SantaVerde Aloë Vera Cream Medium

6 augustus 2017 | Geplaatst in Beauty, Dierproefvrij, Review

Ik vind de reiniging en verzorging van mijn huid ontzettend belangrijk. Niets is zo vervelend als een onzuivere en onrustige huid. Ik werd gevraagd of ik een aantal producten van SoloBioMooi wilde ontvangen om te testen. Ik heb een droge en gevoelige huid en in het pakketje dat ik ontving zat onder andere de SantaVerde Aloë Vera Cream. Vandaag review ik deze crème die ik uitgebreid getest heb voor jullie.
SantaVerde Aloë Vera Cream Medium

SantaVerde Aloë Vera Cream Medium

Deze licht voedende crème op basis van pure aloë vera ondersteunt de celvernieuwing en herstelt de vochtbalans van je huid. Waardevolle olie uit druivenpitten, avocado en kukui-noten beschermen je huid. En zorgen voor het behoud van optimale elasticiteit en soepelheid. Santaverde Aloe Vera Creme Medium is een lichte crème die een kalmerende werking heeft op de huid die neigt tot roodheid. En maakt de huid op zachte wijze glad. Ideaal voor de normale en gevoelige huid. 

The secret of SantaVerde: 100% active ingrediënts, 0% water

Gebruik: Santaverde Aloe Vera Creme Medium aanbrengen op gezicht en hals na reinigen met SantaVerde gel of cleanser en tonen met Santaverde toner.

Verpakking

De SantaVerde Aloë Vera Cream zit in een tube van 30 ml en heeft een draaidop. Het uiterlijk is niet heel bijzonder, want de tube is vooral heel clean en wit. Geen schreeuwerige kleuren of enorme lappen met tekst. Alleen de merknaam en Aloë Vera Creme hebben een paarsrode kleur. Ik vind een tube wel altijd erg hygiënisch en handig in gebruik. Want 1 je zit niet met je vingers in een potje en 2 je kunt goed doseren. Op de verpakking zijn drie logo’s te zien: nature.org, crueltyfree international en een vegan logo.
SantaVerde Aloë Vera Cream Medium

Ingrediënten

Santaverde kent geen toevoeging van water, alle producten bevatten 100% werkzame stoffen en 0% water. Dit is behoorlijk uniek in de cosmetica branche. Aloë Vera is een uiterst werkzame en heilzame stof. Het ondersteunt niet alleen het voortdurende regeneratieproces (vernieuwingsproces) van de huidcellen. Het fungeert daarnaast als een belangrijk reservoir voor voedingsstoffen voor nieuwe jonge cellen. Aloë Vera is intens hydraterend voor de huid. Het sap van Aloë Vera zit boordevol vitamines, mineralen, essentiële aminozuren, antioxidanten, enzymen. En de specifieke polysaccharide (Aloverose) die uiterst waardevol en werkzaam voor de huid. [SoloBioMooi]

Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Cocos Nucifera Oil*, Sesamum Indicum Seed Oil*, Persea Gratissima Oil*, Cetearyl Alcohol, Alcohol*, Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Butyrospermum Parkii Butter*, Hippophaea Rhamnoides Fruit Extract*, Vitis Vinifera Seed Oil*, Sodium Lactate, Myristyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Lippia Citriodora Leaf Extract*, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil*, Ascorbyl Palmitate, Sodium Phytate, Silver Sulfate, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Parfum**, Limonene, Linalool, Citronellol, Geraniol, Citral, Benzyl Benzoate, Coumarin.
*Certified organic
**Natural essential oils

Product

Op onderstaande foto zie je de crème op mijn hand. Het is een witte substantie die lekker vol aanvoelt. Maar op het moment dat je de crème op je gezicht aanbrengt is deze super makkelijk te verdelen en snel ingetrokken. Ik vind de geur van het product lekker, maar wel lastig te omschrijven. Je zou denken dat het heel duidelijk naar aloë vera moet ruiken, maar dat kan ik niet zeggen. Of ik weet gewoon niet hoe aloë vera ruikt, dat kan natuurlijk ook. Ik vind het een frisse, schone en een beetje kruidige geur. Het voordeel van deze crème is het feit dat je hem ‘s ochtends en ‘s avonds kunt gebruiken.
SantaVerde Aloë Vera Cream Medium

Conclusie

Ik wist van te voren niet wat ik moest verwachten van de crème, omdat ik het merk nog helemaal niet kende. Het mooie van dit product vind ik dat er geen water in zit, maar juist hele verzorgende ingrediënten. Je merkt dit ook erg goed als je de crème aanbrengt, mooi dik en vol. Ik heb dit product echt weken achter elkaar ‘s ochtends en ‘s avonds gebruikt. Mijn huid voelt steeds heel zacht, gehydrateerd en verzorgd aan. Het is ook super fijn dat het product lekker intrekt. En dat je het gewoon in je ochtend- en avondroutine kan gebruiken. Kortom een heel fijn product voor een gevoelige huid, want ik heb totaal geen irritaties. Je betaalt voor dit product wel meer, maar het is dierproefvrij en vegan. En daarnaast bevat het superveel verzorgende ingrediënten.

De SantaVerde Aloë Vera Cream Medium is verkrijgbaar bij SoloBioMooi voor € 28,95.
SantaVerde Aloë Vera Cream Medium

Heb jij liever een crème in een potje of tube?

liefs marloes

 

Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reageer Sonja 6 augustus 2017

  Ik heb met dit merk zeer goede ervaringen.

 • Reageer Chelsey 7 augustus 2017

  Klinkt als een fijn product! Dit merk kende ik nog niet.

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Shoplog DM Drogerie augustus 2017

  Ok guys, ik moest weer naar de DM, want mijn krullenmousse was op. Dus ik ben afgelopen zaterdag naar de...

  Close