OOTD: Luipaard espadrilles Sacha

10 augustus 2017 | Geplaatst in Fashion, OOTD

Vorige week dinsdag ging ik bij mijn nicht eten, die op het huis van mijn neef aan het passen was. Omdat ik nog nieuwe schoenen van Sacha had staan vroeg ik of we dan gelijk weer wat outfitfoto’s konden maken. Dus dat hebben we na het eten gelijk gedaan. We hadden mazzel met het weer, want de zon scheen en de temperatuur was aangenaam. Deze luipaard espadrilles zijn een perfecte zomerse toevoeging voor mijn schoenenstash.
luipaard espadrilles

OOTD: Luipaard espadrilles Sacha

De outfit die ik  hier draag is perfect voor de Nederlandse zomer. Als het zonnig is, maar niet zo warm dat je in een korte broek kunt lopen. Uiteraard staan mijn luipaard espadrilles van Sacha centraal in deze outfit. Ze zijn comfortabel, zomers en ze zitten heel lekker. De print kan je makkelijk combineren, als je de rest van je outfit maar een beetje rustig houdt. Ik koos voor een donkere jeans van Pieces, die ik bestelde via Asos. De mostergele top komt van de Primark en is een fijne basic. Het vestje is een kanten kimono die ik een aantal jaar geleden bij Miss Etam kocht. De accessoires die ik draag zijn van Luz, ook te koop bij Sacha. De hoed kocht ik vorig jaar in Rome bij een souvernir kraampje. Ik vind hoeden echt heel leuk, maar hier in Nederland draag ik hem bijna niet. En eigenlijk moet ik hem gewoon meenemen op de citytrips, want dan verbrand mijn hoofdhuid tenminste niet. De kat op de foto vond mijn schoenen trouwens super interessant.

Natuurlijk vind je bij Sacha niet alleen espadrilles, maar ook sandalen die perfect zijn voor een zomerse outfit.

Jeans – Pieces (via Asos) / Top – Primark / Kimono – Miss Etam / Espadrilles – Sacha / Armbandje – Luz / Hoed – Souvenir uit Rome.
luipaard espadrilles luipaard espadrilles luipaard espadrilles luipaard espadrilles luipaard espadrilles luipaard espadrilles luipaard espadrilles luipaard espadrilles luipaard espadrilles luipaard espadrilles luipaard espadrilles luipaard espadrilles luipaard espadrilles luipaard espadrilles luipaard espadrilles luipaard espadrilles luipaard espadrilles luipaard espadrilles

Draag jij wel eens een hoed? En wat vind jij van deze espadrilles?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

7 reacties

 • Reageer Kim 10 augustus 2017

  Zo’n leuke espadrilles!!

 • Reageer Chelsey 10 augustus 2017

  Leuke outfit! Vind je schoenen ook echt tof. Heb zelf nog helemaal geen espadrilles. En je outfit is ook wel een beetje in de sfeer van onze Oranja Leeuwinnen hihi.

 • Reageer Loes 10 augustus 2017

  Wat een toffe schoenen! Vind dat je ze heel mooi gecombineerd hebt. Ik draag eigenlijk nooit dierenprint, maar het is zo tof zo.

 • Reageer Oui Nathalie 10 augustus 2017

  Suuuper leuke outfit!
  De espadrilles zijn heel leuk en de hoed staat je goed:-)

  Liefs, Nathalie

 • Reageer Marije 11 augustus 2017

  Super leuke combi. Love the shoes

 • Reageer Nicole 11 augustus 2017

  Wat een leuke outfit! Ik vind de espadrilles echt heel leuk!

 • Reageer Sonja 12 augustus 2017

  Wat een gave outfit! Ik ben dol op luipaard printjes. Ik zit nu in een zebra broek!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES WEEKLY 150: DM en Tony’s Chocolonely

  GLAMOURMOES WEEKLY 150 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Close