Yves Saint Laurent Mon Paris

19 februari 2017 | Geplaatst in Beauty, Review

Yves Saint Laurent Black Opium en Lancome La Vie est Belle zijn mijn twee favoriete geuren op dit moment. Maar soms kom je onverwacht een nieuwe topper tegen. Tijdens het shoppen met mijn moeder in Groningen vond ik bij de ICI Paris weer een heerlijke nieuwe geur. Eigenlijk wilde ik een parfum van Guerlain kopen, want ik had nog twee bonnen, maar toen ik Mon Paris rook was ik verkocht. Vandaag review ik Yves Saint Laurent Mon Paris.
Yves Saint Laurent Mon Paris

Yves Saint Laurent Mon Paris

Laat u verleiden door het vertigo effect van Crazy Love met MON PARIS, de nieuwe vrouwelijke geur van Yves Saint Laurent. De nieuwe eau de parfum van Yves Saint Laurent brengt al je zintuigen in de war in het hart van een duizelingwekkend Parijs. Tussen passie en vrijheid, moed en vrouwelijkheid, de geur combineert de sensualiteit van witte muscus met het hypnotisch karakter van Datura en de intensiteit van Patchouli. Geïnspireerd door de moderne stijl van de Yves Saint Laurent vrouw, de zwarte lavallière onthult de elegantie van een flacon met oneindig veel facetten. Het Parfum van liefhebbers die gek verliefd zijn op elkaar. [ICI Paris]

Parijs de stad van de liefde, de stad waar ik in 2012 een klein deel van mijn hart heb achtergelaten en waar ik graag nog een keer naar terug wil. Toen ik de geur rook in de parfumerie bleef ik maar ruiken en besloot ik om Mon Paris af te rekenen en mee naar huis te nemen. Bekijk hieronder de prachtige video van Yves Saint Laurent Mon Paris.

Verpakking

De verpakking van Mon Paris alleen al is een plaatje. Het doosje is lila met het logo van YSL in het zwart erop gedrukt. Daarnaast staat Mon Paris er in het goud op. Een verpakking die luxe uitstraalt. Als je dan de bovenkant van het doosje opent wordt er een gouden lipje zichtbaar met het logo van YSL. En in die mooie verpakking zit een prachtige doorzichtige flacon. Een flacon die past bij de uitstraling van het parfum, luxe en heel zacht roze/paars. Een vierkante dop en een mooie zwarte strik met het gouden detail en het logo van YSL. Ik vind het een plaatje voor op mijn beautyschap.
Yves Saint Laurent Mon ParisYves Saint Laurent Mon Paris

De geur

Topnoten: Bergamot, Frambozen, Aardbeien, Peren
Hartnoten: Pioen, Sambac jasmijn, Patchoeli
Basisnoten: Muskus

De geur van Mon Paris is er één die perfect in mijn straatje past. Zoals je hierboven ziet opent de parfum heerlijk zoet met de fruitige noten van aardbeien, frambozen en peren. Ik blijf maar ruiken aan dit parfum, zo lekker. Het is een zwoele, sexy en zoete geur. En nadat de eerste noten vervlogen zijn ruik je iets meer de jasmijn, patchoelie en pioen. En zoals ik van YSL gewend ben blijf je het parfum super lang ruiken. Zelfs als ik onder de douche sta komt dit heerlijke parfum weer helemaal tot leven door het warme water.
Yves Saint Laurent Mon Paris

Conclusie

Je kunt denk ik wel raden dat ik heel erg fan ben van dit parfum. Het doosje, de flacon, het schattige strikje, alles is mooi. En de geur is er één zoals ik ze graag heb: zoet en zwoel. Daarnaast vind ik het heerlijk dat het parfum zo lang te ruiken is op mijn huid. Ik vind het steeds lastiger om te kiezen welke geur op dit moment mijn favoriet is, maar deze vind ik toch ook wel heel erg lekker. YSL heeft me weer blij gemaakt en ik weet dat de volgende geur ook van YSL is. Ik rook namelijk de allernieuwste Black Opium geur in Groningen die net binnen was, namelijk Floral Shock!

Mon Paris is o.a. verkrijgbaar bij de ICI Paris en voor 30 ml betaal je op dit moment € 52,73
Yves Saint Laurent Mon Paris

Ben jij bekend met deze geur van YSL?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Manon 19 februari 2017

  Ik ben wel benieuwd naar de geur!

 • Reageer Nicole 19 februari 2017

  Wat een chique geur! Hij lijkt me erg lekker.

 • Reageer Malou | Blonde Blossom 19 februari 2017

  Wauw wat een prachtige flacon zeg! Ik heb deze geur nog niet geroken, maar ik ben er super benieuwd naar. YSL heeft sowieso zulke mooie verpakkingen bij alles! Malou x

 • Laat een reactie achter

  Lees vorig bericht:
  GLAMOURMOES PROEVERIJ: Oreo smaken

  Al een tijd geleden bestelde ik bij de Jamin verschillende soorten Oreo smaken, omdat ze een actie hadden van 2...

  Sluiten