GLAMOURMOES PROEVERIJ: Oreo smaken

18 februari 2017 | Geplaatst in Food, Lifestyle, Uncategorized

Al een tijd geleden bestelde ik bij de Jamin verschillende soorten Oreo smaken, omdat ze een actie hadden van 2 +1 gratis. Ik ben gek op de originele Oreo koekjes, maar ook die met witte chocolade erom heen staan hoog op mijn guilty pleasure lijstje. Nou weet ik dat er in landen zoals Amerika altijd veel meer soorten en smaken zijn van merken dan hier in Nederland. Dus ik bestelde verschillende Oreo smaken via Jamin en proefde deze voor jullie voor de camera. Ben je nieuwsgierig welke Oreo smaken ik heb geproefd? Kijk dan snel verder.
Oreo smaken

GLAMOURMOES PROEVERIJ: Oreo smaken

Als ik iets lekker en verslavend vind is het wel de Oreo koekjes. Ik moet oppassen dat ik nooit een heel pak met koekjes wegwerk, want als je er eenmaal aan begint kun je niet meer stoppen. Ik was nieuwsgierig naar minder standaard Oreo smaken en koos bij Jamin verschillende smaken uit die ik wilde proeven. Soms word je verrast door een smaak en soms valt het tegen. En soms weet je eigenlijk van te voren al dat je het niet lekker vind. Of je wil na het ruiken van de inhoud van de verpakking al niet meer eten. Ik heb zelfs een verpakking opengemaakt waarvan de houdbaarheidsdatum al gepasseerd was. Anyway, als je wil weten wat ik van alle verschillende smaken vond, dan moet je zeker de video bekijken.

De smaken die ik geproefd heb zijn:

 • Golden Oreo
 • Oreo Blueberry Icecream
 • Oreo Strawberry cream
 • Oreo Coconut Delight
 • Oreo Chocolate Cream
 • Oreo Double Delight
 • Oreo Cinnamon Bun

Ben jij ook zo’n grote OREO fan als ik? Wat is jouw favoriete smaak?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Florentine 18 februari 2017

  Super leuke video! Nu krijg ik zelf ook zin in oreos ..?
  Haha! Mooie blog heb je 🙂
  Liefs, Florentine

 • Reageer Nicole 18 februari 2017

  Wat leuk al die verschillende smaken. Sommige lijken me echt totaal niet lekker maar toch wel leuk om te proeven!

 • Reageer finn 2 december 2018

  waar heb je die gekocht

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES WEEKLY 140: Hardlopen in de sneeuw

  GLAMOURMOES WEEKLY 140 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Close