OOTD: Basic jurkje met zakken

30 juli 2017 | Geplaatst in Fashion, OOTD

Vandaag deel ik de een na laatste outfit van mijn citytrip naar Porto. Ik deelde al twee outfits met shorts, maar vandaag is het een outfit met een jurkje. Dit item kocht ik bij de H&M in Porto en hoewel ik hem eerst nog online wilde bestellen, besloot ik hem toch mee te nemen in de winkel. Als ik hem zou bestellen moest ik per slot van rekening gewoon verzendkosten betalen en dat vond ik toch wel zonde. De dag erna heb ik het basic jurkje met zakken gelijk aangetrokken toen we naar het strand gingen. Kijk je mee naar deze outfit?
basic jurkje

OOTD: Basic jurkje met zakken

Dit jurkje is heel erg simpel, maar super wel super leuk en lekker luchtig. Je kunt het super makkelijk combineren met slippertjes, sandaaltjes of met sneakers. Bij de H&M heb ik meerdere kleuren van dit model gepast (streepjes en donkergrijs), maar deze kleur vond ik het leukste. De dag erna gingen we naar het strand en besloot ik mijn aanwinst meteen aan te trekken. De outfit is daarom super simpel, maar was wel perfect voor aan het water. Het enige wat ik verder draag zijn mijn Minion Havaianas en mijn Rayban zonnebril.

Jurkje – H&M / Slippers – Havaianas / Zonnebril – Rayban.
basic jurkje basic jurkje basic jurkje basic jurkje basic jurkje basic jurkje basic jurkje

Wat is jouw favoriete outfit voor naar het strand?

liefs marloes30

Vorige post Volgende post

8 reacties

 • Reageer Sonja 30 juli 2017

  Het staat je echt leuk. Vraagje… zit dat lekker met een elastiek in je middel? Ik koop nooit iets met elastiek, bang dat het knelt. Of omhoog schiet en dat je dan vast zit… ik weet het, ik vul rampscenario’s in.
  Die slippertjes zijn gewoon te gek! Wat leuk!

  • Reageer GLAMOURMOES 30 juli 2017

   Heey Sonja! Er zit inderdaad elastiek in, maar dat knelt totaal niet 🙂 Het zit er meer voor accent, zodat het geen soepjurk is.

 • Reageer Manon 30 juli 2017

  Wat een leuk jurkje! een jurkje met zakken is altijd wel erg fijn

 • Reageer Jorinda 30 juli 2017

  Wat een leuke outfit weer =)
  Mooie locatie ook!
  Liefs Jorinda

 • Reageer Nina Simplynspecial 30 juli 2017

  Lijkt me een lekker comfortabele outfit voor warme dagen 🙂 En die minion slippers, geweldig 😛

 • Reageer Donna 31 juli 2017

  Staat je super! Echt een ideale outfit voor het warme weer.

 • Reageer Chelsey 31 juli 2017

  Simpel, maar leuk jurkje!

 • Reageer Inge | Monsieur Mango 3 augustus 2017

  Ik draag eigenlijk nooit jurkjes, maar ik ben wel gek op jurkjes met zakken! En Minion slippers, hoe cute! 🙂

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  TIP: Witte sneakers schoonmaken

  Het is al een aantal jaar een trend: witte sneakers, en ook ik heb al verschillende paren in mijn schoenencollectie....

  Close