Therme Saigon Pink Lotus Body Butter

7 april 2017 | Geplaatst in Beauty, Dierproefvrij

Afgelopen zondag kwam er een beauty shoplog online met daarin mijn eerste geshopte dierproefvrije producten. Ik kocht onder andere twee verzorgende producten voor mijn lichaam van Therme. Als ik een nieuw product koop, dan kan ik het eigenlijk niet laten om deze gelijk te gaan testen en dat heb ik dus ook gedaan. Daarom vandaag al een review van de Therme Saigon Pink Lotus Body Butter.
Therme Saigon Pink Lotus Body Butter

Therme Saigon Pink Lotus Body Butter

Therme Saigon Pink Lotus body butter is een rijke en verzorgende body butter met de romantische geurbeleving van roze lotus, amber, vanille en sandelhout. De huid wordt heerlijk zacht en intensief gevoed door de actieve extracten van amber en lotus in deze body butter.

Ik hou van body butters en merk ook weer hoe erg ik het gemist heb om lekker te smeren na het douchen. De body butters van Therme heb ik altijd heel fijn gevonden en daarom ben ik blij dat ik er nu weer twee in mijn bezit heb. Vandaag review ik de butter uit de Saigon Pink Lotus lijn en ik ben er super enthousiast over.
Therme Saigon Pink Lotus Body Butter

Verpakking

De productlijnen van Therme hebben ieder hun eigen kleur en afbeeldingen en geheel in lijn der verwachting is de Saigon Pink Lotus lijn roze gekleurd. De body butter zit in een grote plastic pot met een draaideksel erop. Op het plaatje een Aziatisch landschap en lotusbloemen afgedrukt en dat alles met een roze tint. Ook het woord ‘serenity’ staat op de verpakking en dat is ook wat er uitgestraald wordt. Ik vind een pot met body butter altijd wel fijn, want daar zit lekker veel in. Ook in deze van Therme zit een hoeveelheid van 250 gram. Dat betekent dat je er lekker lang mee kunt smeren.
Therme Saigon Pink Lotus Body Butter

Ingrediëntenlijst

Hieronder zie je de ingrediëntenlijst van de Therme Saigon Pink Lotus Body Butter. Je ziet hoog op de lijst glycerine en sheaboter die een verzorgende en verzachtende werking. Daarnaast staat parfum hoog op de lijst. Ik hou zelf wel van een lekker geurend parfum, dus voor mij geen probleem. Verder zitten er ook siliconen in deze pot van Therme.

aqua, ethylhexyl stearate, cyclopentasiloxane, glycerin, butyrospermum parkii butter, cetyl alcohol, glyceryl stearate, peg-100 stearate, lanolin alcohol, cera microcristallina, parfum, dimethicone, phenoxyethanol, hydroxyethyl acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, nelumbo nucifera flower extract, amber extract, sorbitan isostearate, polysorbate 60, cyclotetrasiloxane, benzyl salicylate, hexyl cinnamal, linalool, alpha-isomethyl ionone, citronellol, coumarin, ethylhexylglycerin, sodium benzoate, potassium sorbate, tetrasodium iminodisuccinate, citric acid.
Therme Saigon Pink Lotus Body Butter

Product

Niet geheel onbelangrijk is natuurlijk het product en de geur ervan. Ik ben gek op lekker geurende en goed smerende producten. Allereerst de substantie van de butter: die is zacht en vol van structuur. Het product is heel gemakkelijk uit de pot te halen en dat is ook altijd prettig. Daarnaast is het niet zo dun dat het van je vingers afvalt. De body butter is zo goed als wit van kleur. En de geur is echt heerlijk. Een hele warme geur, maar ook wel zoet. Heel fijn voor de avonden die nog wat kouder zijn dan in de zomer natuurlijk. Je ruikt goed de amber en vanille.
Therme Saigon Pink Lotus Body Butter

Conclusie

Ik kan concluderen dat ik over deze body butter heel erg te spreken ben. Ik vind het heerlijk om dit product erbij te pakken als ik me gedoucht heb. De geur is ontzettend lekker en die blijf je ook nog wel even goed ruiken. De butter smeer ik het liefst op mijn huid als ik mijn pyjama aan ga trekken, omdat het wat langer duurt voordat ie is ingetrokken. Maar als ik dan ‘s ochtends opsta heb ik echt een heerlijke zachte huid en dat vind ik het allerbelangrijkste van een huidverzorgend product.

De Therme Saigon Pink Lotus Body Butter is verkrijgbaar bij de drogist en kost € 9,95
Therme Saigon Pink Lotus Body Butter

Heb jij een favoriete lijn van Therme? Zo ja, welke is dat dan?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

12 reacties

 • Reageer femketje 7 april 2017

  ik vind deze echt super nice 😀

 • Reageer Chelsey 7 april 2017

  Klinkt echt heerlijk! Producten van Therme zijn altijd fijn 🙂

 • Reageer Iris 7 april 2017

  Ik vind deze geur om eerlijk te zijn niet zo heel lekker, maar andere body butters vind ik dan wel weer helemaal top van Therme!

  • Reageer GLAMOURMOES 7 april 2017

   Dat kan natuurlijk. ‘Smaken’ verschillen haha.

 • Reageer Lindsey Beljaars 7 april 2017

  Ik ben dol op Therme,!!

 • Reageer priscilla 7 april 2017

  Ik vind Therme echt een heerlijk merk! Ik ben benieuwd naar deze geur, ik ken het nog niet 🙂

 • Reageer Donna 7 april 2017

  Wat ziet dit er goed uit! Ik zal binnenkort het eens een kans geven als ik het in de winkel tegenkom!

 • Reageer Danielle 7 april 2017

  Ik vind deze geur echt heerlijk !

 • Reageer Rachel Kromdijk 7 april 2017

  Oh ik ben echt gek op dit merk, vaak krijg ik dit soort dingen altijd met mijn verjaardag.
  Deze creme klinkt echt super fijn

 • Reageer Manon 7 april 2017

  Dit lijkt mij een heerlijke body butter. Therme is sowieso erg fijn

 • Reageer Sonja 8 april 2017

  Heerlijk spul, ruikt ook nog eens verrukkelijk!

 • Reageer Beautyjuf 9 april 2017

  De body butters van Therme staan hoog op mijn wishlist! Al zal ik die voorlopig niet in mijn bezit krijgen, want ik heb mezelf een no buy opgelegd. De substantie ziet er heerlijk romig uit. Wat lijkt me dit een heerlijk goedje voor mijn lichaam. Je hebt me nieuwsgierig gemaakt naar de geur! Fijne zondag, meid!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  New in: Sacha chelsea Boots

  Je kan me echt blij maken met een nieuw paar schoenen. En in mijn nieuwe huis komt een kledingkast met...

  Close