Lovea Nature Teguila Sunrise en Cosmopolitan

14 juli 2017 | Geplaatst in Beauty, Dierproefvrij, Review

Als ik iets met alcohol neem op een feestje, festival of verjaardag dan is dat geen bier of wijn. Nee dan ga ik het liefst voor een zoet mixdrankje, Boswandeling of een cocktail. Toen ik een tijdje terug in de Holland & Barrett (vroeger De Tuinen) stond, ontdekte ik de Lovea Nature producten. Ik had er al veel over gelezen, maar nog niets van geprobeerd. Nadat ik zo’n beetje alle shower gels had geroken koos ik er twee uit om mee te nemen naar huis. En vandaag laat ik deze Tequila Sunrise en Cosmopolitan shower gel aan jullie zien.
Lovea Nature Teguila Sunrise en Cosmopolitan

Lovea Nature Teguila Sunrise en Cosmopolitan

Wie wil er nou niet een tropische shower gel gebruiken tijdens het douchen. Ik in ieder geval wel, want ik hou van zoete en fruitige geuren onder de douche. Ik koos in de Holland & Barrett voor Tequila Sunrise en Cosmopolitan, maar je kunt ook de volgende geuren kopen: Blue Lagoon, Margarita of Piña Colada. Als je benieuwd bent wat ik van de deze Lovea Nature producten vind moet je zeker even blijven lezen.
Lovea Nature Teguila Sunrise en Cosmopolitan

Cosmopolitan shower gel

Laat u verleiden door uw favoriete mix die uw huid respecteert dankzij de ultra-innovatieve formule LOVEA NATURE! De unieke samenstelling zonder sulfaat en parabenen reinigt uw huid. De euphorische douchegel Cosmopolitan is ultrabruisend en zoet dankzij de heerlijke geur van rode vruchten. Ga op reis zodra u ‘s ochtends in de douche stapt! [Lovea]

Als je een Cosmopolitan cocktail besteld bij een bar dan krijg je een drankje die bestaat uit wodka, sinaasappellikeur, cranberrysap en limoen. Ik ben benieuwd of we dit ruiken in de showergel.
Lovea Nature Teguila Sunrise en Cosmopolitan

Ingrediënten

AQUA (WATER), DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, SODIUM COCOYL ISETHIONATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, DECYL GLUCOSIDE, GLYCERIN, POLYQUATERNIUM-7, HYDROXYPROPYLTRIMONIUM HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, CETRIMONIUM CHLORIDE, SODIUM CHLORIDE, PARFUM (FRAGRANCE), PEG-150 PENTAERYTHRITYL TETRASTEARATE, CHLORPHENESIN, SODIUM BENZOATE, PPG-2 HYDROXYETHYL COCAMIDE, CITRIC ACID, BENZOPHENONE-4, POLYQUATERNIUM-10, POTASSIUM SORBATE, PHENOXYETHANOL, CITRONELLOL, GERANIOL, LIMONENE, CI 17200
Lovea Nature Teguila Sunrise en Cosmopolitan

Tequila Sunrise shower gel

Laat u verleiden door uw favoriete mix die uw huid respecteert dankzij de ultra-innovatieve formule LOVEA NATURE! De een unieke samenstelling zonder sulfaat en parabenen reinigt uw huid. De douchegel Tequila Sunrise verkwikkende is licht en zonovergoten dankzij de zeer sappige perzikgeur. Ga op reis zodra u ‘s ochtends in de douche stapt! [Lovea]

Bestel je een Tequila Sunrise in een bar dan krijg je een prachtig drankje die eruit ziet als een zonsopgang met de volgende ingrediënten: tequila, sinaasappelsap, grenadine en een scheutje limoen- of citroensap.
Lovea Nature Teguila Sunrise en Cosmopolitan

Ingrediënten

AQUA (WATER), DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, SODIUM COCOYL ISETHIONATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, DECYL GLUCOSIDE, GLYCERIN, POLYQUATERNIUM-7, HYDROXYPROPYLTRIMONIUM HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, PARFUM (FRAGRANCE), CETRIMONIUM CHLORIDE, SODIUM CHLORIDE, PEG-150 PENTAERYTHRITYL TETRASTEARATE, CHLORPHENESIN, PPG-2 HYDROXYETHYL COCAMIDE, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, BENZOPHENONE-4, POLYQUATERNIUM-10, POTASSIUM SORBATE, PHENOXYETHANOL, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, CI 15985, CI 17200
Lovea Nature Teguila Sunrise en Cosmopolitan

Verpakking

Allereerst de verpakking van de Lovea producten, daar wordt ik al super vrolijk van. Door de doorzichtige flacon zie je dat de shower gel een lekker kleurtje heeft. De Cosmopolitan variant is een beetje rood/paars van kleur, het doet me denken aan cassis. En de Tequila Sunrise is lekker fris oranje. Ik vind de vormgeving van de flessen erg leuk en je kan meteen al raden dat er in de Cosmopolitan cranberry verwerkt zit en bij de Tequila Sunrise staat een perzik op de verpakking. De verpakkingen hebben een klikdop en bevatten 250 ml per stuk. Ze zijn verkrijgbaar voor € 5,49 bij de Holland & Barrett.
Lovea Nature Teguila Sunrise en Cosmopolitan

Product

Op onderstaande foto zie je beide shower gels op mijn hand. Links is de Tequila Sunrise en rechts de Cosmopolitan. Als de shower gel uit de fles komt is het een beetje een jelly-achtige substantie, dat is op deze foto niet te zien. Ik vind de substantie eigenlijk wel lekker zo, want het loopt niet gelijk van je hand af het putje in. Zodra je ze met water vermengd beginnen ze beide gewoon heel lekker te schuimen en kun je het product lekker verdelen over je lichaam.

Tequila Sunrise – ruikt overduidelijk naar hele lekkere zoete perziken! En hoewel dit helemaal geen ingrediënt is van de officiële cocktail is het wel echt een super lekkere geur. Ik pak deze zomerse shower gel dan ook regelmatig als ik aan het douchen ben. Lekker zoet en fruitig.

Cosmopolitan – ruikt heerlijk fruit en zoet! De cranberry kan ik er niet direct uithalen, maar op de achterkant van de verpakking staat dat het ruikt naar rode vruchten. Daar kan ik me heel goed in vinden en ook van deze geur ben ik fan. Echt een ultiem geluksmomentje onder de douche met deze geur.Lovea Nature Teguila Sunrise en Cosmopolitan

Conclusie

Ik denk dat je al wel kan raden dat ik heel enthousiast ben over deze op cocktails geïnspireerde shower gels! Ze ruiken lekker, schuimen goed en drogen mijn huid niet uit. Daarnaast zitten er geen sulfaten of parabenen in en is Lovea dierproefvrij.

Hou jij ook van fruitige, zomerse geuren en een feestje voor onder de douche? Neem dan een kijkje bij de Holland & Barrett of bestel ze online via bijvoorbeeld Drogistplein.Lovea Nature Teguila Sunrise en Cosmopolitan

Wat is jouw favoriete geur qua shower gel?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

8 reacties

 • Reageer Marije 14 juli 2017

  Klinkt echt super lekker. Het is dat ik op dit moment al zoveel zomerse douchegels heb staan, anders had ik ze zeker gekocht

 • Reageer Sonja 14 juli 2017

  Ik heb deze ook en de blauwe variant is mijn favoriet, uhm… iets met blue carahuppeldepup… ik google ff! Nee blue lagoon dus! ?

 • Reageer Nina Simplynspecial 14 juli 2017

  Nog helemaal niks geprobeerd van dit merk. Ben wel benieuwd geworden 🙂 Alleen mijn douchegel stash is echt absurd groot.. Voorlopig koop ik niks, hihi.

 • Reageer Lindsey Beljaars 15 juli 2017

  Oeh klinkt lekker!!

 • Reageer Loes 15 juli 2017

  Deze zien er echt heel lekker en leuk uit! Het klinkt heel lekker zoetig en perfect voor de zomer.

 • Reageer Susan 15 juli 2017

  Ik vond deze allebei echt heerlijk 🙂

 • Reageer Chelsey 15 juli 2017

  Wat een heerlijke producten lijken mij deze!

 • Reageer Daniëlle 15 juli 2017

  Oeh, dat klinkt heerlijk. Ik heb dit merk nog nooit geprobeerd.

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  OOTD Porto: Tezenis tanktop

  Het is alweer ruim een maand geleden dat ik in Porto ben geweest, maar door privé omstandigheden heb ik sinds...

  Close