Hoogtepunten van 2016 – Vooruitblik 2017

1 januari 2017 | Geplaatst in Bloggerslife, Lifestyle

Happy New Year! Ik hoop dat jullie allemaal een goede jaarwisseling hebben gehad en kunnen terug kijken op een mooi jaar. Het jaar 2016 is weer voorbij gevlogen en ik wil daarom nog even één keer terug kijken naar alle hoogtepunten van 2016. Natuurlijk waren er ook mindere dingen in 2016, zoals het laten inslapen van mijn konijn Cocu, maar ik wil toch vooral terugblikken op de mooie dingen die gebeurd zijn. Kijk je mee naar mijn hoogtepunten van 2016?
Hoogtepunten van 2016

Hoogtepunten 2016 – Vooruitblik 2017

Wow er zijn zoveel hoogtepunten geweest in 2016, dat ik het bijna een te lang artikel wordt, maar ik denk dat onderstaande gebeurtenissen wel genoeg zeggen over dit jaar. En als allerhoogste hoogtepunt toch wel het kopen van mijn eigen huis. Per 1 maart 2017 ben ik de bezitter van mijn eigen huis. Verder in dit artikel weekendjes weg naar Antwerpen en Eindhoven, de Champions League wedstrijd van PSV in Madrid, het kampioenschap en de verschillende hardloopwedstrijden. Twee fantastische citytrips, leuke festivals en Groots met een zachte G. Ook ging één van mijn beste vriendinnetjes trouwen en ging ik naar de musical The Lion King. Kortom een fantastisch jaar, kijk maar mee naar mijn hoogtepunten van 2016.

Huis gekocht

Van een eerste bezichtiging bij een huis in mijn eigen woonwijk tot het huis wat ik uiteindelijk gekocht heb. De laatste maanden van het jaar ben ik ontzettend druk geweest met bezichtigingen, afspraken bij de hypotheekadviseur en de makelaar. Maar dat hinderde allemaal niet, want het was het allemaal waard. Per 1 maart 2017 krijg ik de sleutels van mijn eigen huis. De keuken is uitgezocht en de meubels zijn besteld, dozen staan al opgestapeld op de overloop. Ik kan bijna niet wachten toch ik daadwerkelijk de sleutels in handen krijg.
Hoogtepunten van 2016

Weekendje Antwerpen Weekendje Eindhoven

In maart ging ik een weekendje naar Antwerpen met mijn nicht en wat hebben we genoten! Het was super gezellig, veel gewandeld, bekeken en geshopt. Daarnaast outfitfoto’s en gekke selfies gemaakt. Series gekeken in bad en heerlijk gegeten. Antwerpen is een super leuke en mooie stad, waar ik zeker nog een keer naar terug wil. Wil je alle foto’s van mijn weekendje Antwerpen nog eens bekijken? Bekijk dan het weekendje Antwerpen in foto’s.

In het weekend na mijn verjaardag ben ik met een oud-collega, nu vriendinnetje, naar Eindhoven geweest! Eindhoven is de stad waar ik mijn hart verloren heb en waar ik heel graag kom. We sliepen in het Inntel ArtHotel, waar ik uitzicht had op het Philips Stadion. We shopten bij de Primark en aten pizza bij Vapiano. Na het lopen van de GLOW route zaten we een uur in de jacuzzi waarna we ons klaarmaakte voor een avondje stappen. Het was echt heel geslaagd en gezellig!
Hoogtepunten van 2016

Champions League wedstrijd Atletico Madrid – PSV / Citytrip Madrid

Vorig jaar december bemachtigde ik samen met mijn PSV-maatje tickets voor de uitwedstrijd van PSV in de achtste finale van de Champions League. We zouden op 15 maart 2016 in het stadion van Atletico zitten en de wedstrijd bijwonen. Ik was nog nooit bij een Champions League wedstrijd van PSV in het buitenland geweest, maar wat een geweldige ervaring! De sfeer in het stadion, de duizenden PSV-fans en de zinderend spannende wedstrijd, het was het heel erg waard. Daarnaast hadden we prachtig weer en is Madrid een geweldige stad, waar we vier dagen hebben rond gelopen. Vooral Parque del Retiro heeft veel indruk op me gemaakt. Ondanks dat PSV na strafschoppen verloor van Atletico heb ik echt een fantastische tijd gehad in Madrid. In ‘Mee naar Madrid 2016‘ deelde ik alle gemaakte foto’s.
Hoogtepunten van 2016

Citytrip Rome

Ik bezocht niet alleen de prachtige stad Madrid, maar in september ging ik ook nog vijf dagen naar Rome met mijn zus. Ondanks dat mijn telefoon op de laatste dag gejat werd, heb ik weer genoten van deze mooie stad. Ik was in 2007 al eens in Rome geweest, maar mijn zus nog niet. Samen deden we een fietstour, gingen naar het strand en aten heerlijke pizza. We sliepen in een prachtig appartement, bekeken de stad vanaf de Suikertaart en liepen alle dagen in een korte broek. Oh Rome wat ben je prachtig!Hoogtepunten van 2016

Kampioenschap PSV 2015/2016

Hoe mooi het kampioenschap van PSV in het seizoen 2014-2015 ook was, die zagen we al van verre aankomen. Maar het kampioenschap van PSV het afgelopen seizoen had niemand meer verwacht. Daar zat ik dan op 8 mei 2016 met op TV PEC Zwolle – PSV en op mijn telefoon De Graafschap – Ajax. De minuten naar het eindsignaal kropen voorbij en dan was er ook nog die blessuretijd op de Vijverberg, maar man Bryan Smeets wat een held. Ajax speelt gelijk en PSV wint met 3-1 van PEC, waardoor we op de laatste dag van de competitie kampioen worden. Prachtig! En wat heb ik weer genoten in Eindhoven van het kampioensfeest, zo intens en zoveel supporters bij elkaar.
hoogtepunten van 2016

Groots met een zachte G – Dreamfields – The Flying Dutch

2016 was het jaar waarin ik naar twee festivals ging en het jaar waarin ik weer naar Guus Meeuwis ging. The Flying Dutch werd voor de tweede keer georganiseerd en voor de tweede keer was ik aanwezig op locatie Eindhoven. Dit keer op het strand van Eersel, op een enorme onweersbui na, was het weer een prachtige dag en heel veel goede muziek en gezelligheid. Mijn Adidasjes zijn nooit meer bekomen van alle modder, maar wat hebben we een lol gehad.

Een week later ging ik samen met mijn zus, zwager en twee vrienden van hun naar het concert van Guus Meeuwis. Het was dit keer de 11e editie, dus dat was weer een groot feest. Die goede Guus kan er altijd weer een gezellig sfeertje van maken. Ik proefde voor het eerst Radler en heb eindelijk een ‘Guus’ bril bemachtigd.

Het laatste festival waar ik heen ben geweest is Dreamfields festival, hier in de regio. Ik was er nog nooit geweest, maar hoorde er altijd hele goede verhalen over. Ik ging er heen met twee vriendinnetjes die het tot het einde hebben kunnen volhouden. Het was warm, gezellig en we genoten van goede muziek, gekke mensen en wafels met chocolade saus. Ook dit jaar wil ik er weer heen.
Hoogtepunten van 2016

Hardloopwedstrijden

Van helemaal nooit hardlopen tot regelmatig een hardloopwedstrijd lopen, zo is dat bij mij gegaan het afgelopen jaar. In maart besloot ik dat ik meer wilde sporten, maar er niet direct veel meer geld aan uit wilde geven. Ik besloot daarom om het hardlopen toch maar eens een kans te geven en startte met ‘Start to Run’. Na een aantal maanden kon ik 5 km aan één stuk hardlopen en in juni deed ik mee aan mijn eerste hardloopwedstrijd. Inmiddels heb ik er al een stuk of vijf op zitten waarvan de Brigde to Brigde en de Hoge Veluwe loop er twee waren. Nu ik de smaak te pakken heb kan ik niet meer zonder. Ik deed zelfs mee aan een Canicross Dog Survival met de hond van mijn zus en met mijn eigen hond doe ik aan Canicross.
Hoogtepunten van 2016

Musical The Lion King

In november was het eindelijk zover, we gingen naar Scheveningen voor The Lion King. Ik wilde al zo lang naar de musical en nu draait hij eindelijk weer in Nederland. Samen met mijn ouders en mijn nicht gingen we al op tijd richting Scheveningen. Slenterden over de boulevard, de Pier en het strand en aten pannenkoeken. ‘s Avonds genoten we van de prachtige musical! Echt zo de moeite en het geld waard.
Hoogtepunten van 2016

Bruiloft vriendinnetje

Als laatste hoogtepunt, maar zeker niet het minst belangrijk, de bruiloft van één van mijn beste vriendinnetjes. Ik had de eer om er bij te mogen zijn en de foto’s te maken. Een bijzonder stel en twee prachtige dagen. Ik heb echt genoten van het feest, de gezelligheid en veel gelachen. Daarnaast heb ik prachtige foto’s gemaakt van het verliefde stel en zijn de twee dagen vereeuwigd in twee mooie fotoboeken.
Hoogtepunten van 2016

Vooruitblik 2017

2017 wordt ook weer een mooi jaar, waarin al weer een aantal dingen gepland staan, hieronder deel ik alvast de geplande activiteiten voor het nieuwe jaar.

 • 28 en 29 januari een weekendje naar Groningen met mama
 • 1 maart sleutel van mijn eigen huis
 • In mei naar Terschelling met mijn werk
 • 3 juni The Flying Dutch Eindhoven
 • 11 juni Groots met een zachte G
 • September naar Terschelling met mijn ouders

Waarschijnlijk weer heel veel avondjes Ladies Night in de bioscoop, op stap met vriendinnetje en ik wil heel graag weer naar Dreamfields. En het liefst zou ik nog een citytrip maken ergens in het voorjaar of in het najaar.

Wat zijn jouw hoogtepunten van 2016?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reageer Manon 1 januari 2017

  Wat een leuk terugblik. Super dat je een eigen huis hebt gekocht, je kan dus in 2017 lekker vertoeven in je eigen huisje.

 • Reageer Jenn 2 januari 2017

  Mooie hoogtepunten en fijne vooruitzichten! Gelukkig nieuwjaar!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Outfit recap 2016 – een jaar vol outfits

  Er is weer een heel jaar voorbij en dat betekent dat er ook weer aardig wat outfitartikelen zijn verschenen op...

  Close