Hands Off My Chocolate Crispy Cookie

30 januari 2017 | Geplaatst in Foodreview, Lifestyle

I K.B E N.F A N. van chocolade! Haha ik kan een hele reep Milka Oreo naar binnen werken en de Tony’s Chocolonely Zeezout Karamel gaat er ook wel in. Maar soms moet je ook eens wat andere smaken proberen en daarom kocht ik twee repen van Johnny Doodle chocolade en een Hands of My Chocolate reep. Die laatst genoemde heb ik aan een test onderworpen en ik kan je vertellen, dat de reep heel snel op was. Ben je benieuwd wat ik van de Hands Off My Chocolate Crispy Cookie Caramel & Seasalt vind? Dan moet je blijven lezen!
Hands Off My Chocolate Crispy Cookie

Hands Off My Chocolate Crispy Cookie

Hands Off My Chocolate makes fair Belgian quality chocolate bars that are too damn delicious to share with anyone else but yourself. 

WIJ VINDEN DAT IEDEREEN MEER VAN DIE KLEINE GENIETMOMENTEN VERDIENT. HELEMAAL ALLEEN VOOR JEZELF. Daarom hebben we de beste chocoladereep van de wereld voor jou gemaakt. Deze reep is veel te lekker om te delen, behalve met jezelf dan. WE PRESENTEREN DAN OOK TROTS: Hands Off My Chocolate, gemaakt voor jou alleen! Ga lekker zitten, relax en bekijk de film van 1 minuut….

Ik had nog nooit een reep van Hands Off My Chocolate geproefd, maar toen ik een paar dagen terug in de supermarkt was werd mijn aandacht wel getrokken door deze reep. Ik heb de repen wel heel vaak voorbij zien komen op Instagram en was daarom al wel heel nieuwsgierig. De smaak Crispy Cookie Caramel & Seasalt sprak mij het meeste aan, dus deze ging mee naar huis.

Verpakking en de look van de chocoladereep

De verpakkingen van Hands Off My Chocolate repen zijn herkenbaar aan de witte basis en een getekend poppetje met een stuk chocolade in z’n mond. Iedere smaak heeft zijn eigen kleur en voor Crispy Cookie is dat oranje. Ik vind de verpakking erg leuk en anders dan gewone standaard repen. Daarnaast vind ik de merknaam ook gewoon erg leuk bedacht. Als je dan zover bent om de verpakking van de chocolade te verwijderen, kom je een hele tof vormgegeven reep tegen. De reep bestaat namelijk uit allemaal rondjes (die lijken wel op de Droste chocolaatjes) en zijn met de zijdes aan elkaar verbonden. En op ieder chocolaatje staat ‘Mine’ in allerlei verschillende lettertypes, maaaaaar op ééntje staat ‘Yours’. Ja vooruit één stukje kunnen we wel delen.
Hands Off My Chocolate Crispy Cookie

De smaak

Hands Off My Chocolate – Crispy Cookie Caramel & Seasalt is natuurlijk een hele mond vol. Ik hou van koekjes, ik hou van chocolade en ik hou van karamel. Doe daar dan ook nog eens een beetje zeezout bij en dan heb je volgens mij een perfecte reep. Op het moment dat je één stukje van deze chocolade in je mond stopt dan wil je meer! Heerlijk romige melkchocolade met stukjes koek of zijn het nou wafeltjes, zoals je vroeger die Penny Wafels had. In ieder geval zit een lekkere krokante bite aan. En op het moment dat de chocolade bijna helemaal is gesmolten proef je de kleine stukjes zeezout, ja LEKKER! De combinatie van zeezout met chocolade vind ik gewoon geweldig!
Hands Off My Chocolate Crispy Cookie Hands Off My Chocolate Crispy Cookie

Conclusie Hands Off My Chocolate Crispy Cookie

Doe mij nog zo’n reep! Haha, ja deze chocolade is echt lekker! Romig, niet te hard, goede combinatie van ingrediënten en handig te verdelen, uh in stukjes te breken. Om ze vervolgens lekker allemaal zelf op te eten. Ik kan zeggen dat ik vaker een reep Hands Off My Chocolate ga testen, want dit smaakt naar meer.

Naast Crispy Cookie zijn er ook nog 7 andere smaken: Caramel Macchiato, Melting Milk, White meets Milk, Milk meets Dark, Friendly Dark, Double Dark en Seriously Dark. Hands Off My Chocolate is te koop bij Albert Heijn, Jumbo, Marqt, Emté, Deen, Sligro, Makro, Coop en Spar. Daarnaast ook verkrijgbaar bij See Buy Fly, Eindhoven en Rotterdam Airport. Ik betaalde voor deze reep € 1,69 bij de Jumbo.
Hands Off My Chocolate Crispy Cookie

Heb jij deze chocolade wel eens geproefd?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

7 reacties

 • Reageer Robin 30 januari 2017

  Ik houd ook zo van chocolate. Ik ga deze zeker proberen! Ik vond deze webshop wellicht ook iets voor jou http://www.sunglassery.nl ik koop hier mijn goedkope zonnebrillen. Uiteraard is het weer er niet naar, maar toch 🙂

 • Reageer Kelly 30 januari 2017

  Dit lijkt me zo’n fijn merk, ik heb het eigenlijk nog niet eerder geproefd. Deze lijkt me ook weer erg lekker!

 • Reageer Nicole 30 januari 2017

  Deze chocola van dit merk is zo lekker! Het ziet er ook echt leuk uit.

 • Reageer Marsha 30 januari 2017

  Deze lijkt me echt zo lekker! Ik moet hem nog steeds een keer kopen!

 • Reageer Bertine 30 januari 2017

  Ik heb nog nooit chocola zoals deze gehad! het ziet er wel heel lekker uit en je omschrijft het ook zo goed haha! nu heb ik zin in een stukje!

 • Reageer Jenn 31 januari 2017

  Ik heb hier al meer positiefs over gelezen, nog niet geproefd, maar hij lijkt me erg lekker!

 • Reageer 3 x Hands off my Chocolate repen - GLAMOURMOES.nl 12 december 2018

  […] jaar testte ik voor het eerst een chocoladereep van Hands off my Chocolate en dat smaakte naar meer. Vervolgens kwam er een nieuw type product uit […]

 • Laat een reactie achter