Therme Dutch Glory Whipped Cream

8 mei 2017 | Geplaatst in Beauty, Dierproefvrij, Review

Begin april plaatste ik een review van de Therme Saigon Pink Lotus Butter en daar was ik heel enthousiast over. Ik kocht bij de Etos tegelijk met de Saigon Pink Lotus variant ook een product uit de nieuwe lijn van Therme, Dutch Glory. Toen ik voor het eerst kennismaakte met de Therme Dutch Glory lijn dacht ik niet dat ik er producten van zou kopen. Maar tijdens een rondje bij het schap van Therme producten en na het ruiken van alle geuren, sprong deze er toch wel uit.
Therme Dutch Glory Whipped Cream

Therme Dutch Glory Whipped Cream

Verwen en verzorg je huid met de heerlijke Body Butter van Therme Dutch Glory. Deze Whipped Cream is als een slagroom voor je huid en smelt zacht op de huid door de lichaamstemperatuur, hierdoor is deze Whipped Cream van Therme Dutch Glory gemakkelijk uit te masseren én is deze niet vet. De heerlijke zachte en opgeklopte slagroomstructuur van deze hydraterende body butter van Therme Dutch Glory verwent en verzacht de huid optimaal met melk- en tulpextracten. Voor een zijdezachte en stralende huid. De Therme Dutch Glory Wipped Cream bevat geen SLS, SLES, Parabenen of Minerale Oliën. [Therme]

Therme Dutch Glory is de nieuwste lijn van Therme en is lekker Nederlands. De lijn bestaat uit een bodylotion spray, whipped cream, douche scrub, douche gel en douche schuim. Een ruime keuze dus en voor ieder wat wils. Ik koos voor de Whipped Cream, omdat ik de substantie erg interessant vond. Lees hieronder mijn oordeel over dit Nederlandse getinte product.
Therme Dutch Glory Whipped Cream

Verpakking

De body producten van Therme zitten allemaal in de grote herkenbare plastic pot. Ik vind dit soort potten heerlijk, want er zit lekker veel in en de deksel sluit gewoon goed af. Het design is typisch Nederlands en past heel goed bij de naam. Je ziet tulpen, een molen, een koe en een kan met melk en dat allemaal met een blauw landschap op de achtergrond. Verder vind je er nog wat informatie over het product en op de onderkant staat de ingrediëntenlijst. De pot bevat 250 ml en is verkrijgbaar bij de meeste drogisterijen voor € 9,95.
Therme Dutch Glory Whipped Cream

Ingrediëntenlijst

Normaal sta ik uitgebreider stil bij de ingrediëntenlijst, maar vandaag had ik daar helaas geen tijd meer voor. Zoals op de verpakking al staat is de Whipped Cream vrij van SLS, SLES, Parabenen of Minerale Oliën. Daarnaast is het merk dierproefvrij, dus top!

aqua, glycerin, ethylhexyl stearate, cetearyl alcohol, stearic acid,palmitic acid, dicaprylyl ether, dimethicone, phenoxyethanol, bis-peg/ ppg-20/ 5 peg/ ppg 20/ 5 dimethicone, methoxy peg/ ppg-25/ 4 dimethicone, caprylic/ capric triglyceride, parfum, acrylates/ beheneth-25 methacrylate copolymer, hydrolyzed milk protein, tocopherol, pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, citronellol, alpha-isomethyl ionone, butylphenyl methylpropional, benzyl salicylate, geraniol, eugenol, cinnamyl alcohol, tetrasodium iminodisuccinate, disodium edta, ethylhexylglycerin, piroctone olamine, sodium hydroxide.
Therme Dutch Glory Whipped Cream

Product

Als je de deksel van het product opendraait dan zie je een witte substantie. Je kunt direct zien dat het geen gewone body butter is en dat blijkt helemaal als je wat met je vingers uit de pot haalt. Hieronder zie je de textuur van de whipped cream heel goed. Het is echt heel luchtig en zacht. Slagroom die net iets te lang geklopt is, of mon chou die je met suiker mixt voordat je de slagroom toevoegt. Ik vind het een hele fijne textuur, die je makkelijk uit de pot haalt en goed kunt uitsmeren.

Ik had echt niet verwacht dat ik de geur van dit product lekker zou vinden, omdat er zoveel bloemen in verwerkt zitten, maar niets is minder waar. De Whipped Cream ruikt naar tulpen, rozen en jasmijn. Door de melk is de geur niet te bloemig en juist romiger. Ik vind het echt een heerlijke geur.
Therme Dutch Glory Whipped Cream

Conclusie

Ik kan je vertellen dat ik echt een groot fan ben van deze Whipped Cream. En dat komt door de textuur, maar ook door de geur. Het is echt een typische Nederlandse geur die ik ontzettend kan waarderen. En natuurlijk is het niet geheel onbelangrijk dat dit verzorgingsproduct mijn huid heerlijk zacht maakt. Ik gebruik deze Dutch Glory Whipped Cream graag als ik gedoucht heb ‘s avonds. Dan trekt de geur ook lekker in mijn pyjama en wordt ik ‘s ochtends wakker met een hele gehydrateerde en zachte huid. Kortom ik vind het echt een aanrader!
Therme Dutch Glory Whipped Cream

Heb jij deze geurlijn van Therme al gespot en geroken?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

7 reacties

 • Reageer Lindsey Beljaars 8 mei 2017

  Ik ben ook dol op dit product van Therme!

 • Reageer femketje 8 mei 2017

  klinkt super nice 😀

 • Reageer Sonja 8 mei 2017

  Ik ben hem nog niet tegen gekomen, gadverpielekes! Ik wil het zo graag proberen! Tja,… durp! ?

 • Reageer Manon 8 mei 2017

  Therme is heerlijk, als ik alles beetje op heb gemaakt ga ik hier eens na kijken

 • Reageer Susan 9 mei 2017

  Ik heb hem ook nog niet gezien.. Gauw eens op zoek!

 • Reageer Mariëlle 13 mei 2017

  Ik heb helemaal niets van dit merk geprobeerd, oeps! Maar dit klinkt erg fijn 🙂

 • Reageer Mariëlle | Me-licious 22 mei 2017

  De dutch glory whipped cream variant ken ik nog niet. Heb wel vaker body producten van de Thermen. Ik vind dat de producten altijd lekker vettig zijn en dat is super goed voor mijn huid. Ook neemt mijn huid de bodycream snel op. Na het lezen van jouw review ben ik helemaal benieuwd geworden naar de geur, maar helaas heb ik hem nog nergens kunnen vinden 🙁

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES gaat verhuizen 3: Woonkamer geverfd

  Op 1 april kwam het tweede deel van GLAMOURMOES gaat verhuizen online en vandaag, bijna een maand later is het...

  Close