeren. Mijn huid kalmeert en de jeuk trekt vrij snel weg. Dus dit is zeker een product dat ik zou aanraden als je last hebt van rode plekjes en een geïrriteerde huid.
Indemne Gimme Soothing
De Indemne Soothing Lotion bevat 50 ml en kost € 23,30 bij SoloBioMooi.

Ken jij dit merk?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageer Marije 10 september 2017

  Klinkt als fijne producten. Kende het merk niet.

 • Reageer Susan 10 september 2017

  Ik kende het merk ook nog niet! Klinkt wel erg fijn.

 • Reageer Rebecca 11 september 2017

  Oh ik vind dit hele mooie en stijlvolle producten. Dit zijn zeker producten die ik mooi in mijn badkamer zou zetten hihi. Ze werken volgens mij wel erg goed, kende het merk nog helemaal niet.

 • Reageer Mariëlle 13 september 2017

  Wat een fijne, uitgebreide review Marloes! Mooie verpakkingen he <3

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES WEEKLY 152: Festival, PSV en hardlopen

  Ik denk dat ik vanaf nu twee wekelijks een fotodiary post, want iedere keer heb ik te weinig foto's voor...

  Close