Nieuwe Hands off My Chocolate producten

2 augustus 2017 | Geplaatst in Food, Foodreview, Lifestyle

Als ik ergens gek op ben dan is het wel chocolade (wie niet). Ik heb dan ook al een aantal keer chocolade producten gereviewd op mijn blog zoals: Tony’s Chocolonely, Johnny Doodle, Verkade en een reep van Hands off My Chocolate. En van dat laatste merk zijn begin juli nieuwe producten uitgekomen. Op de dag dat ze voor het eerst in de winkel lagen kwam ik ze al tegen bij de Jumbo. En ik bedacht me geen twee keer dat deze in mijn mandje belanden. Vandaag review ik de nieuwe Hands Ooff My Chocolate producten.
Hands off my chocolate

Nieuwe Hands off My Chocolate producten

Onze chocoladebekers zijn gevuld met tien of zes heerlijke genietmomenten (als je per genietmoment één verpakking opent tenminste ;-)). Kies uit de chocoladeballen met zachte karamel & zeezout of hazelnootpraliné of de fluffy marshmallows bedekt met romige melkchocolade. Mmm… Weten waar je de bekers kunt scoren? Check de verkooppunten voordat je op pad gaat.

Eerlijke Belgische chocolade

Voor onze producten gebruiken wij de beste kwaliteit Belgische chocolade die er is. Daarnaast ondersteunen we het Quality for a Better Life programma. Hiermee helpen we boeren om hun cacao op een duurzame manier te verbouwen en tegelijkertijd hun gezinsleven te verbeteren. Dat betekent: eerlijk leven, eerlijke prijzen, eerlijk onderwijs, eerlijke teelt, eerlijke zorg! [Hands off]

Hands off My Chocolate heeft dus niet alleen repen sinds begin juli, maar ook drie verschillende producten in een beker. Toen de producten op Facebook aangekondigd werden dacht ik in eerste instantie dat het ijs was. De bekers lijken namelijk wel een beetje op Ben & Jerry’s, maar het bleken dus heerlijke chocolade producten te zijn. Ik testte de soft caramel & seasalt en marshmallows variant.
Hands off my chocolate

Marshmallows met melkchocolade omhuld

Fluffy marshmallows bedekt met de allerlekkerste, eerlijke, Belgische chocolade. In één beker zitten zes marshmallows. Kan ei, sesam, noten en gluten bevatten.

De eerste variant die ik geproefd heb zijn de marshmallows met heerlijke Belgische Chocolade. Ze zitten in een kartonnen beker en zijn te herkennen aan de roze deksel. Als je het deksel er afhaalt zie je dat de marshmallows allemaal apart verpakt zijn. In deze beker vind je zes overheerlijke fluffy marshmallows omhuld door een heerlijke romige laag chocolade. Ik ben echt gek op spekjes (gesuikerd of niet) en chocolade. Deze combinatie is dan ook erg goed in de smaak gevallen. Jammer dat er maar zes in één beker zitten. De chocolade is niet te dik en heeft een volle smaak. De marshmallows zijn zacht, maar niet te kleverig. Ten opzichte van de chocoladeballen zijn deze trouwens lekker groot.
Hands off my chocolate marshmallows Hands off my chocolate marshmallows Hands off my chocolate marshmallows Hands off my chocolate marshmallows

Chocolate balls met karamel en zeezout

Zachte, gezouten karamel aan de binnenkant en de lekkerste Belgische chocolade aan de buitenkant. Deze chocoladeballen zijn te lekker om te delen! In één beker zitten tien chocoladeballen gemaakt van de allerlekkerste, eerlijke, Belgische chocolade. Kan noten en gluten bevatten.

Zeezout, karamel en chocolade is meestal wel een goede combinatie. Dus ik was benieuwd of deze chocoladeballen ook goed in de smaak zouden vallen. Deze chocolate balls zijn te herkennen aan de oranje deksel. Ze zitten per 10 in een beker en zijn allemaal apart verpakt. Als je het papiertje eraf haalt zit er een bal zo groot als een knikker (zo’n bonkie zeg maar) in. En dan neem je een hap.. Oh my wat een goddelijkheid. De karamel is zo lekker zacht, de chocolade is best dik en heel subtiel proef je dan het zeezout. Ook hier is de chocolade lekker romig. Het is alsof er een ‘engeltje over je tong piest’. Dit is echt lekker!
Hands off my chocolate chocolate balls with caramel and seasalt Hands off my chocolate chocolate balls with caramel and seasalt Hands off my chocolate chocolate balls with caramel and seasalt Hands off my chocolate chocolate balls with caramel and seasalt

Conclusie

Het moge duidelijk zijn dat deze bekers goed in de smaak zijn gevallen bij mij. Ik vind de verpakking er heel erg tof uitzien, natuurlijk hetzelfde vormgegeven als de repen. Fijn dat de bekers van karton zijn en de deksel er makkelijk van af gaat. Ik vind het wel jammer dat de chocolaatjes allemaal apart verpakt zijn, dit is niet echt heel milieubewust. Daarnaast zitten er in de marshmallow variant maar zes chocolaatjes en dat vind ik een beetje weinig voor de prijs.

De chocolade is wel ontzettend lekker, de combinatie met de karamel en zeezout is perfect. Ook de fluffy marshmallows gaan er goed in. Mijn favoriet is denk ik toch wel de karamel variant, daar zitten er bovendien ook 10 in! De hazelnootvariant heb ik niet getest, want ik houd niet van hazelnoten.

Verkrijgbaar online via Hands off My Chocolate voor € 3,99, in de supermarkt bij Jumbo voor € 3,59 en Marqt (geen prijs bekend).
Hands off my chocolate

Heb jij deze nieuwe producten van Hands off my Chocolate al geproefd?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

10 reacties

 • Reageer Kim 2 augustus 2017

  Mmmm ze zien er erg lekker uit!

 • Reageer Natascha 2 augustus 2017

  Ohhhhhh wat ziet dit er heerlijk uit zeg! Ik heb al een paar keer getwijfeld want ik vind 4 euro voor 10 ballen best duur. En ja, ik eet die in één keer op hihi

 • Reageer Kelly 2 augustus 2017

  Oeh, dit ziet er lekker uit!

 • Reageer Donna 2 augustus 2017

  Ohhh, wat een leuke verpakking! Niet echt milieubewust om het apart nog te verpakken inderdaad… Zal wel zijn omdat het anders allemaal aan elkaar kan smelten, maar toch. Misschien dat ik vanmiddag even een potje ga halen!

 • Reageer Mylou 2 augustus 2017

  Lijken me erg lekker, maar wel wat prijzig inderdaad. Als ze eens in de korting zijn wil ik die met karamel en zeezout proberen 🙂

 • Reageer Marije 2 augustus 2017

  Karamel zeezout is mijn favoriet!

 • Reageer Loes 2 augustus 2017

  Ohhh dit klinkt te lekker! Ik ben dol op chocolade, maar heb dit merk nog nooit geprobeerd. Misschien toch eens doen!

 • Reageer Lindsey Beljaars 2 augustus 2017

  Klinkt heerlijk!!

 • Reageer Oui Nathalie 3 augustus 2017

  Oeeeh dit lijkt me heerlijk!
  Mooie foto’s heb je er ook van gemaakt 🙂

 • Reageer Beautyjuf 6 augustus 2017

  Wat een geinige verpakkingen! Al dacht ik daardoor dat het ook ijs was. Ik ben dol op chocolade. Bedankt voor de tip!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  OOTD: Basic jurkje met zakken

  Vandaag deel ik de een na laatste outfit van mijn citytrip naar Porto. Ik deelde al twee outfits met shorts,...

  Close