Steve Madden sneakers via Sacha

29 januari 2017 | Geplaatst in Fashion, New in

Jullie weten misschien wel dat ik een sneakerfan ben en ik heb weer nieuwe sneakers! En dit keer zijn het geen Adidas sneakers, maar hele toffe die ik bestelde via Sacha. Ik mocht weer een paar schoenen uitzoeken en toen ik tussen de collectie van het merk Steve Madden aan het neuzen was, kwam ik deze beauty’s tegen.  Dus als je nieuwsgierig bent welke Steve Madden sneakers ik heb toegevoegd aan mijn collectie, dan moet je zeker dit artikel even lezen.
Steve Madden sneakers

Steve Madden sneakers via Sacha

Sporty spice meets girly glitz! Levels-G is bezaaid met kleurrijk glitter waardoor elke dag een feestje wordt. En kunnen we niet allemaal wat extra dazzles gebruiken? Deze sneakers zijn alles behalve saai en een echte eyecatcher! Deze Steve Madden sneakers zijn gemaakt van leer en zijn voorzien van glitters in een multicolor. Deze sneakers hebben een plateau hoogte van 3 cm. 

Wie is Steve Madden?

In 1990 richtte designer Steve Madden zijn gelijknamige, iconische merk op. Helemaal niet fancy, hij deed namelijk een kleine investering van slechts 1100 dollar en verkocht zijn ontwerpen vanuit de achterbak van zijn auto – ja, echt. Steve’s goal: de schoenenindustrie veranderen met iconische en creatieve ontwerpen. Wie had gedacht dat dit zo’n succes zou worden? Tegenwoordig heeft Steve Madden miljoenen klanten, verspreid over de hele wereld. Hoe verschillend ze allemaal ook zijn, ze hebben allemaal één ding gemeen: hun oneindige liefde voor unieke shoe candy.

Steve Madden wordt 24/7 geïnspireerd door fashionlovers in de drukke straten van wereldsteden. Steve zegt altijd: “The pavements are my runway”. New York is daarom de perfecte thuisbasis van het merk. Hier wordt ons designteam constant geïnspireerd door nieuwe trends, rock & roll vibes en urban touches. Steve Madden draait om uniek en zelfverzekerd durven zijn. Wij omarmen jouw eigen stijl met gewaagde details en jaloersmakend mooie hakken. Daarbij behouden we altijd onze eigenwijze, verleidelijke touch. [Website, Steve Madden]
Steve Madden sneakers

Glamourous schoenen

Ik heb vorige week mijn zesde paar sneakers mogen toevoegen aan mijn collectie. Naast mijn drie favoriete paar Adidas Sneakers, Reeboks en een paar van Sacha heb ik nu schoenen van Steve Madden besteld. Het merk intrigeerde me al een tijdje en ik zag wel eens van die enorme heels voorbij komen op Instagram en Twitter. Toen ik deze sneakers zag was ik eigenlijk direct verliefd. Ik heb nog wel verder gekeken in de webshop, maar kwam toch steeds weer bij deze schoenen terecht. Ik wilde eens een keer wat anders dan zwarte laarsjes of bruine schoenen en koos voor dit hoge model met glitters ‘all over the place’. Het model heeft wat weg van de ‘Converse Allstars’, maar deze zijn wat steviger.  Steve Madden sneakers

Ik vind deze eyecatchers echt geweldig en de effect van de glitters is echt heel tof. De kleuren variëren van goud, paars en roze tot groen en blauw. Het is maar net hoe het licht er op valt en daarnaast zijn de glitters ook nog verschillend van formaat. Ook valt het op dat de glitters heel stevig vast zitten op de schoen. Je zult niet gauw kale plekken hebben. Eén ding is zeker, met deze schoenen aan mijn voeten shine ik altijd! Het contrast met de witte veters en zool vind ik heel gaaf. Daarnaast vind ik het leuk dat aan de achterkant de naam van het merk gedrukt staat. Deze zie je ook terug als ‘label’ aan de veters.

Deze glitter & glamour schoenen passen gewoon perfect bij mij en kosten € 99,99 bij Sacha.
Steve Madden sneakers

Schoenen kopen via Sacha

Sinds ik via Sacha schoenen heb besteld, koop ik bijna nooit meer ergens anders schoenen. Bij Sacha kun je altijd terecht voor schoenen in verschillende prijscategorieën. Of je nu houdt van enkellaarsjes, sneakers of killerheels. Je vindt het allemaal in de webshop van Sacha. Ik ben heel blij dat ik deze prachtige schoenen aan mijn collectie heb kunnen toevoegen. En ik denk dat ze straks in mijn nieuwe huis wel echt een mooi plaatsje krijgen in mijn ‘walk-in closet’.
Steve Madden sneakers

Heb jij al wel eens van het merk Steve Madden gehoord? En wat vind jij van mijn Steve Madden sneakers?

liefs marloes

Dit artikel bevat (een) product(en) die is/zijn opgestuurd in samenwerking met een bedrijf.

Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Reageer Kim 29 januari 2017

  Glitters are a girls best friend!

 • Reageer All About Bertina 29 januari 2017

  Wauw! Die zijn super gaaf! <3

 • Reageer Daphne 29 januari 2017

  Oeeeh wat een eyecatchers!

 • Reageer femketje 29 januari 2017

  OMG ze zijn gaaf 😀

 • Reageer Julie 30 januari 2017

  Wow die zien er zo cool uit! Echt ook helemaal mijn ding! 🙂

 • Laat een reactie achter

  Lees vorig bericht:
  GLAMOURMOES WEEKLY 137: Ikea, Karwei en PSV

  GLAMOURMOES WEEKLY 137 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Sluiten