GLAMOURMOES gaat verhuizen 1: Hometour

10 maart 2017 | Geplaatst in GLAMOURMOES gaat verhuizen, Lifestyle

Zoals jullie wellicht weten heb ik een huis gekocht en mocht ik na vier maanden wachten eindelijk 1 maart de sleutel in ontvangst nemen. Het leek me leuk om jullie mee te nemen in het proces van klussen en verhuizen. Daarom heb ik alvast een hometour voor jullie opgenomen om te laten zien hoe mijn huis eruit ziet voor al het klussen. Kijk je mee naar GLAMOURMOES gaat verhuizen 1?
GLAMOURMOES gaat verhuizen 1

GLAMOURMOES gaat verhuizen 1: Hometour

Afgelopen 1 maart om 12 uur was het dan zover, de afspraak bij de notaris, inmiddels 9 dagen geleden. Vanaf dat moment ben ik een ‘Grootschuldbezitter’ (zoals mijn zus dat liefkozend noemde) en eigenaar van een woning, mijn eigen huis. Ik heb in november het koopcontract al getekend, maar de sleuteloverdracht was dus pas vier maanden later. Na lang wachten ben ik dan dus nu eindelijk aan het klussen geslagen. Ik ben woensdagavond samen met mijn nicht spontaan begonnen met behang trekken en de dagen daarna is de keuken eruit gehaald en is mijn oom begonnen met de elektriciteit. Verder is inmiddels overal het behang er zo goed als af en is de zolder klaar om te worden geschilderd. Vandaag in GLAMOURMOES gaat verhuizen 1 neem ik jullie mee door het huis. Ik laat jullie alles zien van de berging tot de zolder en van de hal tot de woonkamer. Ben je nieuwsgierig naar mijn nieuwe huis, bekijk dan de video hieronder.

Heb jij al eens een huis gekocht? En hoe vond jij het hele proces van kopen tot de sleuteloverdracht?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Reageer Kelly 10 maart 2017

  Gefeliciteerd! Onwijs tof dat je een huis hebt gekocht 🙂

 • Reageer Manon 10 maart 2017

  Ziet er leuk uit! ik ben benieuwd hoe het is als het helemaal af is

 • Reageer Beautyjuf 10 maart 2017

  Wat leuk dat je de sleutel hebt ontvangen en nu ‘volle bak’ aan het klussen bent. Je hebt een heel tof huis gekocht, meid! Heerlijk veel ruimte 🙂 Ik ben nu al benieuwd naar het eindresultaat, haha!

 • Reageer Benthe 10 maart 2017

  Wauw, lijkt me een heerlijke plek met veel ruimte ?. Gefeliciteerd en veel succes met klussen!

 • Reageer Nathalie 13 maart 2017

  Super leuk dat je ons een kijkje laat nemen in je huisje.
  Ik vind het een super leuk plekje!
  Ben benieuwd naar het eindresultaat!

  Liefs, Nathalie

 • Laat een reactie achter

  Lees vorig bericht:
  GLAMOURMOES WEEKLY 141: Carnaval en eigen huis

  GLAMOURMOES WEEKLY 141 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Sluiten