GLAMOURMOES gaat verhuizen 2: Verven, voorstrijken en de tuin

1 april 2017 | Geplaatst in GLAMOURMOES gaat verhuizen, Lifestyle

Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe video in de categorie ‘GLAMOURMOES gaat verhuizen’. De eerste video betrof een hometour waarbij ik jullie liet zien hoe mijn huis eruit ziet. Inmiddels zijn we een paar weken verder en is er weer aardig wat gebeurd. Langzaam aan begin je ook resultaat te zien, nadat er eerst voornamelijk gesloopt en stof gemaakt is. Kijk je mee naar GLAMOURMOES gaat verhuizen 2: Verven, voorstrijken en de tuin.
GLAMOURMOES gaat verhuizen 2

GLAMOURMOES gaat verhuizen 2: Verven, voorstrijken en de tuin

In de nieuwste video van GLAMOURMOES gaat verhuizen 2 laat ik jullie zien hoe het er op dit moment voor staat in mijn huis. Er is al heel veel werk verricht, maar er moet ook nog wel het een en ander gebeuren. Maar gelukkig ga ik nu resultaat zien en dat motiveert alleen maar meer om door te gaan. Je wil graag dat alles zo snel mogelijk af is, maar ik kan niet alles zelf en ben afhankelijk van anderen. Daarnaast heeft mijn lichaam de afgelopen week geprotesteerd tegen de drukke weken. Als ik deze video terug kijk vind ik het echt leuk om te zien hoe het huis aan het veranderen is. Inmiddels is de stucadoor klaar en zijn alle kamers boven geverfd op twee kleine muren na. Daarnaast ben ik met mijn vader begonnen om de gipsplaten te bevestigen op de slaapkamer. Ik heb ook al een kledingkast uitgezocht, die kan besteld worden zodra de maten helemaal zijn opgemeten. Kijk je mee?

Wat vind jij van de update over mijn huis?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Sonja 1 april 2017

  Wat een heerlijk huis! Het is veel werk, maar uiteindelijk heb je iets wat echt van jullie is.

 • Reageer elke 1 april 2017

  Het is inderdaad veel merk maar je zal achteraf echt een heerlijke gezellig huisje hebben!

 • Reageer Lesley 2 april 2017

  Super leuk om te zien het is allemaal zo herkenbaar!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Overgaan op dierproefvrije merken en producten

  Het zit al een langere periode in mijn hoofd, maar ik wist nog niet zo goed hoe ik het moest...

  Close