Wat maakt je mooi bestelling

22 juli 2017 | Geplaatst in Beauty, Dierproefvrij

Ik heb eindelijk eens een bestelling geplaatst bij de webshop Wat maakt je mooi. Als je het Instagram account van deze shop bekijkt, dan denk je dat je alles kunt eten. De producten lijken net cakebeslag, slagroom of snoepjes. Maar daar verkijk je je op want het zijn de meest heerlijke producten voor je lichaam, gezicht en haren. Ik laat jullie vandaag mijn aankopen zien.
Wat maakt je mooi bestelling

Wat maakt je mooi bestelling

Sinds ik over ben gestapt op dierproefvrije producten, zoek ik steeds naar nieuwe producten en merken om te testen. Dit keer was het de beurt aan de heerlijke producten van Wat maakt je mooi, waar ik al weken verlekkerd naar heb zitten kijken. Ik plaatste een bestelling en vorige week zaterdag ontving ik het pakketje thuis. In de webshop heb je een uitgebreide keuze aan producten voor je huid, haren en gezicht. Daarnaast heb je de keuze uit originele productvormen zoals fluffy body butter, shower smoothies en bath melts. Het is net een snoepwinkel met al die kleuren en leuke verpakkingen. Ik koos uiteindelijk voor vier producten die ik hieronder kort laat zien.
Wat maakt je mooi bestelling

Twilight Dust Shower Smoothie

Verzorgend je body reinigen met deze zachte shower smoothie, opgeklopte zachte zeep met verzorgende amandel olie en kokos olie. De smoothie droogt je huid niet uit tijdens het reinigen van je huid, de zachte zeep bevat geen SLS en is lief voor je huid. De toegevoegde amandel olie is een voedende olie, verdeelt goed over de huid, trekt goed in en reguleert het vochtgehalte van de huid. Amandelolie wordt goed verdragen door mensen met een overgevoelige huid. De kokosolie bevat een hoog gehalte aan vitamine E en heeft een beschermende en helende werking op de huid en maakt deze zacht en soepel. Om de smoothie extra vochtinbrengend en zacht te maken hebben we Aloë Vera sap toegevoegd.

Geur: Twilight Dust is onze inspiratie op een populaire geur van Lush, Twilight. Een oriëntaals bloemige geur geschikt voor dames en heren. De geur bevat lavendel, ylang-ylang , tonkaboon en benzoine. Voor wie geen tonkaboon kent, het ruikt naar vanille, bittere amandel, kaneel en kruidnagel, een bijna hypnotiserende geur is het.

155 ml – € 5,50
Wat maakt je mooi bestelling

Cocunut Cream Pie Shower Scrub

Multitasken? Yes daar houden we van! Daarom hebben we een double power shower smoothie voor jullie gemaakt. Verzorgend je body reinigen met deze zachte opgeklopte shower smoothie, zachte zeep met verzorgende amandel olie en kokos olie. De smoothie droogt je huid niet uit tijdens het reinigen van je huid, de zachte zeep bevat geen SLS en is lief voor je huid. De toegevoegde amandel olie is een voedende olie, verdeelt goed over de huid, trekt goed in en reguleert het vochtgehalte van de huid. Amandelolie wordt goed verdragen door mensen met een overgevoelige huid. De kokosolie bevat een hoog gehalte aan vitamine E en heeft een beschermende en helende werking op de huid en maakt deze zacht en soepel. Om de smoothie extra vochtinbrengend en zacht te maken hebben we Aloë Vera sap toegevoegd. Zoek je wat extra’s? Graaf dan even diep in de pot en ontdek een fantastische scrub gemaakt van suiker, kokos en verzorgende oliën. Bye bye dode huidcellen, hallo stralende verzorgde huid.

Geur: Onze Coconut Cream pie is een mix van tropische zoete kokos, vanille & amandel, een rijke exotische geur.
Wat maakt je mooi bestelling

155 ml – € 5,50

Baby Boo Body Wash

Wie houd er nou niet van? Bergen met schuim onder de douche. Deze Body Wash voldoet aan heel veel fluffy soap bubbles. Daarnaast omhult het je in een fantastische geur sensatie. Je word spontaan een zangtalent wanneer je je wast met deze body wash, la la la la la, wat word jouw favoriet?

Gebruik: Knijp een kleine hoeveelheid Body Wash op een spons of shower puff. Beetje warm water erbij en wrijven maar. Reinig je hele lichaam met het rijke schuim. 

Geur: Baby Boo is een echte poederachtige babygeur, zacht & lief. Je bent om op te vreten na het gebruik van Baby Boo 😉

200 ml – € 8,95
Wat maakt je mooi bestelling

Shampoo Bar Crazy Cocunut

Heb je nog niet eerder een shampoo in vaste vorm gebruikt? We zullen je uitleggen hoe het werkt…

Onze shampoo bars zijn gemaakt op een plantaardige basis en bevatten geen parabenen of siliconen. Ze bevatten standaard Aloë Vera extract om je haar te verzachten en te herstellen. Je wrijft de shampoo bar over je vochtige haar tot je genoeg schuim hebt gecreëerd. Was je haar nu hoe je dat gewend bent, je zult merken dat de shampoo bar romig schuim afgeeft wat het makkelijk maakt je haardos te reinigen. Na het wassen spoel je de shampoo goed uit met warm water, je zult nu merken dat je haar stroef aan gaat voelen, niet schrikken dit hoort zo. In de meeste reguliere vloeibare shampoo’s zitten siliconen en word je haar glad en zacht omdat het een film om je haar en hoofdhuid heen legt, helaas zorgt dit ook voor verzwaard haar en zorgt het voor een “chemische build up” je kunt namelijk de siliconen niet uitspoelen. Omdat de shampoo bar dus geen siliconen bevat zal je haar stroef aanvoelen.

Probeer je haar niet te kammen wanneer het nog nat is maar wacht tot het droog is en borstel/kam dan voorzichtig je haar. Je zult nu zien dat je haar zacht is, mooi glanst en meer volume bevat dan je normaal gewend bent. Dit komt omdat de shampoo bar op een natuurlijke manier mild reinigt en het zo het haar de natuurlijke stevigheid terug geeft. Wanneer je overstapt naar een shampoo bar zal het een aantal wasbeurten duren voordat alle “chemische build up”verdwenen is. Heb je lang of krullend haar? gebruik dan na het wassen wat conditioner of haarmasker in je haarpunten om pluizig haar tegen te gaan. Ook onze haarmaskers en conditioners bevatten geen siliconen.

Crazy Coconut bevat lekker veel kokosmelk wat niet alleen heerlijk zacht is voor je haar maar ook bijdraagt aan de heerlijke zoete geur van verse kokosnoot.

100 gram – € 5,95
Wat maakt je mooi bestelling

Zelf bestellen bij Wat maakt je mooi?

Ben je nou ook nieuwsgierig geworden naar de producten van Wat maakt je mooi? Neem dan een kijkje in de webshop en maak een keuze uit alle heerlijke producten. Bestellingen boven de € 50 worden gratis verzonden, anders betaal je € 4,95 via DHL en € 6,95 via PostNL. De verzending vindt plaats binnen twee werkdagen na ontvangst van de betaling. Alle producten in de webshop zijn dierproefvrij en vegan!

Ken jij deze webshop al?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

11 reacties

 • Reageer Sonja 22 juli 2017

  Ja, ik heb zelf ook al eens een bestelling gedaan. Ik moet zeggen dat ze mij meer aanspreken dan Lush. Heel fijn en voor mijn gevoel ook ‘eerlijk gemaakt’.

 • Reageer Laura - LvanR.nl 22 juli 2017

  Oh! Mijn opmerking op insta dat het net snoep lijkt, lag dus niet alleen aan mij! Shampoo in vaste vorm lijkt me stiekem wel gek trouwens.

 • Reageer Marije 23 juli 2017

  Ik zie vaak haar producten voorbij komen en het ziet er zo geweldig uit. Toch een keer gaan bestellen.

 • Reageer Loes 23 juli 2017

  Ik ken deze webshop niet en de producten ook niet, maar het klinkt wel leuk en lekker! Ze zien er ook super leuk uit.

 • Reageer Lindsey Beljaars 23 juli 2017

  Super leuke webshop is dat!! Leuke items heb je uitgekozen!

 • Reageer Iris 23 juli 2017

  Het is volgens mij al een feestje om de bestelling uit te pakken! Alle producten lijken mij heerlijk!

 • Reageer Chelsey 23 juli 2017

  Wat een leuke producten allemaal! Ik ga ook eens een kijkje nemen bij deze webshop.

 • Reageer Kim 24 juli 2017

  Het lijken me erg fijne producten! Ben erg benieuwd naar de geur.

 • Reageer evelien 24 juli 2017

  De producten zien er zo leuk uit! Ik ben er erg benieuwd naar geworden. <3
  Liefs, Evelien

 • Reageer Kayla 25 juli 2017

  Dit ziet er heel goed uit! Ik ga zeker eens een kijkje nemen bij deze webshop 🙂

 • Reageer Mylou 25 juli 2017

  Wat een superleuke producten! Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog nooit van deze shop gehoord heb, maar ik ben enthousiast 🙂

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  OOTD Porto: Off-shoulder top

  Ik deel vandaag weer een nieuwe outfit van de reeks outfits die ik in Porto heb gedragen. Ik vond het...

  Close