Review: Hema Midnight collectie

29 december 2016 | Geplaatst in Beauty, Review

Ieder jaar heeft de Hema een make-up collectie speciaal voor de feestdagen. De kerstdagen zijn dan al wel voorbij, maar ook voor de jaarwisseling heb je vast nog wel wat extra make-up nodig. Ik spotte vorige week tijdens een bezoekje aan de Hema deze prachtige Midnight Collectie waarvan ik drie producten meenam. Ben je benieuwd naar mijn ervaringen met deze Hema Midnight Collectie? Kijk dan zeker even verder.
Hema Midnight Collectie

Hema Midnight collectie

Het is voor mij de eerste keer dat ik producten uit een speciale kerstcollectie koop en het was ook puur toeval dat het deze producten zijn. Tijdens mijn pauze vorige week ging ik even langs de Hema en toen viel mijn oog op de mooie glitterende verpakkingen. Ik koos drie producten uit, want het was 2+1 gratis op alle make-up bij de Hema. Toen ik later thuis kwam en wat informatie ging opzoeken over de producten bleek ik de Hema Midnight collectie te hebben aangeschaft. Ik koos voor een mascara, nagellak en een losse poeder. Benieuwd wat ik er van vind? Lees dan mijn mening hieronder.
Hema Midnight Collectie

Hypnotic Volume Mascara

Een mascara voor extra volle wimpers. In één beweging heb je meteen resultaat. De mascara heeft extra zwart pigment.

Ik ben gek op mascara en als de verpakking er dan zo uit ziet als deze, dan ben ik vrij snel verkocht. De mooie zwarte simpele verpakking met al die holografische glitters vind ik prachtig. Het gaat natuurlijk bij mascara niet alleen om de verpakking, maar ook om het borsteltje, maar dit beloofde veel goeds. Ik kocht de mascara voor € 6 en dat vind ik een prima prijs. Het borsteltje is gemaakt van haartjes, niet van rubber, zoals ik meestal gewend ben. Verder is het een vrij groot en grof borsteltje, waar je echt wel van moet houden en er mee om moet kunnen gaan.
Hema Midnight Collectie Hema Midnight Collectie Hema Midnight Collectie

Resultaat op mijn wimpers

Op onderstaande foto zie je het resultaat van de mascara op mijn wimpers. Het jammere vind ik altijd dat op de foto’s de mascara nooit helemaal tot z’n recht komt bij mij, terwijl ik in het echt mijn wimpers vaak heel mooi vind. De mascara brengt makkelijk aan en het borsteltje werkt ook heel fijn. Mijn wimpers worden prima gesepareerd en krijgen meer lengte en ook wel meer volume. Ik breng 2 à 3 laagjes aan voor het mooiste resultaat op mijn wimpers. Nu heb ik van mezelf natuurlijk al vrij lange wimpers, maar toch vind ik het effect van deze mascara erg geslaagd. Ik gebruik hem dan ook dagelijks in mijn make-up routine.
Hema Midnight Collectie

Luminous Loose Powder gold

Zijdezacht poeder voor het gezicht en decolleté dat zorgt voor een glanzend effect. Gebruik de poeder over je normale make-up heen of bij het contouren.

Ik was op slag verliefd op de verpakking van deze losse poeder. Het is een strak design net zoals bij de mascara, maar al die glitters: GEWELDIG! Ik koos voor het Luminous Loose Powder in de kleur goud, omdat ik dat voor de feestdagen wat toepasselijker vond. Het bolletje is goed dicht te draaien, waardoor het risico op overal glitters een stuk minder is. Het is echt een plaatje op je make-up tafel en ik was erg nieuwsgierig naar dit losse poeder. Ik gebruik het namelijk nooit, maar voor de feestdagen vond ik het wel eens leuk om te proberen. Ik kocht het losse poeder voor € 7,50 en is ook nog in het zilver te koop.
Hema Midnight Collectie Hema Midnight Collectie

Resultaat op mijn hand

Als je het bolletje opendraait komt er een zacht kussentje te voorschijn waarmee je de poeder kunt aanbrengen. Het poeder zelf is nog afgesloten met een extra plastic folie, dat je moet verwijderen, zodat de gaatjes vrij komen. Ik hou dan het kussentje tegen de gaatjes en draai dan vervolgens het potje om. De poeder zit dan mooi op het kussentje en vervolgens kun je het aanbrengen op je decolleté of in je gezicht als highlighter. Ik vond het lastig om de mooie subtiele glans vast te leggen op de foto, maar ik heb hieronder een foto van mijn hand met het product. Ik vind het een erg mooi product dat heel erg geschikt is voor de feestdagen. Daarnaast kan je het ook voor een feestje heel goed gebruiken.
Hema Midnight Collectie Hema Midnight Collectie

Longlasting Nailpolish Metallic

Een langhoudende nagellak in de kleur metallic blue. Een sterke lak die door de krachtige formule langer blijft zitten, een verbeterde kleurintensiteit heeft en extra glanst. Ook heeft deze nagellak een breder kwastje waardoor hij makkelijk aan te brengen is.

Het laatste product dat ik kocht van de Midnight collectie is deze mooie nagellak uit de Long Lasting nailpolish lijn. Ook hier is de zwarte dop weer prachtig versierd met die holografische glitters. De nagellakjes uit de collectie zijn allemaal metallic en ik koos voor de kleur 603, een donkerblauwe metallic nagellak. Deze nagellakjes kosten € 3 per stuk en zijn ook nog verkrijgbaar in zwart en grijs metallic. Het kwastje is breed en de haartjes zijn mooi rond afgesneden. Daarnaast zijn alle haartjes even lang, waardoor je gelijkmatig kunt lakken.
Hema Midnight Collectie
Hema Midnight Collectie

Resultaat op mijn nagels

Op onderstaande foto zie je het resultaat van de metallic nagellak op mijn nagels. Ik heb hier maar één laag aangebracht en zoals je kan zien is dat eigenlijk al vrijwel geheel dekkend. Toch zou ik een volgende keer nog een extra laagje aanbrengen, zodat het allemaal net wat mooier is. De nagellak lakt erg fijn en is gemakkelijk te verdelen. Ik vind deze blauwe kleur echt ontzettend mooi en feestelijk. Zeker door het metallic effect heel geschikt voor de feestdagen, maar ook voor andere feestjes. Bij mij begint de nagellak na twee dagen al te chippen, maar ik had geen topcoat of extra laag aangebracht.
Hema Midnight Collectie

Conclusie

Dit waren de drie producten die ik kocht uit de prachtige feestdagen collectie van de Hema. De verpakkingen zijn alleen al heel feestelijk en chique, dus ook erg leuk om cadeau te geven. Maar daarnaast vind ik alle drie de producten ook heel erg geslaagd in gebruik. Naast mascara, nagellak en losse poeder is er ook nog oogschaduw en eyeliner verkrijgbaar. Momenteel is er een 2+1 gratis actie op alle make-up. Dus als je nog producten uit deze collectie wil kopen, dan kan dat nu nog extra voordelig.
Hema Midnight Collectie

Koop jij wel eens speciaal voor de feestdagen nieuwe make-up producten?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageer evelien 29 december 2016

  Wat een mooie producten! Mij lijkt de mascara heel erg fijn <3
  Liefs,
  Evelien

 • Reageer Bertine 29 december 2016

  mooie producten heb je gekozen!

 • Reageer Sharon van Bommel 29 december 2016

  Ik heb de mascara sinds kort ook en vind hem erg fijn! Borstjes met haartjes ipv rubber vind ik altijd wel fijn voor de wat meer dramatische ooglooks 🙂

 • Reageer Florence 29 december 2016

  Wat een leuke items!

 • Reageer Kelly 29 december 2016

  Het nagellakje ziet er leuk uit!

 • Reageer Nathalie 29 december 2016

  Ik vind de nagellak heel erg mooi resultaat!
  Jammer dat hij alleen maar 2 dagen goed blijft zitten!
  Die poeder vind ik ook echt heel erg leuk! Prachtig resultaat!:)

  Liefs, Nathalie

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Outfit: Lief shirt en Chelsea boots

  Het is alweer tijd voor de laatste outfit van 2016, maar niet getreurd, want morgen staat er een outfit recap...

  Close