Shoplog KIKO Milano augustus 2017

1 september 2017 | Geplaatst in Beauty, Dierproefvrij, Shoplog

Zo af en toe vind ik het heerlijk om eens rond te neuzen in de webshop van KIKO. Het merk verkoopt mooie producten voor een betaalbare prijs, daarnaast zijn ze dierproefvrij. Dit keer was ik op zoek naar een product tegen puistjes en op aanraden van Nina bestelde ik een product van KIKO. Maar voor één product plaats ik natuurlijk geen bestelling en dus kwam er twee weken geleden een pakketje binnen. Vandaag de shoplog KIKO Milano augustus 2017. Benieuwd naar mijn bestelling? Lees dan snel verder.
Shoplog KIKO Milano augustus 2017

Shoplog KIKO Milano augustus 2017

Als ik in de KIKO winkels ben, dan kan ik nooit zo goed kiezen, want ze hebben zoveel producten. Online heb ik het gevoel dat ik het wat rustiger allemaal kan bekijken, het enige nadeel is dat je de kleuren niet zo goed kan beoordelen. Toch bestelde ik een aantal make-up producten waar ik erg benieuwd naar ben. Zo kocht ik een mascara, waar ik nu al fan van ben, een make-up base en een zuiverend product. Ook kocht ik nog twee nagellaksetjes die ik bij Femke voorbij zag komen.

KIKO Unmeasurable Length mascara – € 9,95

Mascara met verlengend effect voor onmiddellijk lange en gedefinieerde wimpers. De zachte, vloeibare textuur vormt geen klonten, is regelbaar en makkelijk aan te brengen. De formule wordt versterkt door een complex van bloemenwas dat helpt de wimpers te beschermen en de textuur crèmiger te maken.

KIKO Anti-Blemish Spot Treatment – € 9,00

Plaatselijke behandeling tegen onzuiverheden met salicylzuur: verzacht de onzuiverheden in enkele ogenblikken en laat de huid er steeds beter uitzien. De zuiverende en talgbalans-herstellende werking wordt gegarandeerd door salicylzuur en specifieke actieve, functionele bestanddelen. De formule bevat bovendien Actiglow, een revolutionaire cosmetische technologie die de huid – en tegelijkertijd ook de make-up – extra mooi kan maken.
Shoplog KIKO Milano augustus 2017

KIKO  Matte Fase Base – € 7,90 (nu 20 % korting)

Matterende en egaliserende gezichtsprimer, ideaal voor de gemengde tot vette huid die gaat glimmen in de loop van de dag. De formule met absorberende poeders met soft focus-werking maakt onregelmatigheden van de huid en de glimmende gedeelten van het gezicht minder zichtbaar. Zorgt ervoor dat de foundation beter wordt aangebracht en langer blijft zitten.
Shoplog KIKO Milano augustus 2017

KIKO Perfect Gel-DUO – € 5,00 (nu 37 % korting)

2-stappen nagellakset met gel-effect. De combinatie van kleur en top coat geeft maximale glans en zorgt dat de nagellak extreem lang blijft zitten, dankzij een exclusieve technologie die wordt geactiveerd met natuurlijk licht. Dag na dag wordt het glossy laagje op de nagel harder, waardoor de glans en de kleur tot 7 dagen behouden blijven.
Shoplog KIKO Milano augustus 2017 Shoplog KIKO Milano augustus 2017

Bestel jij wel eens make-up online? Of koop je het liever in de winkel?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

11 reacties

 • Reageer Simone 1 september 2017

  Mooie spulletjes én lekker voordelig met die korting! Ik ben heel benieuwd naar de nagellak duo’s. Ik ben geabonneerd op de nieuwsbrief van Kiko dus ik kom heel vaak in de verleiding, maar make-up koop ik toch het liefst in de winkel.

 • Reageer Dana 1 september 2017

  Leuke spullen heb je gekocht! Ik ben benieuwd naar die primer, misschien zo toch een kijkje nemen in de winkel 🙂

 • Reageer Loes 1 september 2017

  Wat een mooie producten! Ben benieuwd hoe deze producten op de langere termijn gaan bevallen. Ik bestel wel eens make-up online, maar dan zoek ik altijd eerst uitgebreid swatches op. Toch koop ik het nog het liefst in de winkel!

 • Reageer Susan 1 september 2017

  Ben benieuwd naar die matterende face base!

 • Reageer evelien 1 september 2017

  Oh ik ben heel erg nieuwsgierig naar de primer, leuke aankopen heb je gedaan!
  Ik bestel heel erg graag make-up online.

  Liefs,
  Evelien

 • Reageer evelien 1 september 2017

  Oh ik ben heel erg nieuwsgierig naar de primer, leuke aankopen heb je gedaan!
  Ik bestel heel erg graag make-up online.

  Liefs,
  Evelien

 • Reageer Kelly 1 september 2017

  Wat een fijne aankoopjes, ik ben eigenlijk overal wel heel nieuwsgierig naar!

 • Reageer Beautyjuf 1 september 2017

  Jahaaa, de shoplog van Kiko!! 🙂 Wat een leuke items heb je geshopt! De tinten van de nagellakjes zien er zo lief uit!

 • Reageer Marije 2 september 2017

  Leuke items heb je geshopt! Ik vind make up online altijd wat lastiger.

 • Reageer Wendy (B) 2 september 2017

  Graag zie/probeer ik eens de make-up om daarna misschien online te bestellen.

 • Reageer Nicole 2 september 2017

  Wat heb je mooie nieuwe producten gekocht. Kiko blijft echt zo een leuk merk, professioneel maar wel heel betaalbaar!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Alverde VS Dr van der Hoog 2 fase make-up reiniger

  Dit artikel zit al een tijdje in mijn hoofd, maar ik had steeds nog geen foto's gemaakt om er bij...

  Close