GLAMOURMOES gaat verhuizen 3: Woonkamer geverfd

30 april 2017 | Geplaatst in GLAMOURMOES gaat verhuizen, Lifestyle

Op 1 april kwam het tweede deel van GLAMOURMOES gaat verhuizen online en vandaag, bijna een maand later is het tijd voor deel 3. In het derde deel laat ik jullie weer zien hoe alles vordert tijdens het klussen in mijn nieuwe huis. Voor mijn gevoel lag het een tijdje stil, maar inmiddels is er weer flink wat gebeurd. Helaas ook wel een tegenslag met de keuken, maar dat vertel ik jullie later. Voor nu laat ik jullie weer zien wat er zoal gedaan is in de woonkamer middels GLAMOURMOES gaat verhuizen 3. Kijk je mee?GLAMOURMOES gaat verhuizen 3

GLAMOURMOES gaat verhuizen 3: Woonkamer geverfd

De afgelopen weken is er echt ontzettend veel gedaan in huis en had ik eindelijk weer het idee dat het einde in zicht is. De muren in de woonkamer zijn voorgestreken en geverfd, er is een begin gemaakt met kozijnen schilderen en de gang is ook geschilderd. Vorige week zaterdag is de laminaatvloer gelegd in de woonkamer, een begin gemaakt in de slaapkamer en dat laminaat ligt er inmiddels ook in. Deze beelden moeten jullie alleen nog tegoed houden, want ik heb niet meer gefilmd de afgelopen week. Dus ook de keuken is nog even niet zichtbaar in deze video, maar die staat al wel op z’n plek. Alleen nog niet alles kon worden aangesloten, omdat het maatwerkblad helaas niet op maat bleek te zijn. Ik zocht tegels uit voor de keuken en daarnaast zijn de meubels al geleverd. Hieronder kun je de video bekijken met alle beelden van de afgelopen weken.

Wat vind jij van de kleur op de muur?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

13 reacties

 • Reageer Susan 30 april 2017

  Wat leuk zo’n video!

 • Reageer Bea 30 april 2017

  Begint er al mooi uit te zien!
  Prachtige kleur op de muur.

 • Reageer Danielle 1 mei 2017

  Wat een leuke video. Hele mooie kleur !

 • Reageer Sonja 2 mei 2017

  Hey, video! Altijd tof! Zijn jouw wimpers echt? Mens… wat een mooie ogen, valt me nu pas op! Goed, we keken ook naar een groene muur en al vind ik groen niet echt een mooie kleur, dit antieke kleurtje (zo heet dat toch?) heeft echt iets heel speciaals… of is het nou grijs… hahaha je moet mij als Grafisch technicus nu een schop onder mijn popo geven!!!

  • Reageer GLAMOURMOES 7 mei 2017

   Ja haha, dat zijn mijn eigen wimpers! Dank je voor het compliment! De kleur heet cementgrijs haha.

 • Reageer Sandra 3 mei 2017

  Die kleur: wauw! Ik vind ‘m echt prachtig! Ondanks dat ik niet van groen houd vind ik zo’n vintage achtige kleur als deze wel erg tof. Zag het vorige week ook al in de Ikea in een van de showroom huiskamers. Super leuk! Was toen al gelijk verkocht haha.

 • Reageer Joanne 3 mei 2017

  Hele leuke kleur! 🙂

 • Reageer Anna Gerrie 3 mei 2017

  Wat een mooie kleur op de muur zeg!

 • Reageer Rebecca 4 mei 2017

  Ohhh ik ben nu echt een beetje jaloers. Die kleur wilde ik zelf onwijs graag op mijn muur maar mijn vriend was het hier niet mee eens. Ik kan dus niet anders zeggen dan dat ik de kleur erg geslaagd vind!

  • Reageer GLAMOURMOES 7 mei 2017

   Jammer dat je vriend het er niet mee eens was. Welke kleur heb je nu op de muur?

 • Reageer Mariëlle 7 mei 2017

  Aah zo leuk!! Ik kan niet wachten tot ik hopelijk ook snel dit allemaal ‘moet’ gaan doen!

 • Reageer Saskia 7 mei 2017

  Super tof!

 • Reageer Mariëlle | Me-licious 22 mei 2017

  wauw wij praten al maanden over een muurtje mintgroen verven… tot not toe durven we het niet! Ik moet eerlijk zeggen dat dit kleurtje groen niet helemaal mijn ding is, maar ik vind het wel super staan. Nu word ik niewwsgierig naar de rest!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Outfit: Witte blouse met stippen

  Een tijdje terug liet ik jullie mijn nieuwe schoenen van Sacha zien, schoenen waar ik nog steeds heel blij van...

  Close