New in: Sacha chelsea Boots

3 april 2017 | Geplaatst in Fashion

Je kan me echt blij maken met een nieuw paar schoenen. En in mijn nieuwe huis komt een kledingkast met daarnaast een heleboel planken waar ik mijn schoenen op kan uitstallen. Ik ben alleen bang dat in het tempo waarin ik nu schoenen ontvang/koop dat dit niet genoeg zal zijn. Ik heb nu al twee schoenenkasten van de Ikea waar ik niet eens alle paren in kwijt kan. Maar we zullen zien hoe dat loopt. Vandaag heb ik weer een nieuw paar chelsea boots die ik mag toevoegen aan mijn collectie. Ik introduceer jullie mijn nieuw Sacha Chelsea Boots.
Sacha Chelsea Boots

Sacha chelsea Boots

Je zou denken dat ik wel genoeg schoenen heb, maar toch kan ik heel blij worden van een nieuw paar. Hoewel ik soms echt niet kan kiezen tussen verschillende paren, moest ik nu toch wat langer nadenken voordat ik een paar in mijn digitale winkelmandje dumpte. Want ja eigenlijk heb ik wel van alles wat en vooral sneakers zijn favoriet. Maar naast sneakers vind ik nog een bepaald soort schoenen fijn en dat zijn chelsea boots. Ze lopen lekker, zijn makkelijk te combineren en daarnaast kan ik ze ook aan naar mijn werk. Ik koos daarom voor deze Sacha chelsea boots uit de Sacha Premium collectie.
Sacha Chelsea BootsSacha Chelsea Boots
Deze prachtige schoenen zijn echt mijn nieuwe maatjes! Ik moet ze nog wel even een beetje inlopen, want ze zijn van echt leer en iets hoger dan mijn andere chelsea boots. Het leuke aan dit model vind ik de gouden ritjes aan de achterkant, die ook nog daadwerkelijk een functie hebben. Je moet namelijk de rits openen om de schoen aan te kunnen trekken. Ik merk ook dat ik vaker zwarte schoenen draag naar mijn werk, omdat ik deze zakelijk goed kan combineren. Deze chelsea boots passen daarom ook perfect bij de rest van mijn collectie ‘werkschoenen’. Het hakje zorgt voor net wat meer vrouwelijkheid.
Sacha Chelsea BootsSacha Chelsea Boots

Schoenen van Sacha

Deze prachtige zipper enkellaarsjes kosten € 119,99, maar dan heb je wel hele toffe leren schoenen. Ben je ook nog op zoek naar een nieuw paar schoenen, maar ben je niet zo van deze enkellaarsjes? Wellicht dat je dan wat vind tussen de loafers, heels of sandalen die je kunt vinden in de webshop van Sacha.

Wat is jouw favoriete paar schoenen?

liefs marloes

Dit artikel bevat (een) product(en) die is/zijn opgestuurd in samenwerking met een bedrijf.

Vorige post Volgende post

20 reacties

 • Reageer evelien 3 april 2017

  Wat zijn ze pretty! Schoenen kan je nooit genoeg hebben, en zeker niet zulke mooie zwarte laarsjes. <3
  Liefs,
  Evelien

 • Reageer Lindsey Beljaars 3 april 2017

  Ah ze zijn echt super leuk!!

 • Reageer Kelly 3 april 2017

  Wat gaaf met die rits, ik vind ze tof! 🙂

 • Reageer Daphne 3 april 2017

  Ah wat een leukerds, ook leuk detail met die rits aan de achterkant!

 • Reageer Manon 3 april 2017

  Ik vind de boots erg gaaf

 • Reageer Nicole 3 april 2017

  Oeeeeeh deze zijn leuk! Echt tof met dat ritsje zo achterop.

 • Reageer Bertine 3 april 2017

  Ze zijn erg leuk en passen echt overal bij!

 • Reageer Kim 3 april 2017

  Wat een ontzettend leuke laarsjes!

 • Reageer Nina Simplynspecial 3 april 2017

  Ik vind ze echt heel erg leuk! Zo’n paar mis ik nog in mijn kast 🙂

 • Reageer Chelsey 3 april 2017

  Wat een leuke bootiesss!! Mooie foto’s ook 🙂

 • Reageer Jorinda 4 april 2017

  Wat een mooie laarsjes zeg =)
  Liefs Jorinda

 • Reageer Nathalie 5 april 2017

  ze zijn echt leuk!

 • Reageer Sonja 5 april 2017

  Ik ben dol op laarsjes! Liefst van elke kleur een paar!

 • Reageer Jolanda 5 april 2017

  Wat zijn ze gaaf!!! Die wil ik ook! ?

 • Reageer Malou 6 april 2017

  Ze zijn echt mooi!

 • Reageer Natascha 6 april 2017

  Toffe boots heb je uitgezocht meis! En inderdaad, welke vrouw wordt daar nu niet vrolijk van 😉

 • Reageer Charlotte 6 april 2017

  Hele leuke laarsjes! Ben benieuwd hoe je ze gaat combineren

 • Reageer Peggy 7 april 2017

  Leuke laarsjes!! Love it 🙂 Je maakt ook mooie foto’s, complimenten :).

 • Reageer Florentine 8 april 2017

  Wauw wat zijn ze onwijs mooi! Ik vind echt dat je hele mooie foto’s maakt <3

 • Reageer Outfit: Witte blouse met stippen - GLAMOURMOES.nl 28 april 2017

  […] New in: Sacha chelsea Boots […]

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Shoplog The Body Shop, Lush en Etos

  Afgelopen vrijdag kon je in het artikel lezen dat ik overga op dierproefvrije producten en als dan blijkt dat al...

  Close