OOTD Porto: Off-shoulder top

20 juli 2017 | Geplaatst in Fashion, OOTD

Ik deel vandaag weer een nieuwe outfit van de reeks outfits die ik in Porto heb gedragen. Ik vond het zo leuk om eens in het buitenland locaties te zoeken voor de outfitfoto’s. Dit keer zijn de foto’s gemaakt in het de tuinen van Palácio de Cristal. Het paleis stelde niet zoveel meer voor, maar de tuinen waren op zich wel mooi en je had een prachtig uitzicht op de Douro. Ik laat in deze outfit mijn nieuwe off-shoulder top van Tezenis zien. Kijk je mee?
OOTD Porto: Off-shoulder top

OOTD Porto: Off-shoulder top

De off-shoulder trend is al wel een tijdje bekend, maar ik heb er nog niet aan mee gedaan. Ik heb wel eens een jurkje of shirtje gepast, maar het feit dat de mouwen niet op de plek zitten waar ze horen, zorgde ervoor dat ik ze niet kocht. Ik had iedere keer het gevoel dat ik de mouwen omhoog moest hijsen. In Porto kwam ik bij de Tezenis echter een hele leuke off-shoulder top tegen. Nadat ik hem gepast had, kwam ik tot de conclusie dat het eigenlijk wel erg leuk stond.

Ik draag tijdens een citytrip het liefst korte broekjes (als het weer dat toe laat) met een hempje of shirtje en sneakers. Dit zit het comfortabelst en sneakers lopen nou eenmaal lekker. In deze outfit heb ik shorts van Stradivarius aan, die kocht ik in Barcelona, en ik draag mijn Adidas Superstars. Ik had trouwens geen strapless BH bij me in Porto, dus vandaar dat je wel een BH bandje ziet.

Top – Tezenis / Shorts – Stradivarius / Sneakers – Adidas / Horloge – TomTom.
OOTD Porto: Off-shoulder top OOTD Porto: Off-shoulder top OOTD Porto: Off-shoulder top OOTD Porto: Off-shoulder top OOTD Porto: Off-shoulder top OOTD Porto: Off-shoulder top OOTD Porto: Off-shoulder top OOTD Porto: Off-shoulder top OOTD Porto: Off-shoulder top OOTD Porto: Off-shoulder top

Wat vind jij van de off-shoulder trend?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

8 reacties

 • Reageer marije 20 juli 2017

  Super leuke top! Staat je goed deze outfit

 • Reageer Malou | Blonde Blossom 20 juli 2017

  Leuke look, ik vind je shirtje erg leuk! En wat een prachtige locatie is dit zeg, die tuinen zijn zo mooi! Malou x

 • Reageer Jorinda 20 juli 2017

  Wat een leuke outfit weer =)
  Leuke zomerse foto’s!
  Liefs Jorinda

 • Reageer Joanne 20 juli 2017

  Leuk dat topje 🙂

 • Reageer Susan 21 juli 2017

  Wat een leuke zomerse foto’s! Heerlijk 🙂

 • Reageer Laura - LvanR.nl 21 juli 2017

  Erg leuke top! Staat je goed! Rest ban je outfit is ook top, ideaal voor op vakantie. Mooie omgeving is het inderdaad!

 • Reageer Nicole 21 juli 2017

  Wat een leuke zomerse outfit zeg! Super leuk!

 • Reageer TypischKim 21 juli 2017

  Wat een leuk topje! De foto’s zijn erg mooi!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES WEEKLY 148: Foto’s Porto

  Normaal gesproken deel ik wekelijks mijn fotodiary met jullie in GLAMOURMOES WEEKLY, maar vandaag doe ik het even anders. Ik...

  Close